Mene ubi juzina.. 😨
Mene manjak njuha trenutno 😂😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Ruška, baš si me nasmijala sa ovim da čekaš muža da ponjuši da vidi jel smrdi. Sigurna sam da će to bit ok, uvijek i svima rubovi malo uhvate, pa nikad nije smrdilo na zagoreno.
Žene, šta ste sve spremale, osim breskvica?
https://ibb.co/Fg2JCPL
Ja se spremam ovo jos... Ako mi se bude dalo 😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Cure moje, izvinite sto se tek sada javljam, ali ja sam nocas prvi put posle mnogo, mnogo dana spavala kako treba. Vise od 8 sati i jos ne mogu sebi doci kako je dobar osecaj. U mojoj firmi su vec od danas krenuli slobodni dani i tako sve do 5. januara. Bas se jako radujem. Malo mi je zao sto nismo isli nazad kuci i za ove praznike necu videti moje. A opet, ovo je prvi put u 10 godina otkako smo se preselili u Nemacku da nismo u frci i strci oko pakovanja, voznje, planova koga cemo videti i kada. Muzic i ja cemo konacno provesti sve te dane zajedno, jedno s drugim i prosto mi je cudno koliko sam zbog toga srecna. Cini mi se nista vise od toga mi ne treba. Takva je neka godina bila.
Nikitta divna ti je kosa skroz. Fantasticna. Moja je vrlo slicna. Ja mnogo volim dugu, valovitu kosu. Ja sam isto prirodno ridja (doduse malo se to izgubilo u poslednjih desetak godina), lavica u horoskopu, gusta, valovita kosa. Meni nekako se uvek cini da se iz kose moze dosta i o necijem karakteru procitati
MTB evo ganjam muza za recept. Sad mi je poslao, pa cu napisati. Odmah mi je rekao da on nije kao njegova majka, koja uvek neki tajni sastojak zadrzi sa sebe, vec da je specijalno za nas otkrio sve do u tancina kako on to pravi Mene odusevljava koliko je on zainteresovan sta to mi ovde pisemo. Svako jutro me pita, sta su ti drugarice rekle na forumu? Jel ima nekih novih vesti?
Pa mu ja sve potanko ispricam, onako najcesce uz dorucak
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Ruska predivne su 😍 Ja planirala raditi obicne, ali mi tak lose da nemogu ustat. Vrti i lose mi je u zelucu, najradije bi isla spavati, a ne pakirati poklonr i peci kolace 👀🙈
TirelessIvy bas lijepo kako pita 😍 I sto ce podijeliti recept!
oharascarlett14@gmail.com
Ja ove godine ne pravim ništa od kolača 🙈 mama i sveki se ponašaju kao da sam u 7 mj trudnoće pa su svaka napravile po 6, 7 vrsta kolača, ima da nakon Božića izgledam kao da sam 7 mj trudna.
Eno ih i sad, sve pripremaju za sutra a ja ležim i gledam božićne filmove 🙈 barem nešto dobro u svemu ovome 😂
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
A evo i recepta za crni hleb bez kvasca. Iz iskustva govorim, ovo je najbolji hleb koji sam ikada jela. Muz ga ne pravi ni blizu dovoljno cesto koliko bih ja volela:
- 300gr integralnog speltinog brasna
- 150gr integralnog razanog brasna
- 50gr integralnog heljdinog brasna
- 2-3 kasike ulja (najbolje maslinovo)
- 1 kasicica soli
- Semenke i ostalo po izboru (mrvljeni lan, suncokret, seme bundeve, susam, kim, crni kim...)
- 450-500ml tople vode
- Sve dobro umutiti mikserom, nastavcima za testo i ostaviti da odstoji oko 8 sati da fermentise (moze i krace, moze i duze)
- Posle dodati 1 prasak za pecivo i 1/2 kasicice sode bikarbone pa ponovo promesati dobro
- Dodati 2 kasicice cedjenog limuna pa sve ponovo umesati i izruciti u pleh sa pek papirom (stavim samo dole, a sa strane malo premazem maslom ili uljem), moze i samo da se namasti ceo pleh bez papira. Gornji deo testa izravnam i zarezem nozem da ako puca kora, puca po tim rezovima, ali ne mora.
- Staviti pleh u hladnu rernu i ukljuciti je na 220C, kod nas se pece oko 30min, pa onda kada ga proverim smanjim na oko 180-200C i dopecem jos oko 10min, ali to zavisi od jacine rerne.
I jos je napisao da je najbolje pokriti ga nekom cistom krpom i ostaviti ga kada se ispece da se malo ohladi. To je meni najtezi deo Od njega zamirise cela kuca. Ja sam toliko nemoguca da ne mogu da cekam i pojedem pola onako vrelog. On zbog toga cesto ustane u pola noci da bi ga pekao, kako bi stigao da se ohladi do ujutro, da ja ne bih 'krala' pre nego sto se ohladi.
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Cure, čestitam vam Badnjak, Adama i Evu 🎄😊 Zvala nas je biologinja, 3 stanice su se podijelile. Transfer ipak u subotu i to je stadij morule 😊 Planiraju 2 vratiti i 1 🐧. MilaSt isti nam je dan transfer pa se možemo pratiti 😍🙏
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Miss samo za tebe slika 6 sati ima da stoji 🙈
https://ibb.co/vkX4r27
Sretan Badnjak svima ❤️
Navečer dolazi fotka bora, muž je pobjedio, ide umjetni. Nadam se da će biti jednako lijep.
LucyLou hvala,sve najbolje ti želim. Teška godina je zaista iza svih nas. Odmori se. Napuni baterije. Sretni blagdani. ❤️
Shopping obavljen, sve u zadnji čas. 😁🥇
Kosa ti je top, wauuu, ja sam te zamisljala bas ko crvenokosu 😄
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Drage cure, sretan vam Badnji dan
Ja sam pocastvovana zadnje 3 god imam 2 Božića, potpuno različita sto se tice običaja i to mi se jako svidja. Tirlessivy ni ja ne idem kuci, prvi put 😔😔 isla bi obicno 4,5 Januara. Jako se bojim da ne zakacim koronu prvo u busu pa u avionu i zarazim sve moje, ne bi si to oprostila. Tuzna sam, al ne daj boze goreg.
Bozma što se tiče kafe, vratila mi se zelja, 1 ujutro sad s guštom popijem. Volim taj osećaj. Moja mama je uvek znala, ako ja odbijem kafu, znaci da psihički ili fizicki nisam 🆗
Nikitta lovila sam i ja dugo sliku, i ulovila konacno. Predivna ti je kosa 🤩🤩🤩
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Cure samo da napomenem da nisam čitala forum od sinoć, kasnije ću nadoknaditi...
Ništa od božićnog čuda ni za nas! 😌🌲
Ujutro sam napravila testove muller i zadnji first response... Muller je pokazao slabašnu sjenicu , a first response tanku crticu, meni se činila čak jača nego prekjučer. Uspjela sam izvaditi betu, maloprije su stigli nalazi, ona iznosi 7.1... eto😓 Glava me rastura od ovog vremena, sise su mi od danas tvrde ko kamen, znači menga bi vjerojatno htjela krenuti. Sad bi samo htjela potvrditi što je evidentno, ali prestajem sa terapijom zar ne? Danas mi je 10dpt trodnevnih i 13dan poslije aspiracije.
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji