Mattan, hvala lijepa, brzo ću ja istopiti svoje kg sad kad sam se porješavala svih muka. Ja sam danas stavila svoju pjejlistu i urlala pola dana, stvarno pomaže.
Mrvica777, cure su ti sve rekle. Ja bih nastavila s terapijom i ponovo vadila betu u ponedjeljak. Par dana terapije više ti neće naškoditi, a ako postoji i minimalna šansa da je tu zdrava beba, ja je se ne bih odrekla.
Što se vjenčane kume tiče, ni ja sa svojom više nisam dobra. Nismo se posvađale, samo su nam se životi razdvojili, a ona baš i nije osoba koja se "trudi" oko prijateljstava - ili si u njenom filmu ili te nema. NIsam previše patila radi toga, znala sam kakva je. Malo mi fali, ali that's life.
Inače, danas mi je fantastičan dan. Vozila sam pola dana preko pola države (još rješavam ono što mi je guska zeznula, sutra je napokon gotovo; otići će cijeli vikend na to ali što sad, bitno da je rješenje tu), navila si muziku i lijepo urlala. Napokon sama, napokon samo ja bitna, napokon o ničemu ne moram misliti ni brinuti, nego samo voziti. Po putu se dogodilo nešto predivno. Jučer sam napokon zvala IVF polikliniku radi termina, ali sam zvala malo iza 14 i onda se nitko nije javljao. I rekoh, ok, zvat ću opet u ponedjeljak. Kadli danas, zvoni telefon dok se ja vozam. Jako ljubazna sestra iz poliklinike, pita me što sam željela. Long story short, dobila sam termin kod Grbavca već idući tjedan?!?!? i sve mi je lijepo objasnila što i kako, i zvučala jako ljubazno na telefon. Prvi dojam je jako dobar!
Eto, bas mi je drago da si ulovila termin tako brzo 🥳🥳🥳🥳
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Curke, čitam vaše postove s poluotvorenim očima jer mi glavobolja ne da živjet. Prokleti covid 🙄
MTB super za konzultacije, sigurna sam da će ti se dr svidjet 🤞I vjerujem da ti se to javila simpa sestra Božana.
Ajme ne ide još na bolje? Jel visoka temperatura?
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Cca 38,ali neki jako čudan osjećaj slabosti,stalno preznojavanje, bole mišići i te glupe glavobolje. Proći će, ali nije ugodno baš.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Ja sam isto koma danas, citam vas cijeli dan ali nemam snage ni odgovorit . U stomaku se i dalje krcka, satralo me danas + glavobolja+ nesanica..osjecam se ko da me traktor pregazio...
Mrvica777 pooucena mojim iskustvom,ako si me pratila, i ja sam krvarila,a beta je rasla i sad sam 7+ tj trudna tako da nista ne prekidaj i moli se 🙏
MtB super za tako dobar dan i brzi termin kod dr!
Sanjich,Lucija ovo za mamu i svekra ne mogu vjerovati...prestrasno mi je da najblizi ljudi od kojih ocekujes bezuvjetnu podrsku tako zadrto razmisljaju..ja bas svojima planiram sve rec za postupke od pocetka do kraja za Bozic,samo cekam pregled u pon i nadam se da ce bit podrska i da ce sve razumijeti....
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Ja sam isto koma danas, citam vas cijeli dan ali nemam snage ni odgovorit . U stomaku se i dalje krcka, satralo me danas + glavobolja+ nesanica..osjecam se ko da me traktor pregazio…
Mrvica777 pooucena mojim iskustvom,ako si me pratila, i ja sam krvarila,a beta je rasla i sad sam 7+ tj trudna tako da nista ne prekidaj i moli se 🙏
Sanjich,Lucija ovo za mamu i svekra ne mogu vjerovati…prestrasno mi je da najblizi ljudi od kojih ocekujes bezuvjetnu podrsku tako zadrto razmisljaju..ja bas svojima planiram sve rec za postupke od pocetka do kraja za Bozic,samo cekam pregled u pon i nadam se da ce bit podrska i da ce sve razumijeti….
Miss hvala, znaci kada cujes da je neko imao takvo iskustvo kao ja i da je proslo ok!
Nastavila sam Utrogestan, cak sam primetila da slabije ide krv danas opet je nekako smedje ne znam ni sama..lezim do ponedeljka pa cemo videti!
Procitala sam tvoj potpis ja isto imam 32 muz 36, isto idiopatska neplodnost i ovo je drugi IVF pokusaj sa trodnevnim 2x osmostanicni ..eto molim se da budem srece kao i ti 🙏🏼💫
Vecer cure!
Citam vas, ali nikako da nesto napisem. Poceli su se peci kolaci za Bozic... Pripremila sam ukrase i bor i od sutra polako pocinjem s ukrasavanjem. 🎄
Sto se tice vjencanih kuma... Ja sam sa svojom jos ok, istina, ne cujemo se tako cesto i nije prva osoba kojoj bih rekla neke novosti, ali kad se cujemo, ispricamo se i posjetimo se bar tri puta godisnje ili odemo na kavu. Tako to valjda bude, ljudi se udalje s vremenom. Ali zato imam prijateljicu u inozemstvu s kojom se cujem skoro svakodnevno i njoj mogu reci ama bas sve, kao i ona meni. Pogotovo sto se tice ove teme jer se i ona bori s istim problemom vec godinama i evo uskoro i ona krece u mpo vode i jako mi je drago zbog njih da su se stvari napokon pokrenule u dobrom smjeru.
Moji roditelji od pocetka imaju pozitivan stav o svemu i nemaju predrasude, a za muzeve ne znam, nikad nisu usli u razgovor sa mnom o tome direktno, niti ista pitali...
Ja sam danas ok, malo me glava povremeno boli i grudi su mi uzasno bolne da ih ne smijem taknuti... A spavala bih stalno...
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Ja sam isto koma danas, citam vas cijeli dan ali nemam snage ni odgovorit . U stomaku se i dalje krcka, satralo me danas + glavobolja+ nesanica..osjecam se ko da me traktor pregazio…
Sanjich,Lucija ovo za mamu i svekra ne mogu vjerovati…prestrasno mi je da najblizi ljudi od kojih ocekujes bezuvjetnu podrsku tako zadrto razmisljaju..ja bas svojima planiram sve rec za postupke od pocetka do kraja za Bozic,samo cekam pregled u pon i nadam se da ce bit podrska i da ce sve razumijeti….Miss hvala, znaci kada cujes da je neko imao takvo iskustvo kao ja i da je proslo ok!
Nastavila sam Utrogestan, cak sam primetila da slabije ide krv danas opet je nekako smedje ne znam ni sama..lezim do ponedeljka pa cemo videti!
Procitala sam tvoj potpis ja isto imam 32 muz 36, isto idiopatska neplodnost i ovo je drugi IVF pokusaj sa trodnevnim 2x osmostanicni ..eto molim se da budem srece kao i ti 🙏🏼💫
Eto, onda se pratimo i svemu i drzim ti fige da bude sve ko meni...samo maksimalno miruj pogotovo dok krvaris, doslovno samo u wc i nazad u krevet...ne znam jel imas kakve bolove uz krvarenje, ja sam imala i jake grceve , mozes popit magnezij i ja sam tad uzimala normabel od 2 prije spavanja da se opustim i zaspem pa sama procijeni jel ti treba ili ne ..
Maslačak hahhha bas si me nasmijala s babom i svekrvom! Show!!
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Bok svima,
Idući tjedan idem privatno na propuhivanje jajovoda. Jel netko od vas cura bio i može li mi dati neki savjet- popiti što prije i kakvo im je iskustvo bilo? Čitala sam jučer postove stare 10 godina i baš sam se jako uplašila. Hvalaa :)
Ja sam popila ketonal. Ovaj prohodni nije bolio, ali u neprohodnom je bila dosta jaka bol, kao jaki menstrualni grc + osjecaj kao da moras kakati. Ali trajalo je jako kratko. Nakon toga sam otisla na posao i sjedila 8 h u uredu. Imala sam cijeli dan napuhan trbuh i grceve slicne menstrualnim.
Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
Pokušavamo 4.5 god.
02/2020 1.AIH Bhcg 0
05/2020 2.AIH Bhcg 0
09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02
Maslačak 😅😅😅 o Bože! Sva sreća pa se ne boji mraka, bilo bi jadna dok je bila mala bila zatvorena u labosu u posudici, u tamnici 🤪
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Maslačak 😅😅😅o Bože! Sva sreća pa se ne boji mraka, bilo bi jadna dok je bila mala bila zatvorena u labosu u posudici, u tamnici 🤪
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji