Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tigrica
    22. Prosinac 2020. 22:07

MTB

AuroraB, a mislila sam na mane u Beti. Ako mi Beta da preko HZZO, a IVF ne, onda ću možda pogledati kroz prste tamo. U IVFu za sad nisam imala neugodnih iskustava - bilo bi čudno da jesam kad sam bila samo jednom tamo.

Tigrica, da, ovdje nisam imala osjećaj kao da sam na traci. Da budem iskrena, ni u Beti nisam imala taj osjećaj, i stvarno sam cijelo vrijeme bila prezadovoljna - cijeli tim je baš navijao za mene i "ponijeli su me". Prije prvog postupka sam se jako bojala i imala napadaje panike, sad se idućeg postupka ne bojim i za to ću im vječno biti zahvalna. Malo je na kraju ostao taj gorak okus u ustima, ali nije ni to strašno, samo je doktorica malo previše uzela k srcu kraj moje trudnoće.
    Dobra stvar ti je da i Beta i IVF idu i preko HZZO, tako da možeš kod njih i "besplatno", samo ćeš morati čekati do veljače ili ožujka.

Za Betu znam, za Ivf nisam znala. Malo mi je dugo cekat do ,veljace ozujka, ako bas ne moram. Skupila sam hrabrost za dalje.  Svoje prve postupke nisam ni osjetila, prosla sam kroz vihor. Nisam citala forum, nisam znala sta me ceka, sa te strane mi je bilo, lakše. A sad kad znam, sve mogu,al ubije me cekanje jajnih stanica da se oplodi, i vracanje. To je igra zivaca. 
    Zao mi je sto je završilo kako je završilo. 

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Prosinac 2020. 22:11

Tigrica, da razumijem da ti se ne čeka. Onda za drugo dijete sad znaš, IVF, Beta i Škvorc su za sad privatnici koji rade i preko HZZO (barem su radili do sad, nema razloga da im ne produže).
    A dok čekaš postupak u siječnju, možeš recimo srediti potpis (upute na prvoj stranici). 
    Što se moje priče tiče, to spada u domenu shit happens. Ako se ne ponovi, nije to neka strašna tragedija, 25% žena to doživi u životu. A neće se ponoviti, neće!

SBjelis, hvala na ponudi, ali bit ću prestara za iskoristiti tvoj postupak, osim ako promijene zakon. 

💔💔💔

Tigrica
    22. Prosinac 2020. 22:16

MTB

Tigrica, da razumijem da ti se ne čeka. Onda za drugo dijete sad znaš, IVF, Beta i Škvorc su za sad privatnici koji rade i preko HZZO (barem su radili do sad, nema razloga da im ne produže).
    A dok čekaš postupak u siječnju, možeš recimo srediti potpis (upute na prvoj stranici).
    Što se moje priče tiče, to spada u domenu shit happens. Ako se ne ponovi, nije to neka strašna tragedija, 25% žena to doživi u životu. A neće se ponoviti, neće!

SBjelis, hvala na ponudi, ali bit ću prestara za iskoristiti tvoj postupak, osim ako promijene zakon.

Budem😁

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Prosinac 2020. 22:17

Btw, danas opet vježbala. Imam finu upalu mišića i sva sam si sretna. I vaga je krenula prema dole, vraćam si svoje tijelo 
    Od suplemenata mi je D vitamin fantastičan, baš mi je fini + koristan je, tako da njega sigurno nastavljam uzimati. 

💔💔💔

22. Prosinac 2020. 22:23

AuroraB

Lucija00007, pretpostavljam da sam ja Autora, iako ja nisam imala tri transfera nego dva. Nakon 660 postova, bilo bi mi drago da tako uvaženi član upamti moj nick, jer ja pamtim sve tvoje koliko si mijenjala zbog brisanja profila, a to znači da te poštujem. Uz dužno poštovanje prema tvojem iskustvu i zahvalu što si na ovaj forum prenesla znanja i iskustva više nego itko, ja i dalje ne vidim zašto si se ti tako uvrijedila na moj post. Pratim i ja forum skoro godinu dana, i nije ovo prvi puta da se neka svađica zakuha oko tvojih postova, stoga to neću osobno shvaćati. Drago mi je što si shvatila moju poruku napisanu između redova. Želim i ja tebi od srca svu sreću, vjerovala ili ne… Velike smo cure da, pa valjda možemo podnijeti nekad i kritiku na svoj račun.
    Isprike svim ostalim članicama na ovim postovima…

Ispricavam se, moj mob ispravlja pa je umjesto Aurora ispalio Autora🤷‍♀️.
    No ne znam, ti si ovdje neka sefica foruma pa odlucujes u koju grupu tko spada? Npr ja da idem na Rodu jer je to TVOJE MISLJENJE? 
    Znaci ovdje se pisu samo dobre stvari a ostalo je za Rodu? Nisam znala🤷‍♀️. 
    I da curke, ranije je bilo napisano da cemu forsiranje rano piškenje  testova, na sto sam ja napisala da je MENI muller dobar, meni.
    Najbolje ih je uopce ne raditi, za sve.. Netko to moze netko ne, svatko radi kako je njemu bolje i lakse.. 
    Nisam nikom sugerirala da ga napravi vec komentirala one vec napravljene da se u te ne razumijem. 
    A moje iskustvo i znanje je ocito pesimizam i negativnost pa stoga ne moras reci da si zahvalna radi njega, velika sam cura pa i to znam procitati izmedju redova.. 

No.. Dosta sad na ovu temu sto se mene tice. 
    Svima sretniju i bolju 2021🌲🌺... 

• *.Women_name.*
    22. Prosinac 2020. 22:25

MTB

Btw, danas opet vježbala. Imam finu upalu mišića i sva sam si sretna. I vaga je krenula prema dole, vraćam si svoje tijelo
    Od suplemenata mi je D vitamin fantastičan, baš mi je fini + koristan je, tako da njega sigurno nastavljam uzimati.

Radiš na tome da budeš fit trudnica 😍😍🥰 to sam uvijek ja govorila 😂😂  prije neg smo počeli pokušava prirodno ja kao idem sad vjeuvat da budem u formi u trudnoći, Ajmeeee da sam znala. 😂😂😂 A onda sam imala 3 godine pokušavanja i debljanja. Sve što sam izgubila je možda malu kilicu sad kad povraćam 😂 ja sam inače malecka, pa se bojim da će me bit lakše preskočit neg zaobic 😂

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

manemoj
    22. Prosinac 2020. 22:25

MTB

Vidiš, ja čitam prvu stranicu bez upucivanja pa mi je i potpis tu 😉😂🙈 #ulizicadameprestanesgledatiispodoka 😂😂😂

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

sbjelisi
    22. Prosinac 2020. 22:30

Ja ne vidim nikakvu gresku... Gledam i ne vidim. Nisam dobila dojam da itko forsira rano pišanje, to je samo zenska sasava nestrpljiva osobina. Valjda zato sta nismo u vojsku isle, sta ja znam 🙈
    Niti sam stekla dojam da nrtko reklamira Muller testove..
    A bogo, zene. Nije ni muskima s nama lako. 

oharascarlett14@gmail.com

Matkiša 😎
    22. Prosinac 2020. 22:31

MTB bravo za vježbanje 👏👏 Ja sam sebi pripremila trudničke zimske stvari haha dobro došle sad kad je trbuh bio napuhnut, IPL Lumea skuplja prašinu jer nije dovoljno istraženo kako djeluje na sve ovo, vježbanje isto ne mogu kad stalno nešto... I taaaak to sve iz mjeseca u mjesec već 2 godine 😂😂😂

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

sbjelisi
    22. Prosinac 2020. 22:31

MTB samo da znaš da sam samo radi tebe tražila š po tastaturi! Kod pišanje, mislim 😜

oharascarlett14@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.