Gdje su nam Dada i Leoni ima li što novo 😊😊
Ostale curke kako je?
A za vjenčane kume, haha, tragikomedija, jel uopće netko ostane dobar s kumom? Ja svoju potjerala u tri lepe, i uživam bez nje 💗
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Mozda sam ekstra osjetljiva jer mozda imam coronu ali sam se nekako jucer razocarala u svoju prikateljicu… Cule smo se i zna kako mi je i ja ju pitala da li mi moze doci uzeti psa malo i prosetat ( zivi 5min pjeske od mene i obozava mog psa) a ona je rekla da je na marjanu i to je bilo to.. Nije me pitala oces kad zavrsim da dodjem po nju ili nesto slicno.. A s druge strane dat cu samo primjer gdje sam na forumu upoznala prekrasnu nasu bozmu koja me je cim sam rekla da mi je nesto pitala jel mi treba sta donjet.. I cijenim to samo sto se ponudila vise nego ista trenutno.. A druga prija koja ne vozi i zivi u zadnjem kaštelu iza posla je dosla u kvart i nazvala me da je tu i sta mi treba… I sad uz sve to sta bolujem razmisljam kako ova prva nije nista regirala niti mi se danas javila da me pita kako sam.. A usput mi je i vj. Kuma… I onda mi dodje na pamet prokletstvo vjenčanih kuma.. Vrlo cesto ta kumstva puknu..
Znas da sam pod hormonima, od jutrosnjeg cerekanja sad si me isplakala 😘. A ovo si u pravu za prokletsvo vjencanih kuma 😁 to je izgleda postalo pravilo. Moja je jos ok, ali evo ja sam vjencana kuma, nismo se cule ni vidjele godinama.
Ja sam u nekoj bedari, nemam pojma, ugl bas sam neke sugave volje 🙄 Od simptoma bas i nemam nista posebno... mozda me to malo bacilo u bed, ne znam valjda sam ocekivala neke grcice, nesto... 😕 i nekak slabo mi se jede. Jedino me tjesi to sto sam prosli put kod AIHa imala neke simptomice pa je ispalo nista. Tak da se nadam da ovo nije los znak.
👩 33, AMH 61.8, PCOS nalik, zavaljena maternica, Crohnova bolest (formirana kolostoma)
🧔 35, sve ok
Prirodno pokusavali kroz 3g ali s povremenim pauzama zbog moje bolesti.
1.) 10/20 - AIH, neuspjesno
2.) 12/20 - 4 js, ET 1 blastice, 3🐧blastice
A) 12/20 - ET, blighted ovum, čišćenje tabletama
B) 05/21 - FET, beta 0
C) 11/21 - FET, beta 0
D) 04/22 - FET, beta 0
3.) 05/22 - 10 js, 4 blastice, freeze all
Cure nemrem prestat visit na forumu ni da ocu ja sam si super sa svojim vjenčanim kumOM, i nisam dvojila uopće pri odabiru, hvala bogu..jutros me zvao da me pita kako ide 'ono moje' 😀😀 preslatko, kako je to htio diskretno sročiti, a i ne kuzi se bas u terminologiju😂 jedini prijatelj kojem sam i rekla da idemo u ovo. Žene su često čudne.. Malo daju a puno traže..imam ih divnih, ali ne znam.. taj rivalitet je često problem. Ovaj forum mi je dao novu nadu u žensko društvo!
🙋♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
🧒39, sve ok
Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
1. AIH 7/2020 neuspjesan
2. AIH 9/2020 neuspjesan
1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce
Ja jos sam zelim svima nama reci da ovo sto prolazimo je vrijedno divljenja.. A pogotovo dok traje ovo sranje od corone... Znaci ljudi ja ne znam kolko mi jake moramo bit da ovo podnosimo u ovakvim uvijetima kad nemozes sjest na kavu na suncu i po ure uzivat samo ppstojat i ne mislit, sta nemozemo izac s drustvom u kino ili na klizanje, sto ne sopingiramo opisteno ili uopce.. Divim nam se sta imamo i dalje normalnu dasku u glavi s obzirom na sve okolnosti koje su nas snasle.. Pogotovo ove 2020te....
Bravo za nas sve 👏👏👏👏
Ja nam cestitam 🤝
Ja jos sam zelim svima nama reci da ovo sto prolazimo je vrijedno divljenja.. A pogotovo dok traje ovo sranje od corone… Znaci ljudi ja ne znam kolko mi jake moramo bit da ovo podnosimo u ovakvim uvijetima kad nemozes sjest na kavu na suncu i po ure uzivat samo ppstojat i ne mislit, sta nemozemo izac s drustvom u kino ili na klizanje, sto ne sopingiramo opisteno ili uopce.. Divim nam se sta imamo i dalje normalnu dasku u glavi s obzirom na sve okolnosti koje su nas snasle.. Pogotovo ove 2020te….
Bravo za nas sve 👏👏👏👏
Ja nam cestitam 🤝
Potpisujem!!
🙋♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
🧒39, sve ok
Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
1. AIH 7/2020 neuspjesan
2. AIH 9/2020 neuspjesan
1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce
Sanjich na nas se ljuti pola prijatelja i rodbine jer se ne viđamo često, jer sam ja od ljeta po doktori a i u nekim sranjima... pa sry jbg ne da mi se svima pričati kroz što prolazim..
I ono što je netko pričao,mislim Mtb, moji znaju pa ako se požalim na nešto dobijem lekciju da moram biti jaka, izdržati sve... Poludim, znači ne smiješ ništa, reći jer si kao slabić ili šta? Bolje da nitko živ nije z ap da me ne zamaraju
6tt+2 imamo 💗
Mobitel mi ispravlja rečenice, nisam nepismena 😅😅😅
6tt+2 imamo 💗
Sanjich na nas se ljuti pola prijatelja i rodbine jer se ne viđamo često, jer sam ja od ljeta po doktori a i u nekim sranjima… pa sry jbg ne da mi se svima pričati kroz što prolazim..
I ono što je netko pričao,mislimMtb, moji znaju pa ako se požalim na nešto dobijem lekciju da moram biti jaka, izdržati sve… Poludim, znači ne smiješ ništa, reći jer si kao slabić ili šta? Bolje da nitko živ nije z ap da me ne zamaraju
Vec sam ja napisala bila sta je moja mama rekla kad sam rekla da cu morat na potpomognutu - tako se radjaju bolesna djeca..
I samo da znas moji znaju.. I mama i sestra i niti jedan put me nije niti jedna pitala IŠTA o tome i jel idem i jel ne idem i kad cu i jesam bila... I opet su moji i sta ja tu mogu ne spominjem nis i vodim svoj zivot.. Jer na kraju nece mi ostata mama nego muž i nadam se djeca tako da se tome okrecem i oni su najbitniji...
Tako da ako prijatelji ljuti jer si se okrenila sebi i postizanju obitelji a ne zelis im rec sto prolazis.. Svakako im reci da imas neke zdrav. Probleme i da imaju razumijevanja..
Sanjich na nas se ljuti pola prijatelja i rodbine jer se ne viđamo često, jer sam ja od ljeta po doktori a i u nekim sranjima… pa sry jbg ne da mi se svima pričati kroz što prolazim..
I ono što je netko pričao,mislimMtb, moji znaju pa ako se požalim na nešto dobijem lekciju da moram biti jaka, izdržati sve… Poludim, znači ne smiješ ništa, reći jer si kao slabić ili šta? Bolje da nitko živ nije z ap da me ne zamaraju
Vec sam ja napisala bila sta je moja mama rekla kad sam rekla da cu morat na potpomognutu - tako se radjaju bolesna djeca..
I samo da znas moji znaju.. I mama i sestra i niti jedan put me nije niti jedna pitala IŠTA o tome i jel idem i jel ne idem i kad cu i jesam bila… I opet su moji i sta ja tu mogu ne spominjem nis i vodim svoj zivot.. Jer na kraju nece mi ostata mama nego muž i nadam se djeca tako da se tome okrecem i oni su najbitniji…
Tako da ako prijatelji ljuti jer si se okrenila sebi i postizanju obitelji a ne zelis im rec sto prolazis.. Svakako im reci da imas neke zdrav. Probleme i da imaju razumijevanja..
Uff, u tebe je jos gore. Materina izjava je moran priznat za sokirat se. 🥺😟 Ali dobro.. lako za njih sve.
Potpisujem ovo sta si rekla!!! Prosle smo strasno tesku godinu, i svima vam od srca zelim jednu bebicu u 2021!! 😍❤️❤️
🤍
Sortiraj odgovore
Najstariji