Jeremija thx :)
Pokušavam pratiti, mada sam sve na preskoke, ne stignem. ti bi trebala skoro u FET? Ili je već bio? U svakom slučaju, puno sreće!🙏🏻
Izgleda da sam jedna od rijetkih kojoj je odgodio postupak zbog direktive koju su dobili glede smanjenja broja postupaka zbog covida. Hehe nadam se da ne čita😅. Ma koliko god se iz našeg kuta činilo nekad da nismo shvaćene, zapravo su stvarno dobri, s obzirom koliko nas dolazi i svaka je drugačija i svakoj se njen problem cini najtezi, to je sve normalno. Samo sto je naravno osjetljivo područje, i kad netko reagira malo “hladnije” ili u tom trenu ne onako kako smo očekivale, naravno da pogodi. Mene je pogodilo sto mi je rekao za par mjeseci se ponovo javiti i te dane sam se bila bas štufala, ali me prošlo, brzo je nastavljena borba. Samo sto se razvlačim sad tu već par mjeseci konzultacije pregledi konzultacije i onda kad trebao ići postupak, odgođen zbog korone.. bas ću ih nazvati da mi onda daju termin za kraj siječnja. Ili da se samo javim tad njemu kad bude prvi dan ciklusa, bez zapisivanja? Ne znam na koji način funkcionira inače, kad bi se trebalo krenuti u postupak. Na papiru stoji nj komentar planiran aih 01/2021..
Ruska pa meni je uspio drugi AIH... Zasto ne bi uspio ako je spermiogram uredan? Uglavnom nema smisla ako je u pitanju muski faktor neplodnosti.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
MTB ja sam nalze na trombofiliju vadila u Vinogradskoj i Petrovoj 3, narucila sam se mailom i na jedno i na drugo. I kad se narucis u Vinogradskoj ne cekas u onom redu. U Petrovoj cekas. Isla sam na obje lokacije jer nisam znala da Petrova ne radi dio. Tako da mozes sve obaviti u Vinogradskoj. Nalazi su mi bili gotovi u roku tri tjedna iako kazu tamo da se ceka i do mjesec i pol.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Maslacakxx Hehe ma mozes naravno. Ma pisem i ja za Poljaka, a za dr Xy sam pokupila od Sanjich. Ah okay. Ma kad pogledam, nikom ne uspijeva bas taj aih i ne znam uopće koliko ga ima iti smisla raditi.. a eto.
Ma samo rokaj puna imena 😂😂 da, ja nazalost ne znam nikoga ko je uspio sa inseminacijom… Meni je receno da je cak uspjesnost iste oko 5 %… Ali mozda ti bas budes u tom postotku 🤗🤗🤗🤗 inace forsaju to prvo, ja sam imala srece pa nisu.. Ali sam ipak na kraju morala ic jer se nest zakompliciralo.
Ruska a ja sam pitala u KBC dr može li se odmah na IVF, on je rekao da nema potrebe s obzirom na uredne nalaze, da ćemo 2-3puta prvo probati s aih, pa onda vidjeti za dalje eventualni IVF. Dok je privatno u cita kad sam pitala mogu li kod njih na aih, prokomentirao da sta sam toliko nestrpljiva. Ne znam da li mi je htio reci da je još rano za MPO, ili pak da je slaba uspješnost za aih i da nema smisla..
Ruskauvijek napišeš da se nešto zakompliciralo pa da si išla na aih, jel možemo znati što točno? 😏🙂
Ma naravno! Al da ti znam objasnit, objasnila bi 😂😂😂 ugl, koliko sam ja skuzila, nesto sa svim folikulima izdogadjalo. Do 10dc su lijepo rasli i onda kada sam dosla na uvz na 12 dc skroz druga prica.. Evo, bas gledam otpusno pismo.. Znaci pise ovako: 10 dc. folikuli lijevo: 17/16/16/13/13, a na 12 dc: 13/12/12 🤷🏻♀️ na desno ih je isto hrpa bila i na kraju ostao samo taj jedan od 19. I iskomentirao mi je da ne zna zast je to tako bilo, da nitko ne moze znat sta se dogadja u mojim jajnicima pa cisto da sve ne propadne, da probamo inseminaciju. A zao mi je bas jer je taj put spermio bio puuuuuuno bolji i mozda bi bilo i nekih smrzlica, od svih onih silnih oplodjenih stanica. Tako da stvarno ne znam sta se dogodilo. Bio mi je prvi postupak i stvarno nisam nista ni pitala, neg odradila tu inseminaciju, znajuci da nist od toga. Jel postoji mogucnost da mi je terapija bila prejaka? Jel sad sam uzimala dosta manje nego prvi put i dobar rezultat je bio.
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Tiki Ah ulijevas malo nade.. da, spermiogram je odličan, dva put radjen i oba puta super.
mandarinkica, mislim da nisi jedna od rijetkih, inače u čekaoni bude najviše njegovih pacijentica, a sad ne vidim ni jednu, možda je na GO pa zato nije htio upisivat, a i blagdani su, bit će puno neradnih dana pa sigurno nastoje izbjeć gužve i da nam aspiracije, transferi i inseminacije padaju na praznik pa teško mugu uštimat, jer evo npr samo za Božić 3 neradna dana za redom, od četvrtka do ponedjeljka se ne radi, a folikuli neće čekat. Inače u čekaoni je puno manje žena nego inače, sigurno samo rješavaju zaostatke.I hvala na željama, fet sutra i to je to od bolnice za ovu godinu
Mandarinkica i Tiki, onda super. Meni je tako iskomentirao kad sam dosla prvi put, a tad nam cak i nije bio toliko los spermio. I nekako sam shvatila da se taj postotak odnosi na sve, a ne samo na ove koji imaju los spermio. Ako je tako, onda se, Mandarinkice, nemas sta brinut. 😊 A jos je vama i rekao da nema potrebe za IVFom tako da je to onda stvarno odlicno 😊 i drzim fige 🤞🏻🤞🏻
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
mandarinkica, mislim da nisi jedna od rijetkih, inače u čekaoni bude najviše njegovih pacijentica, a sad ne vidim ni jednu, možda je na GO pa zato nije htio upisivat, a i blagdani su, bit će puno neradnih dana pa sigurno nastoje izbjeć gužve i da nam aspiracije, transferi i inseminacije padaju na praznik pa teško mugu uštimat, jer evo npr samo za Božić 3 neradna dana za redom, od četvrtka do ponedjeljka se ne radi, a folikuli neće čekat. Inače u čekaoni je puno manje žena nego inače, sigurno samo rješavaju zaostatke.I hvala na željama, fet sutra i to je to od bolnice za ovu godinu
Jooooj, zelim ti toliko da ovaj put uspije, da ti to ns mogu opisat niti rec ❤💜❤💜
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Jeremija, thx ma Ok, onda je razumljivo. A i njima treba odmor od svega, naravno, barem za blagdane..
Puno punooo sreće sutra, neka bude dobitni!
Sortiraj odgovore
Najstariji