Zene pomagajte ja nisam pametna
Danas je 16dnt dva osmostanicna (vraceno 3 dan) ICSI postupak
Beta je u sredu iznosila 51 i krenulo je blagi smedji iscedak..iz klinike mi rekli da nastavim sa utrogestanom i izvadim krv u ponedeljak da su sanse pola pola videcemo.
Mene juce krene da boli stomak isto kao kada regularno dobijem i krene sinoc (petak)krvonako boja vina prava menstruacija..ja reko gotovo pa da ne uzimam vise utrogestan odem da izvadim krv jutros i veta je 160
Kako je moguce da raste a ja krvarim? Jel to sigurno onda biohemijska trudnoca? Klijika ne radi vikendom a doktor se ne javlja ne znam sta da mislim
Taman sam mislila gotovo a danas vidim beta se pravilno poduplala😐
Ako neko ima slicno iskustvo ili savet molim vas pisite
Imali smo ovdje slican slucaj s nasom MISS, i sve je završilo u redu..
Samo miruj i svakako nastavi terapiju.
Mrvica777 Možda je jedan odustao, a drugi se normalno razvija. Sretno!
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Hvala na odgovorima devojke! Doktor mi je poslao poruku da ako jako krvarim da strogo mirujem nastavim uttogeatan i u pon opet vadim betu..zelim da se nadam ali mi nekamo nemoguce jer je bol/grcevi isti koje imam kada dobijem i plus krv je u putanju
Hvala svakako nema mi druge nego da se pomolim i sacekam ponedeljak
MTB
A za društvo.. svako druženje, svako ljetovanje, svaka nova godina, svako putovanje.. ma sve ću ja, sad je to čak u fazi da je već javi nam gdje
Manemoj, Nikitta, MTB
Uh, ovo mi je sve tako dobro poznato. Organizirala sam putovanja za svoje prijateljice, nekima od njih placala putovanja. Kad bismo negdje isli uvijek sam ja organizirala plan obilazaka, svima je bilo super osim meni jer sam uvijek bila kao turisticki vodic.
U svojoj obitelji sam uvijek ja bila ta koja je potezala za svoju bracu i jos uvijek sam cak prema njima majcinski nastrojena iako je jedan stariji, a drugi mladji od mene, pogadja me svaki njihov problem kao da se meni desio. Znam da bih s tim trebala prestati, a ne znam kako se emocionalno distancirati. I sami su mi rekli da u meni vide odraz nase mame i znaju da se na mene uvijek mogu osloniti.
Pocela sam krizati tek odnedavno neke ljude u svom zivotu, doslo mi je iz guzice u glavu tek sad u srednjim tridesetima, ali jos uvijek imam problem reci ljudima NE u poslu i izboriti se kako treba za sebe. Zelim da sve bude odradjeno kako treba pa onda preuzimam veliku odgovornost na sebe i rjesavam tudji posao i samo se zbog toga zivciram i grizem. Uvijek potezem za druge. Kuham u sebi, a to ne pokazujem vani. Voljela bih imatu tu lezernost kao drugi ljudi koji kazu bas me boli briga, to nije moj posao. Zato sam uvijek u nekom grcu i stresu.
Previse analiziram stvari u zivotu, to mi je profesionalna deformacija.
Koliko sam primijetila kroz ovaj forum i price cura koje imaju problem s polodnoscu na svojoj strani, da dijelimo slicnu sudbinu po pitanju emocija.
Ja mislim da cu ja dovesti svoje hormone i stres pod kontrolu tek kad budem naucila ljude poslati u neku stvar bez imalo griznje savjesti, al ajd ti to sad nauci.
Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
Pokušavamo 4.5 god.
02/2020 1.AIH Bhcg 0
05/2020 2.AIH Bhcg 0
09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02
Ooo da, itekako se pronalazim u tome...
Ako nesto zelim s frendicama uvijek sam JA ta koja mora nesto organizirati, inace sve uvijek ostane na onom - ici cemo, napravit cemo, i onda ako ja ne kazem kad i kud nista od toga a cesto i kad nesto organiziram 101 izgovor, a dok se dogovaramo sve bi kao sve, dok ne dodaje do realizacije istog..
Zato mi je divno kako to kod muskih funkcionira, u 3 recenice i sat vremena organiziraju sve , bar je tako slucaj u suprugovom društvu..
Cesto me pita ajme sto toliko komplicirane oko svega, kad bi se mi toliko dogovarali nikud ne bi ni isli🙉...
E pa otkad sam prestala JA biti ta koja zove, organizira, ceka, sad se skoro ni ne druzimo i samo price OVO CEMO, ONO CEMO, sad je glavni izgovor korona, mislim si ja yeaaa right inace smo SVE bez problema obisle i napravile...
Da ne pricam zovem ih sve na more, besplatno, ma super mozeee jao bit ce nam ludoooo...
Ja se polomila da to sve uskladim na kraju sam isla s JEDNOM frendicom a trebale ici nas 4..
Ma.. Mogla bih do sutra nabrajati slicne slučajeve....
Mozda sam ekstra osjetljiva jer mozda imam coronu ali sam se nekako jucer razocarala u svoju prikateljicu... Cule smo se i zna kako mi je i ja ju pitala da li mi moze doci uzeti psa malo i prosetat ( zivi 5min pjeske od mene i obozava mog psa) a ona je rekla da je na marjanu i to je bilo to.. Nije me pitala oces kad zavrsim da dodjem po nju ili nesto slicno.. A s druge strane dat cu samo primjer gdje sam na forumu upoznala prekrasnu nasu bozmu koja me je cim sam rekla da mi je nesto pitala jel mi treba sta donjet.. I cijenim to samo sto se ponudila vise nego ista trenutno.. A druga prija koja ne vozi i zivi u zadnjem kaštelu iza posla je dosla u kvart i nazvala me da je tu i sta mi treba... I sad uz sve to sta bolujem razmisljam kako ova prva nije nista regirala niti mi se danas javila da me pita kako sam.. A usput mi je i vj. Kuma... I onda mi dodje na pamet prokletstvo vjenčanih kuma.. Vrlo cesto ta kumstva puknu..
I ja se,nazalost,pronalazim. Imala sam mini slom zivaca valjda prije godinu dana,tu je sve eskaliralo. Imala sam tih 5 frendica i nisam tip od velikog broja ljudi,da kao poznanstva,ali ne kao najblizi prijatelji. I uvijek sam ja bila ta koja "drami",trazi da se ispostuju dogovori,ako se kaze meni da ce doci,i ja pitam vecer prije je li vrijedi dogovor da znam sve kupiti i pripremiti,da bi u 1 ponoci mi rekle da ne vjeruju,ali neznaju jer u slobodnom prijevodu qko im se bude dalo ili ne budu imale nista pametnije ce doci. I da sto ja navaljujem?! Naravno,vecer prije su sve se nasle kod te jedne "prijateljice". Da ne govorim da moja djevojačka se znala 2 godine unaprijed a nazovi isplanirala mjesec prije kad nije bilo izbora. Pocelo je kad sam se razisla sa vjencanom kumom i onda je ta "prijateljica" cijelo drustvo malo po malo odvukla na njenu stranu. Kuma me je uzasno povrijedila i sve su to znale. I ja sam je dovela u drustvo i nikad se nijedna nije s njom nasamo cula a kamoli vidjela i bila im je dio drustva a ne prijateljica. Od kad smo se posvadale pocele su se cuti s njom,nalaziti,tracati i slicno. Kad sam ih pozvala i konacno sve to rekla opet sam ispala drama queen,neshvacena i da koga briga sto meni smeta. Tu je za mene dosta toga zavrsilo. Davala sam cijelu sebe,uvijek je bilo komplicirano,trudila sam svih povezati i odrzati zajedno,mirila ih kad su se posvadale,slusala. Nazalost,nisam to dobila nazad. Preplakala sam 10 dana,tresla se,krivila sebe,buknuo mi miom i endo (rekla je ginekologica da taj emocionalni stres nije pomogao). Sad se sa 2 ne cujem,druge 2 smo neke stvari rijesile i shvatile su svoj dio greske. Ali cijelu sebe onako naivno neznam hocu li vise biti spremna dati. Sad su te 2 uz mene i volim ih ali ponekad sam na oprezu i taj dio koji me smeta sam prihvatila. A muska prijateljstva, toliko bi voljela biti kao oni. Iskreno,jednostavno,100 % !!
Ja sam imala tu srecu da su me svi u obitelji savrseno nesavrsenu prihvatili,ucili samnom i uz mene,podrska su mi uvijek i znam da bi u vatru skocili odmah za mene. Zezamo se da sam ja ona osjetljiva ali me takvu vole i ja njih. Ponekad zaista mislim da sam i ja za neki drugi svijet gdje je posteno,iskreno,bez onog "iza leđa" novo normalno. I da nije sramota se rasplakat ni od srece ni od tuge.
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Nikita ma nasa je 2021!!! Od svih! Jer smo to zasluzile 🥳❤ i da,i ja prepoznajem ovdje,iako kratkp pisem a dulje citam,neke cure s kojima bi jako voljela popiti kavu i mislim da bi razvile prijateljstva.
Prijavljujem da sam dobila M i krenula s kontracepcijskima na 14 dana. U srijedu mi je dogovor pa cu znati kad pocinjem sa hormonima. Mozda da kad pocnem nazovem neku od "prijateljica" pa da vide sto je dramaticno 🙃😉😂😂😂😂
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Mozda sam ekstra osjetljiva jer mozda imam coronu ali sam se nekako jucer razocarala u svoju prikateljicu… Cule smo se i zna kako mi je i ja ju pitala da li mi moze doci uzeti psa malo i prosetat ( zivi 5min pjeske od mene i obozava mog psa) a ona je rekla da je na marjanu i to je bilo to.. Nije me pitala oces kad zavrsim da dodjem po nju ili nesto slicno.. A s druge strane dat cu samo primjer gdje sam na forumu upoznala prekrasnu nasu bozmu koja me je cim sam rekla da mi je nesto pitala jel mi treba sta donjet.. I cijenim to samo sto se ponudila vise nego ista trenutno.. A druga prija koja ne vozi i zivi u zadnjem kaštelu iza posla je dosla u kvart i nazvala me da je tu i sta mi treba… I sad uz sve to sta bolujem razmisljam kako ova prva nije nista regirala niti mi se danas javila da me pita kako sam.. A usput mi je i vj. Kuma… I onda mi dodje na pamet prokletstvo vjenčanih kuma.. Vrlo cesto ta kumstva puknu..
Sugave kume, mene moja pita kako napreduje terapija 🥺 TERAPIJE ?? Ok!
Aaa cure u mene jedan "problem", sluz ko da ovuliram🙄😒
🤍
Mozda sam ekstra osjetljiva jer mozda imam coronu ali sam se nekako jucer razocarala u svoju prikateljicu… Cule smo se i zna kako mi je i ja ju pitala da li mi moze doci uzeti psa malo i prosetat ( zivi 5min pjeske od mene i obozava mog psa) a ona je rekla da je na marjanu i to je bilo to.. Nije me pitala oces kad zavrsim da dodjem po nju ili nesto slicno.. A s druge strane dat cu samo primjer gdje sam na forumu upoznala prekrasnu nasu bozmu koja me je cim sam rekla da mi je nesto pitala jel mi treba sta donjet.. I cijenim to samo sto se ponudila vise nego ista trenutno.. A druga prija koja ne vozi i zivi u zadnjem kaštelu iza posla je dosla u kvart i nazvala me da je tu i sta mi treba… I sad uz sve to sta bolujem razmisljam kako ova prva nije nista regirala niti mi se danas javila da me pita kako sam.. A usput mi je i vj. Kuma… I onda mi dodje na pamet prokletstvo vjenčanih kuma.. Vrlo cesto ta kumstva puknu..
Sugave kume, mene moja pita kako napreduje terapija 🥺 TERAPIJE ?? Ok!
Aaa cure u mene jedan "problem", sluz ko da ovuliram🙄😒
Mislim ja znam da sta se tice potpomognute njima koji to ne prolaze to nije jasno.. I oni se ne znaju ponasat i da li trebaju pitat i koliko pricat o tome i slicno.. A nama, nama je to trenutno jedina stvarnost i samo na to mislimo vecinom.. Tako da amo i mi ekstra na to osjetljivi... Ja sam se cak pomirila da niti jedna ne prolazi ovo sa mnom i ne zamjeram vise to... Ali ovak neke normalne stvari di bi trebala mozda uskocit ili se bar ponudit me razocaraju..
Ja sam cijeli ovaj mj imala tako sluz zato mi nis nije bilo jasno koji je dio ciklusa i sta se dogadja...
Sortiraj odgovore
Najstariji