Bok cure. 🙂
Evo i mene kod Vas…10.12.sam bila na vraćanju 1 blastice(2 smo smrznuli) jučer kad sam isla na wc malo svijetle krvi,jedva vidljivo, i nakon toga ništa više. Danas ujutro sve ok i sad neki smedi ko iscjedak, ali samo kad se 1.put obrisem.🥺 jel to ok ili? Betu bi trebala vaditi u pon.a u subotu bi mi menga trebala doći kao normalno…
Sorry, ja skuzila da ti je danas drugi dan transfera(ne znam kako). Onda bi mogla bit implantacija 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 isto su mi rekli da se moze ponaviti oko 6 dnt, isto sam blastice vratila.
Danas mi je 7dnt. 🙏 sad više ništa ne izlazi...🤷♀️ stvarno je ovo čekanje užasno. Svaka čast svima Vama koje ste do sad to sve prošle!
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
Bok cure. 🙂
Evo i mene kod Vas…10.12.sam bila na vraćanju 1 blastice(2 smo smrznuli) jučer kad sam isla na wc malo svijetle krvi,jedva vidljivo, i nakon toga ništa više. Danas ujutro sve ok i sad neki smedi ko iscjedak, ali samo kad se 1.put obrisem.🥺 jel to ok ili? Betu bi trebala vaditi u pon.a u subotu bi mi menga trebala doći kao normalno…
Sorry, ja skuzila da ti je danas drugi dan transfera(ne znam kako). Onda bi mogla bit implantacija 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 isto su mi rekli da se moze ponaviti oko 6 dnt, isto sam blastice vratila.
Danas mi je 7dnt. 🙏 sad više ništa ne izlazi…🤷♀️ stvarno je ovo čekanje užasno. Svaka čast svima Vama koje ste do sad to sve prošle!
Pa to bi mogao biti onda bas dobar znak! Ako si rekla da ti je jucer bilo malo krvi, a meni je bas receno da postoji mogucnost tog implan.krvarenja bas negdje oko 6 dana... 😊 a tebi je to jucer bilo, i to bas na 6ti dan...
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Bok cure. 🙂
Joj daj Bože da je implantacija držim fige
39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙
Sanjich pliz javi kakvo je stanje dole. I sretno:)))
Bas sam se mislila gdje si. Jer išla sam ima dva dana pogledati od dr Xy zadnje komentare sta je napisao, i tu stoji planiran aih 01/2021 i da počnem uzimati Inofolic.
Pa mi je čudno. Meni je usmeno rekao da se obustavljaju postupci od tog dana krajem 11og kad sam bila i da se javim za pa mjeseci. Da li bi sad to molto značiti ako piše 01/2021 da se mogu tad javiti, na prvi dan ciklusa, da se uhvatim tog sta je na njegovom papiru zapisano.. Ne znam je li treba ikakvo dodatno zapisivanje, ili samo nazovem u siječnju na prvi dan ciklusa (mada će to biti krajem siječnja).. a vidim da aih praktički nikom ne uspijeva..
Maslačakxxx cestitke na bebici.
jesi ti išla i na aih kod Poljaka (vidim da ti stoji u opisu da si prošla i taj postupak)? Da li ti je on to predložio? Meni kad sam pitala za aih rekao u stilu da sam previše nestrpljiva..
Bok cure. 🙂
Joj daj Bože da je implantacijadržim fige
Hvala. I ja se nadam 🙏😘
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
Maslacakxx Hehe ma mozes naravno. Ma pisem i ja za Poljaka, a za dr Xy sam pokupila od Sanjich. Ah okay. Ma kad pogledam, nikom ne uspijeva bas taj aih i ne znam uopće koliko ga ima iti smisla raditi.. a eto.
Maslačakxxx cestitke na bebici.
jesi ti išla i na aih kod Poljaka (vidim da ti stoji u opisu da si prošla i taj postupak)? Da li ti je on to predložio? Meni kad sam pitala za aih rekao u stilu da sam previše nestrpljiva..
Heej, hvala, nisam kod Poljaka sam sad bila prvi put na ivfu. Ovo prije sam u poliklinici Šparac. E jel mi smijemo pisati imena dr haha, skužila sam da vi sve pišete samo inicijale i sl 🙈
U svakom slučaju imam samo hvalu za oba pa valjda nije problem ako sam napisala 😂
ma mi sve smijemo . To smo XY počeli tako zvat jer smo se jednu večer zezali i netko izvalio da čita forum pa smo ga počele teko zvat.
mandarinkice, mislim da rade normalno, jedino ako netko od doktora nije na GO
Maslacakxx Hehe ma mozes naravno. Ma pisem i ja za Poljaka, a za dr Xy sam pokupila od Sanjich. Ah okay. Ma kad pogledam, nikom ne uspijeva bas taj aih i ne znam uopće koliko ga ima iti smisla raditi.. a eto.
Ma samo rokaj puna imena 😂😂 da, ja nazalost ne znam nikoga ko je uspio sa inseminacijom... Meni je receno da je cak uspjesnost iste oko 5 %... Ali mozda ti bas budes u tom postotku 🤗🤗🤗🤗 inace forsaju to prvo, ja sam imala srece pa nisu.. Ali sam ipak na kraju morala ic jer se nest zakompliciralo.
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Ruska uvijek napišeš da se nešto zakompliciralo pa da si išla na aih, jel možemo znati što točno? 😏🙂
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji