Bozma jel sutra pada test? Radujem se ka da je moj 🙏👏❤️
Ajme je, iako sam u napasti vec danima, a i sutra je rano. Nisam muzu nista kupila za rodjendan pa da mu bar popisam pozitivan test 😂 nadam se da necu ostat i bez toga😂 sretno danas
Bozma, ja citam forum i cekam tvoj +. Ajdee zeno 🎄💪😍🥳
Kod mene od 7 jedna nezrela, 3oplodene 😍💪 transfer u subotu 😁
🤍
Bozma jel sutra pada test? Radujem se ka da je moj 🙏👏❤️
Ajme je, iako sam u napasti vec danima, a i sutra je rano. Nisam muzu nista kupila za rodjendan pa da mu bar popisam pozitivan test 😂 nadam se da necu ostat i bez toga😂 sretno danas
Bozma 🙏🙏
oharascarlett14@gmail.com
Cure Help! Sad sam išla na WC i na gaćicama mala točkica krvi ali čiste, dva puta se obrisala i ništa, treći put opet malo baš čiste krvi, ali baš malo. Nakon toga stavljala utrice i na prstu ništa, sve čisto. Danas mi je 7dnt. Da je menga računam da bi mi valjda bilo i na prstu. Mislim znam da ću ujutro znati više ali tko će dočekati jutro. Ako itko ima išta pametno da me utješi pls
Znam kakav je osjećaj i nadam se da će sve biti ok 🤞🤞🤞
Kako je danas?
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Cure Help! Sad sam išla na WC i na gaćicama mala točkica krvi ali čiste, dva puta se obrisala i ništa, treći put opet malo baš čiste krvi, ali baš malo. Nakon toga stavljala utrice i na prstu ništa, sve čisto. Danas mi je 7dnt. Da je menga računam da bi mi valjda bilo i na prstu. Mislim znam da ću ujutro znati više ali tko će dočekati jutro. Ako itko ima išta pametno da me utješi pls
Kako je danas?
Pa evo ne znam.. nema ništa danas, trbuh me standard boli u sto nijansi, od jajnika, do boli pred mengu. Sad sam bila na WC-u i da prostis baš sam se napinjala da vidim hoće ista izaći i nema ničega.
Jel tebi isto krenulo lagano ili? I kad si stavljala utric jel ti bilo krvi?
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Kako je danas?
Pa evo ne znam.. nema ništa danas, trbuh me standard boli u sto nijansi, od jajnika, do boli pred mengu. Sad sam bila na WC-u i da prostis baš sam se napinjala da vidim hoće ista izaći i nema ničega.
To će kod tebe bit dobro 🤞
Meni ti jedan dan krene lagano(prvi put 6dpt blastice, drugi put 7dpt trodnevnog),ono,obris na papiru i to ne svaki put na wc-u, a idući dan krene jače i onda probije skroz. Krv ne bude smećkasta nego rozi trag, pa crvena, prava.
Taj prvi dan nije bilo krvi kod stavljanja utrića,
tek kasnije.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Manemoj odlicno ako danas nema krvi. Nije li? U ciklusu u kojem je bio ET, ako ne uspije, dodje li M ranije?
oharascarlett14@gmail.com
Kako je danas?
To će kod tebe bit dobro 🤞
Meni ti jedan dan krene lagano(prvi put 6dpt blastice, drugi put 7dpt trodnevnog),ono,obris na papiru i to ne svaki put na wc-u, a idući dan krene jače i onda probije skroz. Krv ne bude smećkasta nego rozi trag, pa crvena, prava.
Taj prvi dan nije bilo krvi kod stavljanja utrića,
tek kasnije.
Pratim se onda i dalje, hvala ti puno što si napisala kako je tebi bilo. Znam da smo sve različite ali eto lakše je kad možeš s nekim usporediti.
Vidjeti ćemo sve. Joj meni, užas je ovo i čekanje i sve skupa. Baš jutros razmišljam jel moguće da me kap krvi može toliko izluditi 🤦🤦🤦
E i jel nekome bilo muka od utrica? Meni jučer i danas ujutro baš jako. Sad pijem čaj od mente da malo umiri to..
Više i hormoni i sve 🤬
Ako mi ne zaslužujemo neke medalje za ovo ja onda stvarno ne znam..
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Godina dana pokušavanja
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
Manemoj meni to zvuci kao implantacija 🤞. Nadamo se da je 😉
Bozma jedva cekam tvoj testic. Iako je sutra Bozic, uci cu na forum makar na kratko da vidim ima li sto kod tebe.
Lucy kako si?
Woman name ja ne povracam jos, jedino ako me ne uhvati kasnije, al mi bas bude jako mucno na trenutke pa prođe i tako u krug. Nadam se da me nece uhvatiti kad budem na rucku kod muzevih jer oni nista ne znaju ni o postupku ni o trudnoci. 🙄
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Miss, Teja, TumaTrudnice sve tri, da ne bi bilo ječmenca, evo, sad me blagoslovite s vašom srećom, da se okrzne malo i na mene 💋❤️
https://ibb.co/mB44Ycf
Ja se i dalje ne mogu nadiviti tvojoj kosi dovoljno.
Prekrasna je i boja i valovi. Meni je crvena oduvijek 😍😍😍, i uvijek sam se nekako htjela ohrabriti, imam zelene oči pa nekako mislim da bi mi pasalo ali sam oduvijek plava i svi me uvjeravaju da mi ne bi stajalo.
I da znaš da sam te i zamišljala crvenokosu cijelo vrijeme. Mislim da sam jedino kod MTB žestoko fulala, nju ne mogu zamisliti kao frckicu 😊
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Godina dana pokušavanja
12/2020 FET beta 0.100
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji