Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Prosinac 2020. 07:58

Trudnice

TiKi92 - 6tt, 28.12 UZV
    *.Women_name.* - 14tt 29.12. UZV
    Ivanaxx/Maslačakxx - 7tt 29.12 UZV
    Jele83 - 6tt 29.12. UZV
    miss1502 - 7tt, 29.12 UZV
    Samara - 16tt 8.1 UZV
    Olivera - 14tt 13.1. UZV
    Willy
    točkicaa - 7tt
    LioraLiora - 8tt
    Teja1408 - 8tt
    Pami - 8tt
    ruška - 9tt
    Leptirica90 -  9tt
    Nirvana2020 - 11tt
    Lana3 - 12tt
    ruby22 - 13tt imamo dvojke
    more2309 - 14tt imamo dvojke
    Simba 1989 - 16tt imamo jednojajčane trojke
    Tuma - 17tt sve super, it's a girl!!!
    Ruska1986 - 23tt imamo curicu!
    BAJO1 - 28tt, mala Marija
    MakiST - 30tt it's a boy!!!
    flower93 - 32tt curica i dečko

MPO majka
    Nadalica, blizanci
    Dora4, blizanci

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Prosinac 2020. 08:00

nada86, za ulje crnog kima MM kaže da liječi mrtve.  Ja se ne razumijem u dodatke (zapravo me ne zanimaju), ali MM je fanatik pa nam je složio terapije.

Seny, moja prijateljica koja je 40+ je ostala prirodno trudna čim su joj uveli terapiju za štitnjaču. Imala je normalan TSH, ali iznad 2 i njena ginekologica joj je preporučila terapiju. Tako da ne bih rekla da je to bezveze.

Sbjelis, dobro nam došla i što brže nam otiišla, trudna. Volim vidjeti kad gerijatrijska kolegica dođe u naš čopor. Pročitaj prve dvije stranice topica, napravi potpis i pridruži se našem veselom društvu. AMH ti je super, držmo fige da se odmah ove mrvice uhvate. Kad ti je beta?

AuroraB, ne bih ja još bacala ručnik. A i vadila bih betu, čisto da vidim što se zbivalo.
    Spolne hormone nemoj vaditi nekoliko mjeseci, ja ću ih vaditi netom prije idućeg postupka. Sad bi ti bili poremećeni i ne bi bile realne vrijednosti.

💔💔💔

ANKSIMORON
    22. Prosinac 2020. 08:11

AuroraB

*anesteziologica! Dva puta sam pogrešno napisala🙈😌

AURORAB is is lose misli 😆😆 sta ti je, jos je za sve rano... nemoj nista otpisivati... ja bas vjerujem da ce ti biti uspjesno... kad si mislila betu ici vaditi?

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

Matkiša 😎
    22. Prosinac 2020. 08:20

Nada86 ja znam da se ulje crnog kima pije zbog alergija, a za ovu našu priču ne znam u čemu pomaže
    Sbjelis dobro nam došla i još brže otišla! Osim da se javljaš kako bebice napreduju 🤞
    AuroraB slažem se da treba biti realan ali pusti ti testove, znam da smo lude... Ja kad sam bila u fazi folikulometrije i tenpurabi odnosi stalno sam ubijala te testove. Sto puta imala crtu na kinezu, ubili me psihički, stalno misliš evo ga, ima nešto.
    A od kad sam u postupcima samo sam zbog štoperice da vidim koliko ostaje. Tvoja beta još uvijek može biti dobra 💗 I obavezno je izvadi da se ne pitaš poslije a što ako je bilo nešto... Drži se u ovim danima 💗💗💗

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Matkiša 😎
    22. Prosinac 2020. 08:24

Ja bih pitala za svoju prijateljicu. Ona je rodila  prije 4 godine prirodno. U trudnoći joj otkrili nekakvu promjenu na štitnjaču i izvadili je cijelu. Mislim kad je beba bila 6 mj. 
    Prošla je 3 ture zračenja jodom u 3 godine, i sad je došlo vrijeme da smije bez opasnosti drugu bebicu. Imate li kakvih saznanja kako taj Jod utječe na jajne stanice? Ona sada ima 35 godina... Brine se da će zbog te štitnjače i tog zračenja imati problema 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

sbjelisi
    22. Prosinac 2020. 08:33

Hvala vam svima na dobrodoslici i rijecima ohrabrenja Aurora, MTB, Mattan..
    MTB mi imamo gotovo identicne potpise 😂😂😂😂 E, kako se kaze stara koka.... 😋💪
    Ja cekam neke najavljene UZV ovdje na grupi ko ozebli sunce 🙈 Navukla sam se 🙈🙈😁

oharascarlett14@gmail.com

manemoj
    22. Prosinac 2020. 08:46

Dobro jutro cure 
    AuroraB ma to ti je još rano, kužim ja da živci rade svoje ali stvarno mislim da je rano. Općenito mi se čini i da je tvoja beta ranije nego ostalima.
    Lucyinthesky kako si ti? Jel ide na bolje? 
    SBjelis dobrodošla 😊
    Mattan jel prošlo gušenje? 
    Nikita jesi živa? Kako palac i šta se dogadja s Vissane? 
    Bozma kako si? Imaš neki osjećaj? 

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

🌸TiKiDi🌸
    22. Prosinac 2020. 08:46

Jutro cure!
    Dada cekamo tvoj pozitivan testic, ajmo, na sunasce 😉
    SBjelis dobrodosla i sto prije uspjela 🤞
    Mattan svaka kemoterapija djeluje na spolne stanice, sad kod svakoga drugacije i to ne moze znati. Kvalitetu na zalost ne znamo dok ne punktiramo js. Ono sto moze napraviti je izvaditi amh za pocetak i spolne hormone. A onda moze probati sa suplementima da malo nabilda stanice. No prije ikakvih dodataka neka se konzultira sa svojim onkologom i ginekologom, s obzirom na anamnezu, da ne bi uzimala nesto sto ne bi smjela. Mlada je i nadam se da ce uspjeti. 🙏

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

22. Prosinac 2020. 08:54

Seny u kojim ti je jedinicama ATG? 
    MTB ovo za breskvice 😂😂😂😂 sad sam vidila post od sinoc, skoro se udavila u kavi kad sam procitala 😂. Vjerovala ili ne, nekad davno sam imala tako dobre zivce da sam radila kolace za druge, breskvice, rafiole....sve ono sta se ljudima imace ne da.
    A za ulje crnog kima, jucer sam googlala povisen anti TG i naisla sam negdje da ulje crnog kima pomaze, uz promjenu prehrane.
    SBjelis isti dan smo imale transfer dvodnevnog 😁. Ali ja necu uzdrzat do 31., cudim se da sam i do sad izdrzala 😂. 
    AuroraB dok god se ista vidi dobro je

22. Prosinac 2020. 09:03

Manemoj, nikakvog osjecaja, cak vise nema ni onog zatezanja od estrofema kao prije transfera. Ali prije 2 dana me tako zatezalo nakon setnje, kroz prepone, pa oko pupka. Da je bilo koji dan kasnije bila bi uvjerena da je to to. O onda jucer i danas nista.
     Tebi?
    Mattan meni je tata bio na tom radioaktivnom jodu. Mislim da to nije klasicno zracenje i kemoterapija. U bolnici popije taj jod  i znam da nakon toga nije smio dijelit wc s nama ni bit u blizini trudnica jer je valjda zracio.kako Tiki kaze, najbolje joj je izvadit hormone pa ce znat na cemu je

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.