Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    24. Prosinac 2020. 10:35

Lucyinthesky, kako se ti danas osjećaš? 

💔💔💔

Lucyinthesky
    24. Prosinac 2020. 10:39

MTB

Lucyinthesky, kako se ti danas osjećaš?

Da te lažem ili 🤦‍♀️
    Kao da me bager pregazio. 3 dana sam bila bez temperature i jučer mi se opet vratila. Iscrpljena sam toliko da osnovne neke radnje tipa podgrijat klopu ili oprat kosu mi predstavljaju takav problem da se sva preznojim.
    Sve se naslagalo, em postupak, em oni jaki bolovi u bubrezima i odmah na to korona.Ne znam koliko će tijelu iskreno bit potrebno za oporavak.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

manemoj
    24. Prosinac 2020. 10:42

MTB danas mi je 8 dnt. Planiram u nedjelju piškiti kad moji odu, možda u subotu poslijepodne kad odu isprobam jedan.
    Lucyinthesky moja kolegica s posla odradila gadnih 15 dana koronu. Baš ju pokosila. Koji je tebi dan danas? Neki imaju "sreće" pa odrade kao laganu prehladu a neke baš pokosi. Tebi ovaj kraj godine baš koma, iduća zato mora biti zakon! 🥰

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

24. Prosinac 2020. 10:44

Sve ove dane sam bila super volje i pozitivna i onda mi sad dođe mail/odjeb od jedne firme kojoj sam se baš veselila i nadala da ću ući u drugi krug, a drugi krug bi bio rješavanje nekih problema. Uvjerena sam da nisam ušla dalje samo zbog godina, dotični se reklamiraju kao tim mladih ljudi, svi u ranim 20-tim, kod njih nema diskriminacije po spolu, boji kože, narodnosti, vjeri....bla bla bla.....sve što je sad in. Očito je diskriminacija po godinama jedina svugdje ok

Matkiša 😎
    24. Prosinac 2020. 10:55

Bozma 🍀🐞

Sve ove dane sam bila super volje i pozitivna i onda mi sad dođe mail/odjeb od jedne firme kojoj sam se baš veselila i nadala da ću ući u drugi krug, a drugi krug bi bio rješavanje nekih problema. Uvjerena sam da nisam ušla dalje samo zbog godina, dotični se reklamiraju kao tim mladih ljudi, svi u ranim 20-tim, kod njih nema diskriminacije po spolu, boji kože, narodnosti, vjeri….bla bla bla…..sve što je sad in. Očito je diskriminacija po godinama jedina svugdje ok

Blah 🥵 Svi su kao moderni i in, ja sam imala dva stalna posla. Na prvom dobila otkaz jer sam se udala, na drugom zbog postupaka. 🖕 Moram napomenuti da su me i jedni i drugi par puta zvali da se vratim ali nisu vrijedni uopće da radim u njihovoj firmi, niti mi tko može platiti moj mir koji sada imam 💗
    Tako da ebeš njih, bit će neki pogodniji za tebe 🤞

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    24. Prosinac 2020. 11:18

Lucyinthesky, zašto bi me lagala? Znam kako je, mene je umaralo obično pranje suđa, osjećala sam se kao da imam 90 godina. Oporavak ide sporo, ali doći će. Neću ni ja tebe lagati, meni je trebalo nekoliko tjedana da se počnem osjećati imalo čovjekom. 

manemoj, uf, do nedjelje će ti crtica biti jača od kontrolne. Već sutra možeš ujutro pišnuti ako želiš, i to bi trebalo biti poprilično točno. Ali nedjelja će biti sigurna, tad više nema sumnje.

Bozma, žao mi je. Meni je privatluk spas od ikakvih diskriminacija. Sad se moje godine gledaju kao godine iskustva, a ne kao starosne godine i svi žele raditi sa mnom.

💔💔💔

Teja09
    24. Prosinac 2020. 11:20

Nikitta kosa je 😍 meni crvena nikako ne stoji, ali uvijek sam se divila crvenokosima! 

Recept za hummus je: sok od jednog limuna, 1 konzerva slanutka, 2 žlice maslinova ulja, 2 cesnja češnjaka, 1 žlica soja umaka, malo tahinija (može i bez toga!), malo soli, malo čilija ako volite... staviti u multipraktik, miksati i dodavati vode dok ne postane kremasto (oko pola šalice). S nekim krekerima ili celerom je preukusno! 

👩‍🦱 28 - PCO, anovulacija
    🧔 31 - sve u redu
    Pokušavamo od 09/2019.
    12/2020. TO - Betaplus, Letrozol
    18.12.2020. B-HCG 303,6

Lucyinthesky
    24. Prosinac 2020. 11:41

Hvala cure, valjda će krenut na bolje, nema druge nego se nadat 🤞

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Leia3.0
    24. Prosinac 2020. 11:50

Bok svima, trebalo mi je sto godina da sve procitam i jos toliko da konacno ugledam Nikitinu kosu i moram rec da je 😍 premda sam te zamisljala kao strawberry blond girl moram priznati 😊
    Sto se tice prehrane - Hummus je obvezni sadrzaj mog hladnjaka i da, najfiniji je domaci. Sto se tice kravica - problem su i spolni hormoni koje one same luce kad ‘doje’ (a ne samo dodani hormoni), na zalost. I ja sam u sto problema s tom prehranom i mlijecnim proizvodima pa se nekad pocastim, a vecinom pokusavam izbjegavati. U skupinu namirnica koje izbjegavam su i sva procesuriana mesa, to se isto savjetuje izbjegavati u mpo prici. 
    Jos sam se htjela ubaciti u pricu s laserima - ja sam odradila 6 tretmana kod Kaliterne. Moram priznat da sam ocekivala vise. Da, jako su oslabile i znatno se prorijedile, ali nakon toliko novaca i istrpljenih bolova sam ocekivala ipak bolje rezultate. 
    Moram se pohvaliti da sam danas bila u Mulleru, i pripremila se, znate vec s cim.
    Bit ce zanimljiv pocetak godine. 

💁🏻‍♀️35 g., AMH 32 PCO like
    💁🏻‍♂️40 g., astenozospermija
    1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
    2. FET 9/21 - beta negativna
    3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
    4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
    13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
    🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈

Leia3.0
    24. Prosinac 2020. 11:58

Svim curama koje se fizicki lose osjecaju iz raznih razloga - vjerojatno vam dodatno otezava i ova juzina i kvazi proljece vani. Ja nisam ni bolesna ni pod dodatnim hormonima jos pa sam sva slomljena 😒
    Jako sam uzbudena i ujedno me strah kako cu se osjecati i kako ce moje tijelo reagirati na dodane hormone. Sad sam u sredini ciklusa i doslovno kao da netko upali prekidac. Libido, raspolozenje, sve je drugacije. Doktor mi je rekao da pomnozim simptome ovulacije i pms-a s 20 i da ce tako nekako bit kad krenem s pikanjem 😱

💁🏻‍♀️35 g., AMH 32 PCO like
    💁🏻‍♂️40 g., astenozospermija
    1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
    2. FET 9/21 - beta negativna
    3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
    4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
    13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
    🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.