Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zg123
    19. Prosinac 2020. 17:24

Bok svima,
    Idući tjedan idem privatno na propuhivanje jajovoda. Jel netko od vas cura bio i može li mi dati neki savjet- popiti što prije i kakvo im je iskustvo bilo? Čitala sam jučer postove stare 10 godina i baš sam se jako uplašila. Hvalaa :)

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    19. Prosinac 2020. 17:33

Mattan, hvala lijepa, brzo ću ja istopiti svoje kg sad kad sam se porješavala svih muka. Ja sam danas stavila svoju pjejlistu i urlala pola dana, stvarno pomaže.

Mrvica777, cure su ti sve rekle. Ja bih nastavila s terapijom i ponovo vadila betu u ponedjeljak. Par dana terapije više ti neće naškoditi, a ako postoji i minimalna šansa da je tu zdrava beba, ja je se ne bih odrekla.

Što se vjenčane kume tiče, ni ja sa svojom više nisam dobra. Nismo se posvađale, samo su nam se životi razdvojili, a ona baš i nije osoba koja se "trudi" oko prijateljstava - ili si u njenom filmu ili te nema. NIsam previše patila radi toga, znala sam kakva je. Malo mi fali, ali that's life.
    Inače, danas mi je fantastičan dan. Vozila sam pola dana preko pola države (još rješavam ono što mi je guska zeznula, sutra je napokon gotovo; otići će cijeli vikend na to ali što sad, bitno da je rješenje tu), navila si muziku i lijepo urlala. Napokon sama, napokon samo ja bitna, napokon o ničemu ne moram misliti ni brinuti, nego samo voziti. Po putu se dogodilo nešto predivno. Jučer sam napokon zvala IVF polikliniku radi termina, ali sam zvala malo iza 14 i onda se nitko nije javljao. I rekoh, ok, zvat ću opet u ponedjeljak. Kadli danas, zvoni telefon dok se ja vozam. Jako ljubazna sestra iz poliklinike, pita me što sam željela. Long story short, dobila sam termin kod Grbavca već idući tjedan?!?!? i sve mi je lijepo objasnila što i kako, i zvučala jako ljubazno na telefon. Prvi dojam je jako dobar!

💔💔💔

Matkiša 😎
    19. Prosinac 2020. 17:49

Sanjich uff 🙄 To je baš ono što ne treba izreći, mogu samo zamisliti koliko te povrijedilo... pa ispadne da ne valja da znaju, ne valja da ne znaju, uvijek sve nešto okolo naokolo. Nikad neću zaboraviti riječi svećenika kada je rekao : Sada odlazite iz svojih obitelji, i stvarate svoju. I samo je vaša budućnost bitna! I to je to što ti kažeš! Ti, on i vaša dječica 💗
    Ali i moja majka je jako oštra, npr točno pamtim situaciju kad se zagledala u mene i rekla nešto u stilu: ja ne znam šta svi govore da si ti lijepa, kad te pogledam baš si ružna! 
    Očito nije svakoj majci njezino najbolje! 🤷‍♀️

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Matkiša 😎
    19. Prosinac 2020. 17:51

zg123

Bok svima,
    Idući tjedan idem privatno na propuhivanje jajovoda. Jel netko od vas cura bio i može li mi dati neki savjet- popiti što prije i kakvo im je iskustvo bilo? Čitala sam jučer postove stare 10 godina i baš sam se jako uplašila. Hvalaa :)

Kako gdje, najbolje ti nazvati i pitati za pripremu.Moje iskustvo je grozno, užasno bolno jer je desni neprohodan. Ali toliko kratko traje da se ne stigneš ni onesvijestiti 😁 Netko ni ne osjeti... Sretno! 

6tt+2 imamo 💗

manemoj
    19. Prosinac 2020. 17:57

Zg123 mislim da je to malo stvar doktora a malo sreće. Mene npr nije baš ništa bolilo a jedan mi je skroz neprohodan. Dva dana nakon sam nosila uložak i taj dan doma mi je bio malo nelagodan osjećaj dolje i to je to.
    Mattan ajme meni 🙈 ali to me podsjeća na moju tetu koja je meni rekla ovim riječima: znaš kad tebi ljudi kažu da si lijepa to ti kažu ne jer si stvarno lijepa nego jer je pristojno. Imala sam 9 godina 🙄🙄🙄 odlično za samopouzdanje 😅

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Matkiša 😎
    19. Prosinac 2020. 18:12

Manemoj haha 😅😅😅 Užas!
    Ja sam sebi baš zgodna i lijepa, još samo sise da mi narastu i da noge obrijem! 🤪
    Nikitta naš prokletstvo, riješila se ove vjenčane, sad mi se uvalila ova od naše kumie 😵
    Nego, bil ja smjela popit jedno pićence večeras, možda zapalit jednu? Hoće mi poludit jajnici ili šta? 

6tt+2 imamo 💗

19. Prosinac 2020. 18:15

Moj svekar je mm (ne meni, prema meni je UVIJEK ljubazan) rekao da je on CITAO da, se UMJETNOM OPLODNJOM UBIJA PUNO DJECE DA BI SE MOZDA SE RODILO JEDNO!! 🤷‍♀️🤮🤮🤮🤢.. 
    Uglavnom DA sta se mucimo i ja trujem da posvojimo i gotovo! Da je to PROTIV BOGA I VJERE ma, svasta nesta... 
    Nakon god dana je TOTALNO promijenio plocu dok mu je najdraza nećakinja rekla da je i njezino dijete tako zaceto(koja je JAKO VELIKA VJERNICA) i od onda je divan i pun potpore ali to mu zaboravit ne mogu i necu! 

Matkiša 😎
    19. Prosinac 2020. 18:19

Lucija007 koji su to divljaci,, točno zamišljam ovako moju svekrvu da zna isto bi tako bilo.  Ja sam se svađala na ispovijedi sa svećeničkom zbog toga, umjesto mira duhovnog, naživcirao me. Ne idem više.
    A moja mama čak nije ni kriva, moja baka je divna žena ali starog kova i nije se tu puno pričalo, tak da je dobro ova moja i ispala. 💗

6tt+2 imamo 💗

19. Prosinac 2020. 18:21

Nikitta

Lucija007ajme koliko ovdje identičnih priča i odnosa u ženskim “prijateljstvima”, pretužno! Baš mi je to krivo. Treba to sve odjebati, makar se prijateljstvo svelo na 1 osobu.
    Marinela87tak i ja, nemrem s foruma, super ekipa i jebi ga🤣
    Mattanšokirana sam izjavom tvoje majke. Takvo nešto može izjaviti samo osoba koja u vlastitoj kćeri vidi konkurenciju. Dakle, lipa si ka slika, to je evidentno. ❤️
    Manemoj kakve su to tete jebote i majke? Strahota jebena! Naša kćer se jučer ošišala i ja sam rekla ajme baš si lijepo skratila kosicu, a ona veli - jel mi dobro stoji? Ja je zagrlim i kažem - predivno! Mislim to je istina, jer je dijete lijepo, iako nije moje, predivna je, i to je činjenica. Inače je dobila prvu m. jučer i malo sam ušokirana, jer je peti razred, i zaista mi je prerano, i bolio ju je trbuh. Baš mi je žao. Danas cijeli dan provodimo zajedno i pričamo o ženskim stvarima. Ja sam pomajka i nezamislivo mi je reći ikakvu ružnu riječ djeci, a kamoli da imam svoje. Da, znaju biti svakakvi, ali onda se to kaže da je ponašanje bezobrazno ili neprihvatljivo, ali komentirati na osobnoj razini dijete ili izgled?! Jesus. To radi majka te malene kojoj sam kuma, govori da ima debelu guzicu, i sl. Pa sam joj zadnji put rekla da nije u redu posramljivati vlastito dijete. Kad ju je rodila javila nam je da je rodila i napisala nam je - cure znate kako je ružna! P.s. Moja svekrva je rekla za mog muža i za njegovu sestru da su oboje ružni, i to na moj komentar kako je moj muž presladak i prelepi. 🤷🏼‍♀️

Velika je sreca imati tebe za pomajku💗💗💗
    Svako malo gledam mog kuma i njihovo dijete, te njegovu ženu.. Jucer je objavila tako divan status s njom da sam se sva najezila i zasuzila... 
    Ta zena je tako divna prema njoj da je ta mala tolika sretnica sto ima 2 divne majke... Kao i tvoja djeca💗💗

Lucyinthesky
    19. Prosinac 2020. 18:25

Curke, čitam vaše postove s poluotvorenim očima jer mi glavobolja ne da živjet. Prokleti covid 🙄
    MTB super za konzultacije, sigurna sam da će ti se dr svidjet 🤞I vjerujem da ti se to javila simpa sestra Božana.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.