Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    24. Prosinac 2020. 10:05

TirelessIvy, ne budi škrta, podijeli recept za humus i taj crni kruh bez kvasca pa da i ja svoga naučim. 
    Ovaj miniIVF zvuči dobro.

SBjelis, fantastični stopostotni rezultati. Eto, sad si mi digla nadu da ću možda i ja idući put imati smrzlića. Svi mi kažu da mi gerijatrijske koke to skoro sigurno nećemo imati. Smrzlići su ti petodnevne blastice?
    Što se dvodnevnih tiče, ne brini. Imamo ovdje već trudnicu sa dvodnevnim. Ako su dobri (a tvoje su j.s. očito bile izvrsne), jednako će se uhvatiti i dvodnevna i petodnevna - dapače, dvodnevna ima veću šansu jer je duže hrani mama, a ove u epruveti hrane mcdrekom. 

Teja09, ponavljam što i TirelessIvy, na sunce sa receptom!

MilaST, super za sad. Držmo fige da ove oplođene razvale.

💔💔💔

manemoj
    24. Prosinac 2020. 10:10

Lucyinthesky ma ja ne volim lažnu nadu. Volim znati sve opcije pa ćemo vidjeti. Ja kad sam vidila to prvo me presjeklo, pa sam pomislila možda je implantacijsko pa išla guglati i piše da ono nije crveno. A sad može biti sto toga. Nemam ja nikakve koristi od toga da me se uvjerava da će biti dobro ako nije. Zato sam i pitala kako je tebi bilo. Super je meni da se bodrimo i tješimo ali isto mi je super i da smo iskrene pogotovo ako netko baš pita iskreno. 😉
    Anksimoron znači nisam luda? 😅 A ja cijelo vrijeme ispitujem moje kako su svi, razmišljam šta smo jeli, da nije bilo nešto loše a svima dobro osim meni.. 
    Hvala vam cure na pomoći i objašnjenjima ❤️
    Vidjeti ćemo šta će biti. 

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    24. Prosinac 2020. 10:17

Nina92, držim fige da ipak imaš malo sporiju betu. 6dnt je malo rano. Probaj opet za dva dana pa ćemo onda znati bolje.

manemoj, ja sam imala jednom ružičasti trag, kasnije sam shvatila da sam se ogrebala na stavljanju utrića pola dana prije toga. Ako se ne ponovi, to je dobar znak, uvijek može biti da je neka žilica puknula jer utrići nas ipak izritiraju. Ako se ponovi, može biti da ide menstruacija. A može biti da ćeš imati adrenalinsku trudnoću kao naša Miss.

💔💔💔

vuky
    24. Prosinac 2020. 10:19

Jutric! 
    Bozma mislim da budemo ovaj put slavili tvoj plusic 💗Jako jako navijam da je fet dobitna kombinacija 🥰
    manemoj nadam se da je ta krv od implantacije, kad ces test? Betu? Cekas pon? Navijam i za tebe ❤️
    Ma za sve 💕
    Nikitta super ti je boja kose, unazad par godina sam isto bila crvena i to bas tak slicna nijansa i super mi je bila boja, ali bi provodila par sati u frizera i stvarno je zahtjevna za odrzavanje- a frizerka mi je sad 500km od mene 😫 Moram pronaci bar nesto blize frizerku ... imate cure preporuku za neku iz St? Ovdje se ne usudim ... Kosa mi je onak, bas bitna, meni ona jedino lijepa na meni ☺️
    Miss sretno danas kod priopcavanja vjesti i svaka čast sto ste toliko mogli zadrzati za sebe, ja sam zeznula jer sam odmah svima rekla ( sad mi je krivo, jer nisam htjela da oni pate- mislila sam da cemo mi to odmah, ali ne mogu vratiti vrijeme)
    I bas citam, vi sve neke zgodne doktore, biologe - ovo, ono.... Di toga ima? ☺️🥰 Da uplatim par konzultacija 😎

manemoj
    24. Prosinac 2020. 10:20

MTB

Nina92, držim fige da ipak imaš malo sporiju betu. 6dnt je malo rano. Probaj opet za dva dana pa ćemo onda znati bolje.

manemoj, ja sam imala jednom ružičasti trag, kasnije sam shvatila da sam se ogrebala na stavljanju utrića pola dana prije toga. Ako se ne ponovi, to je dobar znak, uvijek može biti da je neka žilica puknula jer utrići nas ipak izritiraju. Ako se ponovi, može biti da ide menstruacija. A može biti da ćeš imati adrenalinsku trudnoću kao naša Miss.

Vidjeti ćemo 🤞🏻 čak sam jutros mislila test napraviti ali sam mislila ako prokrvarim nema smisla raditi test, tu samo beta nešto znači. Tako da čekam. Naravno, šta drugo nego čekam 😅

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Godina dana pokušavanja
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️

• *.Women_name.*
    24. Prosinac 2020. 10:21

Autora držim 🤞 za betu 😍😍

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

manemoj
    24. Prosinac 2020. 10:22

Miss oprosti, jučer sam bila u svom filmu, nadam se da nemaš tremu. Želim ti sreću danas, mislim da će to biti pravo slavlje kod vas ❤️🥰

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Godina dana pokušavanja
    12/2020 FET beta 0.100
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️

Nina92
    24. Prosinac 2020. 10:28

MTB

A mislim da nije, jos me osjećaj nije ni jednom prevario.. 

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    24. Prosinac 2020. 10:32

vuky, lagali su te, svi su ružni ko ponoć, ne trebaš dolaziti na konzultacije : posesivna : 

manemoj, onaj Godot sve više ide na živce, ha? 
    Sutra očito onda piškiš? Koliko će ti biti nakon transfera blastica?

Nina92, svi znamo da je velika šansa da nije, ali radi one male šanse da se varaš, isplati se nastaviti sa terapijom i probati opet za dva dana. Onda već i betu možeš vaditi. 

💔💔💔

Lucyinthesky
    24. Prosinac 2020. 10:33

manemoj

MTB

Vidjeti ćemo 🤞🏻 čak sam jutros mislila test napraviti ali sam mislila ako prokrvarim nema smisla raditi test, tu samo beta nešto znači. Tako da čekam. Naravno, šta drugo nego čekam 😅

Ja sam ga onaj dan napravila unatoč povremenoj krvi, da je pozitivan i da je krvarenje uzrokovano nečim drugim, sigurna sam da bi pokazao.
    Ovo štp MTB kaže za žilicu skroz ima smisla i nadam se da je to to.
    Nina92 žao mi je i ne znam šta bi ti pametno rekla osim da se nadam da je možda rano 🤞
    MISS želim ti sreću danas ❤️

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.