Ajde ajde cure Božić je, je ove godine sve malo bzvz ali ipak su blagdani. Necemo se svađati, malo smo "raspravili" temu i to je to. Curke jeste okitili već svoje borice ili se držite tradicije badnjaka? Ja sam ga tek danas kupila posto sam jučer izašla tek iz izolacije. Jedva čekam okititi ga 😍😍😍 ja inače obožavam Božić, obožavam 🥰
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Ja ne vidim nikakvu gresku… Gledam i ne vidim. Nisam dobila dojam da itko forsira rano pišanje, to je samo zenska sasava nestrpljiva osobina. Valjda zato sta nismo u vojsku isle, sta ja znam 🙈
Niti sam stekla dojam da nrtko reklamira Muller testove..
A bogo, zene. Nije ni muskima s nama lako.
Ni ja nisam ništa skužila 🙄 Nadam se samo da ovo s testovima nije na moj račun nešto, jer sam rekla SVETI Muller, tako ga zovemo na drugoj temi jer slovi za najboljeg a meni lažno pokazivao..
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Ja ne vidim nikakvu gresku… Gledam i ne vidim. Nisam dobila dojam da itko forsira rano pišanje, to je samo zenska sasava nestrpljiva osobina. Valjda zato sta nismo u vojsku isle, sta ja znam 🙈
Ni ja nisam ništa skužila 🙄 Nadam se samo da ovo s testovima nije na moj račun nešto, jer sam rekla SVETI Muller, tako ga zovemo na drugoj temi jer slovi za najboljeg a meni lažno pokazivao..
Ma ti mora da si kupila neki pokvareni😂
Ne ne, nije zbog toga ne brini☺️
*.Women_name.*, ma ti si preslatka trudnica, neka samo postaješ kuglica oko svoje bebice. Samo ti uživaj u svojoj trudnoći,sve će to otići dok budeš dojila.
manemoj, khm khm. Dobro ti ide.
SBjelis, kažem ti ja, dok sam ja jamrala kako je meni kao ženi teško jer prolazim kroz trudnoću, onaj moj mamlaz je mrtav hladan rekao da je njemu teže - jer on mora biti sa mnom dok sam trudna.
Super za š, lijepo te dresiram. Tko zna što ću uspjeti s tobom za par mjeseci (ako ne pobjegneš prije, iako mi volimo i trudnice imati ovdje)
Mattan, ja ne kupujem Lumeu jer se kao ne smije blicati dok si trudan , a stalno sam uvjerena da ću sad zatrudniti pa da mi nema smisla trošiti novce na njega. Odradila sam ciklus laserske u Bagatinu, nisam ga dovršila radi korone i trudnoće, otići ću sad barem jednom do idućeg postupka. Prezadovoljna sam rezultatima. Kako si ti zadovoljna sa Lumeom?
Trudničke će ti trebati opet, ja sam jako brzo krenula nositi široke stvari kad sam ostala trudna - iako su tad kile išle dole i nisam imala apetita i slično, stomak je nabubrio i baš bio osjetljiv, nije mi pasalo da ga išta steže.
💔💔💔
Meni ni jedan nije svet 😂😂 na svakom sjena
6tt+2 imamo 💗
A ne znam Mattan.. Valjda se svega skupilo i vjerojatno ima nešto i od prije 😪 Vratiti će se s dobrim vjestima, jedva čekam! 2021.je naša godina!! 💪
Women nisam kupila bor, sutra! I ja obozavaaaaaam ovaj dio godineeeeeee 😍⛄🌲
Kako netko jednom reče - sutra je novi dan ❤
Jedva čekam novih lijepih vijesti, sutra su neke bete i to.. 😍Jupiiii
oharascarlett14@gmail.com
Mtb meni je Lumea zakon bila, stvarno se smanjilo ali prestala saam nakom 4,5 tretmana zbog ove priče... I nisam održavala stanje po uputama.. A priča se odužila.. A sad od hormona imam toliko da mi jedino brener za spaljivanje može pomoć 🙄
6tt+2 imamo 💗
*.Women_name.*, ma ti si preslatka trudnica, neka samo postaješ kuglica oko svoje bebice. Samo ti uživaj u svojoj trudnoći,sve će to otići dok budeš dojila.manemoj, khm khm. Dobro ti ide.
SBjelis, kažem ti ja, dok sam ja jamrala kako je meni kao ženi teško jer prolazim kroz trudnoću, onaj moj mamlaz je mrtav hladan rekao da je njemu teže - jer on mora biti sa mnom dok sam trudna.
Super za š, lijepo te dresiram. Tko zna što ću uspjeti s tobom za par mjeseci(ako ne pobjegneš prije, iako mi volimo i trudnice imati ovdje)
Mattan, ja ne kupujem Lumeu jer se kao ne smije blicati dok si trudan, a stalno sam uvjerena da ću sad zatrudniti pa da mi nema smisla trošiti novce na njega. Odradila sam ciklus laserske u Bagatinu, nisam ga dovršila radi korone i trudnoće, otići ću sad barem jednom do idućeg postupka. Prezadovoljna sam rezultatima. Kako si ti zadovoljna sa Lumeom?
Trudničke će ti trebati opet, ja sam jako brzo krenula nositi široke stvari kad sam ostala trudna - iako su tad kile išle dole i nisam imala apetita i slično, stomak je nabubrio i baš bio osjetljiv, nije mi pasalo da ga išta steže.
MTB ❤️❤️❤️ nadam se 😂😂 što se tiče Lumee, ja ju imam i fkt sam prezadovoljna. Inače sam jako crna, pa možeš mislit kakve su mi dlake. Volim dugacku kosu pa sam zato zahvalna na tom kj mi općenito dlake brzo rastu i cijeli život imam kosu do guze, ali zato dlake svagdje drugdje ajme meni užas. Na moru to izgleda ovako: Obrijem se ujutro prije plaže, već popodne na plaži vidim pikice 🤦🏻♀️ e prije postupka ovog sam počela i odradila dva ciklusa, mogu rec da još uvijek mi dlake rijede rastu. Na rastu ali ne tako na gusto kao inače, a 2 ciklusa je premalo za Lumeu,tako da msm da odradim to do kraja da bi bio pun pogodak 👌
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Ma krivo je pišala, kužiš? I sad kao test je krivo pokazivao 😂😂😝😜
oharascarlett14@gmail.com
A ne znam Mattan.. Valjda se svega skupilo i vjerojatno ima nešto i od prije 😪 Vratiti će se s dobrim vjestima, jedva čekam! 2021.je naša godina!! 💪
Women nisam kupila bor, sutra! I ja obozavaaaaaam ovaj dio godineeeeeee 😍⛄🌲
Kako netko jednom reče - sutra je novi dan ❤
Jedva čekam novih lijepih vijesti, sutra su neke bete i to.. 😍Jupiiii
Curke su počele slikat borove i onda stale. Meni se tako svidao onaj boric od one cure od češera, oprosti ko god je nemogu zapamtit sva imena 😂😂 i ja sam planirala u potragu za njima i isto napraviti ali korona me spriječila. Ali baš super ideja 😍😍 ja jedva čekam da ga sutra okitim
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️