Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    24. Prosinac 2020. 15:39

AuroraB

Cure samo da napomenem da nisam čitala forum od sinoć, kasnije ću nadoknaditi…
    Ništa od božićnog čuda ni za nas! 😌🌲
    Ujutro sam napravila testove muller i zadnji first response… Muller je pokazao slabašnu sjenicu , a first response tanku crticu, meni se činila čak jača nego prekjučer. Uspjela sam izvaditi betu, maloprije su stigli nalazi, ona iznosi 7.1… eto😓 Glava me rastura od ovog vremena, sise su mi od danas tvrde ko kamen, znači menga bi vjerojatno htjela krenuti. Sad bi samo htjela potvrditi što je evidentno, ali prestajem sa terapijom zar ne? Danas mi je 10dpt trodnevnih i 13dan poslije aspiracije.

A da, nazalost. Nemas zasto pit terapiju dalje, a pogotovo jer si vadila betu.. Bas mi je zao, jebemu 😞😞 al ako je 7.1, jel to znaci da se ipak nest dogadjalo?

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ruska1986
    24. Prosinac 2020. 15:43

SBjelis

Ruska predivne su 😍 Ja planirala raditi obicne, ali mi tak lose da nemogu ustat. Vrti i lose mi je u zelucu, najradije bi isla spavati, a ne pakirati poklonr i peci kolace 👀🙈
    TirelessIvy bas lijepo kako pita 😍 I sto ce podijeliti recept!

Ja sam jedne godine radila obicne, i to sa tamnom i svijetlom korom.. Znaci, nikad vise! Dosla s posla u 10 navecer i s tim se zajebavala do 2 ujutro i onda drugo jutro samo bila jutarnja, na Badnjak, u shoping centru.. Jedva sam docekala kraj smjene! 🙆🏻‍♀️ otad su mi se zgadile, sve mi se oko njih zakompliciralo. Oko ponoci sam slucajno trknula kremu i sve palo na pod pa sam morala ispocetka... 🤯🤯🤯 ove su puno lakse za napravit, cini mi se 🤔 A ti odmaraj, kolaci nece nigdje pobjec!

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Nina92
    24. Prosinac 2020. 15:49

AuroraB

Ujutro sam napravila testove muller i zadnji first response… Muller je pokazao slabašnu sjenicu , a first response tanku crticu, meni se činila čak jača nego prekjučer. Uspjela sam izvaditi betu, maloprije su stigli nalazi, ona iznosi 7.1… eto😓 Glava me rastura od ovog vremena, sise su mi od danas tvrde ko kamen, znači menga bi vjerojatno htjela krenuti. Sad bi samo htjela potvrditi što je evidentno, ali prestajem sa terapijom zar ne? Danas mi je 10dpt trodnevnih i 13dan poslije aspiracije.

Drzi se i idemo u nove pobijede, nema odustajanja 

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

AuroraB
    24. Prosinac 2020. 15:52

Ruska1986, primila sam veliku dozu štoperice, Brevatcid 10.000 pa su to vjerojatno ostaci...

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

manemoj
    24. Prosinac 2020. 15:55

AuroraB

Baš mi je žao. Šaljem ti virtualni zagrljaj ❤️
    Nadam se da si ok koliko možeš biti sad.  I da, meni je doktor prošli put kad sam mu javila betu rekao da prestanem s terapijom

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

AuroraB
    24. Prosinac 2020. 16:07

Hvala Nina i Manemoj! Više sreće drugi puta 🤞🤞

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Matkiša 😎
    24. Prosinac 2020. 16:17

AuroraB a žao mi je baš 😔 Odtuguj koliko treba, mrzim te negativne bete svaki put nas dotuku. I uvijek idemo dalje u nove pobjede 🥰

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Matkiša 😎
    24. Prosinac 2020. 16:26

Ruska 😂😂 kod tebe je znači ono nit smrdi nit miriše 🙈🙈
    A što se tiče sve te prehrane, ništa to nije prirodno. Nije prirodno ni od moje mame sa sela a kamoli iz trgovine. Zatrovana je zemlja, zrak, voda i sve redom. Niti je svaki organizam isti, npr. moja frendica koja je alergična na skoro sve voće, povrće, orašide. Niti znači da si je netko prehranom uništio plodnost... No to ne znači da se nećemo potruditi malkice poboljšati ✌️

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

sbjelisi
    24. Prosinac 2020. 16:30

Aurora ako nije ovaj, jedan od slijedecih puta sigurno jest. Samo je pitanje koji 😍
    Ruska hijao te subarice su gadna zezancija, ja isto svisnem dok to sve slozim. I kada radim 2 boje i 2 kore cesto ispadne da kore ne ispadnu dovoljno debele.. I onda su subarice tanke pa ih radim na 2 kata pa je to dupla zahebancija. 
    Manemoj uzivaj dok te bedinaju.
    Leoni ti je duh!
    Iduci Bozic nam je kuca puna djece! ❤💞😍

oharascarlett14@gmail.com

ANKSIMORON
    24. Prosinac 2020. 16:36

AuroraB

Stvarno 🥲🥲🥲 bas mi je zao... iskreno... ali nista odmori... ja cilo vrime cekam da se javis i bas sam nekako vjerovala u uspjeh... 

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.