Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucyinthesky
    14. Prosinac 2020. 17:01

MISS

Pozdrav cure, meni je od danas bas muke, nije li rano za mucnice ?! 6+4 ? U biti sta ja pitam,u mene je sve naopako..
    Mattan,Aurora super vijesti, bravo!
    Lucyinthesky meni je smedarenje krenilo od 9dnt (vracen trodnevni embrij) znaci prije bete i trajalo je bar 8-10 dana ..mix svjeze krvi+ smedarenje+ jaki grcevi/kontrakcije
    Tako da imas mene za primjer da je svasta moguće
    Teja , nadzire se crta!! Ponovi sutra/prekosutra .sretno!
    Tiki, Bajo cestitam,smo tako skolski nek ide naprijed 👏👏

Hvala na opisu draga. Meni je 8dpt,ali ovo nije baš smeđarenje, nego baš rozo-crveno, sad svaki put kad se obrišem i čak kap dvihe bude na dnevnom.
    Vidjet ću sve sutra, ali mislim da je to to.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    14. Prosinac 2020. 17:14

Leoni 🌸

🌺Dada31🌺

Leoni 🌸

🌺Dada31🌺

Leoni 🌸

Dada dobijam do kraja Lovenox inekcije zbog tromboze.
    Koje sve lekove koristis sada? Ja uzimam
    Duphaston 10mg 1-0-1
    Utrogestan 200mg 1-1-1
    Estrofem 2mg 1-1-1
    Prednisolon 5mg 1/2-0-1
    Lovenox 0,4 1x1

Bome tebe pumpaju tim pilulama 😁😁😂
    Ja imam samo :
    Cylogest 400mg 1-0-1
    Estrifam 2mg 0-0-1
    Progesteron mi je ok u nalazu krvi i kaže da je to dovoljna terapija pogotovo jer dobijem 800mg dnevno u vaginaletama… i kada vadim betu da izvadim i Progesteron i Estrogen skupa s tim 😁
    Femibion pijem samo kao dodatak da se embrij bolje osjeća 😁 pa njega ni ne brojim kao terapiju.

Meni nisu nijednom proverili hormone.
    😬🙄 Nadam se da nece biti nista lose zbog tolikih tableta….

Neznam kako nisu, meni su pri svakom dolasku mjerili krv i pratili parametare. Vajda svaka klinika ima svoj pravila.. Ali ne brini se, znaju oni šta je najbolje za tebe. Sad je sve na tebi samoj, tako i meni i same se dalje moramo čuvati 🙏
    Osjećaš li kakvu napetost dolje? 😁

Nista nemam da osecam 🤷🏻‍♀️ meni jajnici ko baloni hahahaha mogu samo njih da osetim ponekad 😅😅😅
    Imam neke cudne nalete vrucine od jutros, ali to je od ovolikih hormona…
    Jel ti osecas sta?

Isto jajnike da su neki napeti, ali ne primjećujem da su uvećani... Ali tjeram se da pijem puno.
    Ležim i odmaram, pustit ću si neki film i uživati.
    Sad vidim kod tebe beta 28.12... Moja 23.12. Ja smatram da je vrijeme tvoje bete ok ali nekako mi se moja čini rano, a isti dan i aspiracija i transfer.. 🙄🙄
    Neka nam nema iskusna cura kaže kada možemo raditi prvi test (za 5-dnevne) 😁 

endometrioza

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    14. Prosinac 2020. 17:17

Dada31, PUPO naša, čestitam. Nije ti to rano za betu jer si radila transfer blastice, samo očekuj da će možda biti mrvcu manja. Ali bit će pozitivna. 

lucija007, ako si tu, je li tebe bolilo štogod nakon vakuumske? Ne znam treba li tako biti, ali imam neke bolove u srednjem dijelu tijela, i na području desnog jajnika. Nisu veliki, nisu strašni, dosta podsjećaju na one kakvi su bili pri kraju bockanja, prije aspriacije, ali ne bih voljela da mi se ovo zakomplicira. Imam i sitnu temperaturu (37.3) i krvarenje (doduše, to su mi i najavili, da ću krvariti otprilike kao da je mentruacija, ali nije ugodno vidjeti ovu jarko crvenu krv koja očito nije menstruacijska).

💔💔💔

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    14. Prosinac 2020. 17:37

Leoni 🌸

🌺Dada31🌺

Leoni 🌸

🌺Dada31🌺

Leoni 🌸

🌺Dada31🌺

Leoni 🌸

Dada dobijam do kraja Lovenox inekcije zbog tromboze.
    Koje sve lekove koristis sada? Ja uzimam
    Duphaston 10mg 1-0-1
    Utrogestan 200mg 1-1-1
    Estrofem 2mg 1-1-1
    Prednisolon 5mg 1/2-0-1
    Lovenox 0,4 1x1

Bome tebe pumpaju tim pilulama 😁😁😂
    Ja imam samo :
    Cylogest 400mg 1-0-1
    Estrifam 2mg 0-0-1
    Progesteron mi je ok u nalazu krvi i kaže da je to dovoljna terapija pogotovo jer dobijem 800mg dnevno u vaginaletama… i kada vadim betu da izvadim i Progesteron i Estrogen skupa s tim 😁
    Femibion pijem samo kao dodatak da se embrij bolje osjeća 😁 pa njega ni ne brojim kao terapiju.

Meni nisu nijednom proverili hormone.
    😬🙄 Nadam se da nece biti nista lose zbog tolikih tableta….

Neznam kako nisu, meni su pri svakom dolasku mjerili krv i pratili parametare. Vajda svaka klinika ima svoj pravila.. Ali ne brini se, znaju oni šta je najbolje za tebe. Sad je sve na tebi samoj, tako i meni i same se dalje moramo čuvati 🙏
    Osjećaš li kakvu napetost dolje? 😁

Nista nemam da osecam 🤷🏻‍♀️ meni jajnici ko baloni hahahaha mogu samo njih da osetim ponekad 😅😅😅
    Imam neke cudne nalete vrucine od jutros, ali to je od ovolikih hormona…
    Jel ti osecas sta?

Isto jajnike da su neki napeti, ali ne primjećujem da su uvećani… Ali tjeram se da pijem puno.
    Ležim i odmaram, pustit ću si neki film i uživati.
    Sad vidim kod tebe beta 28.12… Moja 23.12. Ja smatram da je vrijeme tvoje bete ok ali nekako mi se moja čini rano, a isti dan i aspiracija i transfer.. 🙄🙄
    Neka nam nema iskusna cura kaže kada možemo raditi prvi test (za 5-dnevne) 😁

Ja ne radim betu, nego odmah test.
    Ja lezim, do sada sam preko 2300 popila vode, ustanem malo, pa malo sedim pa lezim i tako…
    Da da, osecam jajnike da su napeti 😅 malo stomak natecen samo.
    Kada se to treba uhvatiti kod nas? 🥰🙏🏻😍

Ako želiš moj  e-mail pa mi piši. Da ne zamaramo cure baš svim našim usporedbama i da nas ne bude baš puna stranica svaki dan 😂 
    dandeliondada@gmail.com

endometrioza

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    14. Prosinac 2020. 17:39

MTB

Dada31, PUPO naša, čestitam. Nije ti to rano za betu jer si radila transfer blastice, samo očekuj da će možda biti mrvcu manja. Ali bit će pozitivna.

lucija007, ako si tu, je li tebe bolilo štogod nakon vakuumske? Ne znam treba li tako biti, ali imam neke bolove u srednjem dijelu tijela, i na području desnog jajnika. Nisu veliki, nisu strašni, dosta podsjećaju na one kakvi su bili pri kraju bockanja, prije aspriacije, ali ne bih voljela da mi se ovo zakomplicira. Imam i sitnu temperaturu (37.3) i krvarenje (doduše, to su mi i najavili, da ću krvariti otprilike kao da je mentruacija, ali nije ugodno vidjeti ovu jarko crvenu krv koja očito nije menstruacijska).

Hvala ti ❤️ vodim se pozitivom i već pričam sa bebom. Oh super onda jer mi se činila rano za radit. Pitala sam ju za test.. Kaže ona nemoj prije 12dnt radit. To mi je dan prije bete. Što misliš kada bi se mogli nešto vidjeti ako se primi? Kupila sam si već nekoliko različitih testova 😂😂😂 i trakice. 

endometrioza

ANKSIMORON
    14. Prosinac 2020. 17:41

Lucyinthesky

Seny bit će sve uredu i mislim da ti je tunika ok 😊Ako su jajovodi prohodni ne boli, osjeti se neki pritisak, tako je meni bilo.
    Isti dan navečer sam odradilo neko sportsko natjecanje, ali to sam ja, individualno je.
    ANKSIMORON vjerujem da ti je to bio šok čuti, ali imate tu jednu i nadajmo se da će ona biti dobitna🤞🤞🤞
    U svakom slučaju bih ti preporučila da popričaš s biologom o tome, pa čisto da znate što se dogodilo.
    Tiki92 čestitam ti 🥳❤️
    Leoni i Dada31 sretno cure 🤞

Hvala ti... da da to svakako... planiram ga pitati sto se dogodilo... jeste ga vi same zvale ili su oni vas zvali? Jer mene tipa danas nitko nije nazvao? 

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

AuroraB
    14. Prosinac 2020. 17:45

ANKSIMORON

Lucyinthesky

Seny bit će sve uredu i mislim da ti je tunika ok 😊Ako su jajovodi prohodni ne boli, osjeti se neki pritisak, tako je meni bilo.
    Isti dan navečer sam odradilo neko sportsko natjecanje, ali to sam ja, individualno je.
    ANKSIMORON vjerujem da ti je to bio šok čuti, ali imate tu jednu i nadajmo se da će ona biti dobitna🤞🤞🤞
    U svakom slučaju bih ti preporučila da popričaš s biologom o tome, pa čisto da znate što se dogodilo.
    Tiki92 čestitam ti 🥳❤️

Hvala ti… da da to svakako… planiram ga pitati sto se dogodilo… jeste ga vi same zvale ili su oni vas zvali? Jer mene tipa danas nitko nije nazvao?

Mene su zvali sami dan nakon aspiracije, i sljedeći dan iza toga (iako sam bila nestrpljiva jer se nisu kad sam ja zamislila  :-)), ali vrlo brzo nakon toga me zvao embriolog D. Možda su bili u gužvi pa ti se nisu javili, nazovi ti njih sutra oko 10h dok prođu aspiracije i transferi...

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

ANKSIMORON
    14. Prosinac 2020. 17:46

Odnosno ima li smisla da ih i sutra zovnem ili samo da dodjem u srijedu kad su mi rekli? Znaci ako hocu mm moze sa mnom doci? 
    Ja sam planirala srijedu odlezati, odmarati i od cetvrtka vratit se normali... naravno ne dizat tesko, napore velike i to... ali skuhat, pocistit i to mogu.. radit i tako dalje...
    Cisto pitam vase savjete... nije mi uopce 3 transfer 🤣🤣🤣🤣

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

AuroraB
    14. Prosinac 2020. 17:47

Anksimoron kako znaš da ti se oplodila jedna stanica ako te nisu zvali? Tj... da rekla si da te nije embriolog zvao, već sestre ili kako?

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Lucyinthesky
    14. Prosinac 2020. 17:48

ANKSIMORON

Lucyinthesky

Tiki92 čestitam ti 🥳❤️

Hvala ti… da da to svakako… planiram ga pitati sto se dogodilo… jeste ga vi same zvale ili su oni vas zvali? Jer mene tipa danas nitko nije nazvao?

Čekaj, pa šta ti nisu danas javili ovo za stanice?
    Ja sam ti njih zvala dan nakon aspiracije i tada su mi rekli koliko ih se oplodilo i kako djeluju,te da će me zvati idući dan i javiti kad je transfer. Tako je i bilo, nazvali su i rekli da idući dan(to je treći) dođem na transfer. Prilikom svakog od ta dva razgovora sam ih ja pitala sto pitanja o stanicama, embrijima i ostalome i na dan transfera smo još obavili razgovor s biologicom o tome svemu.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.