Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tuma
    21. Prosinac 2020. 22:17

Women_name a da, ljudi cesto budu pozitivni i.mjesec dana nakon simptoma, al nisu vise zarazni... vidjet cemo prekosutra sta ce pcr reci, iako nam je svima laknulo da je antigenski negativan. I sto nitko drugi, a ni on jos nije razvio simptome. Ja sam seku i mamu vidjela na otvorenom, isle smo u setnje s maskom, nismo se grlile ni bile previse blizu, tako da mislim da sam se cuvala... sad cekam pcr da vidim jel se smijemo normalno druzit😅
    Pami ja ti koristim i Novalac i folacin 5mg... kao folacin popisamo visak....

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• *.Women_name.*
    21. Prosinac 2020. 22:28

Tuma

Women_name a da, ljudi cesto budu pozitivni i.mjesec dana nakon simptoma, al nisu vise zarazni… vidjet cemo prekosutra sta ce pcr reci, iako nam je svima laknulo da je antigenski negativan. I sto nitko drugi, a ni on jos nije razvio simptome. Ja sam seku i mamu vidjela na otvorenom, isle smo u setnje s maskom, nismo se grlile ni bile previse blizu, tako da mislim da sam se cuvala… sad cekam pcr da vidim jel se smijemo normalno druzit😅
    Pami ja ti koristim i Novalac i folacin 5mg… kao folacin popisamo visak….

Joooj užas. Neznam kako na vas cure ali mene ta korona psihički baš onak utječe na mene. Inače radim takav posao da me nikad nema doma, moji žive 200 km od mene, fale mi baš. Svaki ili badnjak ili Božić sam provela na poslu. I sad kad napokon bi imala priliku malo obic rodbinu, nedostaju mi ti moji Slavonci svi. Eto sad nemozemo nigdje 😔 i stalno neki strahovi, uz sav stres mpo trudnoće još i ovo sve. Nek si se ti prošetala sa svojima, a nadam se da ćete se podruzit i ostatak vremena. ❤️

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    21. Prosinac 2020. 22:29

Bozma 🍀🐞

CrazyCatLady🐈

AuroraB

CrazyCatLady🐈

AuroraB

Bozmanisam vadila 7.dan, vadila sam 12.dan u prošlom postupku i bila je 2.3 ili 2.7… Pa pretpostavljam da je to bila štoperica.. Ja ne znam više ni pisati, sve mi krivo ispadne🙈

Meni je brevactid1500 4 dana pokazivao drugu crticu na kinezima

Onda od 10.000 ja možda i zatrudnim🤣

Ma mučimo se bezveze tim testovima. I za trudnoću i za ovulaciju. Evo meni je trenutno glavna preokupacija razmisljanje kada cu novu lh trakicu iskoristiti🤦🏼‍♀️.Umjesto da pustimo sve jer i tako na nista ne mozemo utjecati.

Istina, ali kud s mislima? Prije sam znala testove pisat i jurit na posao i nosit ih sa sobom da stignem dobro proucit (jer nije dovoljno samo pogledat, treba buljit 10 minuta bez treptanja ne bi li se sta ukazalo), pa bi svaki put kad stanem na semafor gledala test, onda na poslu kad netko udje skrivala pod stol 🙈. Treba mi novi hobi 😂

Pa breskvice, lijepo su ti dali recept 

💔💔💔

• Leptirica 90🦋
    21. Prosinac 2020. 22:36

Drage cure molim vas pomoć jako sam uplašena..ide mi smeđi iscjedak u trakovima da li je to normalno ili  da li je to od utrogestana hvala vam sutra zovem mog ginekologa

Azospermia

• *.Women_name.*
    21. Prosinac 2020. 22:40

Leptirica 90🦋

Drage cure molim vas pomoć jako sam uplašena..ide mi smeđi iscjedak u trakovima da li je to normalno ili da li je to od utrogestana hvala vam sutra zovem mog ginekologa

Ne brini se, ako nema svježe krvi i bolova sve je ok. Iako i u tim slučajevima nemora biti ništa loše. Taj smeđi iscjedak je čest u trudnoćama 😘

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Nada 🍀
    21. Prosinac 2020. 22:42

Miss, Tiki čestitam cure, želim vam da i dalje sve napreduje u najboljem redu 🍀🙏
    Mrvica777 žao mi je 😔 hvala Bogu da imas smrzliće koji čekaju na tebe kad se budeš opet osjećala spremnom.
    MTB i ja proučavam suplemente, za šta je dobro ulje crnog kima? Nisam nikad čula da se koristi kao suplement. Ja rado crni kim stavljam na peciva...

• Leptirica 90🦋
    21. Prosinac 2020. 22:42

Hvala tii ali sam u velikom strahu i szrah mee ali nema krvi i ništa me ne boli.ali sutra svakako zovem mog ginekologa 😙😙

Azospermia

21. Prosinac 2020. 22:53

Bozma 🍀🐞

CrazyCatLady🐈

Bozma 🍀🐞

CrazyCatLady🐈

AuroraB

CrazyCatLady🐈

AuroraB

Bozmanisam vadila 7.dan, vadila sam 12.dan u prošlom postupku i bila je 2.3 ili 2.7… Pa pretpostavljam da je to bila štoperica.. Ja ne znam više ni pisati, sve mi krivo ispadne🙈

Meni je brevactid1500 4 dana pokazivao drugu crticu na kinezima

Onda od 10.000 ja možda i zatrudnim🤣

Ma mučimo se bezveze tim testovima. I za trudnoću i za ovulaciju. Evo meni je trenutno glavna preokupacija razmisljanje kada cu novu lh trakicu iskoristiti🤦🏼‍♀️.Umjesto da pustimo sve jer i tako na nista ne mozemo utjecati.

Istina, ali kud s mislima? Prije sam znala testove pisat i jurit na posao i nosit ih sa sobom da stignem dobro proucit (jer nije dovoljno samo pogledat, treba buljit 10 minuta bez treptanja ne bi li se sta ukazalo), pa bi svaki put kad stanem na semafor gledala test, onda na poslu kad netko udje skrivala pod stol 🙈. Treba mi novi hobi 😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 pa ja sam odlučila da necu i onda naručim jucer po 100 komada i jos se mislim jesam li dosta i razmisljam se o jos jednoj narudžbi, solim tu pamet vama a ni ja nisam bolja

I neka si Bilo je ono govora da će udarat i carinu i PDV iza nove godine i na te sitne pošiljke iz kine, prvo mi je palo na pamet: Treba dosta testova naručit da mi stignu do 31.12.

Ma i da udare i carinu i pdv opet ce se isplatiti tamo naručivati😂😂. Ali sto je najgore znam da sam luda sto uopce to narucivam jer krijem od m😂😂

• Ana26
    21. Prosinac 2020. 22:56

Seny Ja sam prvo pila Euthirox od 50mg,a sad pijem 75mg i zasad su mi nalazi dobri. Ja imam povišen anti TPO, tj. Hashimoto.
    Ne brini za TSH, on se za par dana snizi tabletama.
    Meni je endokrinolog rekao da sam mogla ići taj mjesec u postupak kad mi je TSH bio 4.5 jer je kod mene kronična bolest i od stresa mi se povisi TSH,ali bitno da pijem terapiju.

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

• *.Women_name.*
    21. Prosinac 2020. 22:57

Leptirica 90🦋

Hvala tii ali sam u velikom strahu i szrah mee ali nema krvi i ništa me ne boli.ali sutra svakako zovem mog ginekologa 😙😙

Obavezno da, da provjeriš da je sve ok. Znam da te strah, ali vjerujem da će bit sve ok. Ima puno bezazlenih razloga zbog kojeg se iscjedak može javiti. 😘

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.