Cure,sve skupa ste divna podrška i puno to znači
Bajo1 čestitam ti!
AuroraB nek si ti riješila Mekić,to je već pola obavljenog posla
LucyLou ne bediraš me,sve mi je jasno.
Tuma hvala ti,sumnjam da je baš toliko od žilice i svakako ću s testom pričekat do sutra.
Nina85 ma da,realna sam i to je to,hvala ti.
ANKSIMORON ima li novosti,jesu ti se javili?
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
https://ibb.co/CHzmSFQ
Vidi li itko tu sjenu sjenine sjene ili sam to samo ja? Ovaj mjesec smo imali TO uz letrozol. Trebala bih dobiti sutra, ali jako sam nestrpljiva…
Vidi se, vidi se!
Pozdrav cure, meni je od danas bas muke, nije li rano za mucnice ?! 6+4 ? U biti sta ja pitam,u mene je sve naopako..
Mattan,Aurora super vijesti, bravo!
Lucyinthesky meni je smedarenje krenilo od 9dnt (vracen trodnevni embrij) znaci prije bete i trajalo je bar 8-10 dana ..mix svjeze krvi+ smedarenje+ jaki grcevi/kontrakcije
Tako da imas mene za primjer da je svasta moguće
Teja , nadzire se crta!! Ponovi sutra/prekosutra .sretno!
Tiki, Bajo cestitam,smo tako skolski nek ide naprijed 👏👏
👸37👨🏼🦱41
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
07/21 rođen dječak 🩵
08/25 fet blastice, 13dnt beta 994, 15dnt 2225
10/25 uzv 7+2 srce kuca ❤️
Cure da vam se kratko javim i poželim sve i jednoj puno sreće dalje. Puno je danas lijepih vijesti pa neću sad nabrajati svaku posebno. Baš ste me obradovale i popravile mi dan, samo neka tako nastavi sa lijepim vijestima 🤞🙏🙏🙏
Mattan, dobra si bila kokica kad si dobila tako lijepe zametke👏☺️🐔🐧🐧🐧
Lucyintheskynije još ništa izgubljeno, mislim da sam negdje pročitala da se kasnija implantacija događa 7-8dpt… Daj pokušaj pišnuti jedan testić😽
Cure, gotova sam sa transferom😍 Vraćena su mi dva zametka, jedan navodno savršeni osmostanični, bez fragmenata, da jako lijepo izgleda, ocjena AA, a drugi ima 10 stanica i fragmenata manje od 5%, on je mrvicu slabiji ali isto dobar.
Treći kojem su jučer bile stanice nejednakih veličina, se ispravio i krenuo u fazu prekompaktacije☃️😇 tako da će njega čuvati još dva dana… Navodno vjeruju da će doći do blastice, tu se zaista ne želim zanositi, ali 🤞🤞
Četvrti već ima 17stanica i naravno nije dobar zbog toga, ali mu opraštam, nek on samo luduje i ode sa stilom😂
Embriologica koja je danas u smjeni, je jedna mlada, predivna žena sa kojim obavite razgovor prije transfera☺️, a ne da vas bace na stol tik do transfera i kažu npr. sve stanice su vam propale, vraćamo ovo što je ostalo i aj bok. (privatna klinika vs. državna bolnica 1:0)
Saznala sam još da se na postupak ništa ne čeka ako plaćate, a ako potpišu ugovor za HZZO-om u siječnju, da će se doći na red u ožujku.
Sretna sam cure, moliti ću i vjerovati u ove svoje bebice. Betu vadim na Badnjak✨🌠 Tako da će ovaj Božić otići svakako u krajnost, samo je pitanje koju😏🙂💗🌲
Super AuroraB :))) bas sam cekala kad ces se javiti… znaci ipak ce biti barem jedan smrzlic… drzimo fige ..
A pro po te embriologice ja sam je isto upoznala, slucajno 🤣🤣 jer sam mislila da je sestra, a ona meni milo, ne trebam vam ja sad, trebat cu vam nakon aspiracije 🤣🤣🤣 ja se pocela ispricavat a ona bas umiljato ma joj uopce se ne brinite nitko ne misli da sam bitan lanac u kariki 🤣🤣 ugl divna zena.. sto se tice usluge ja sam i dosad bila privatno i mogu stvarno reci da sam sa ovom klinkikom jako zadovoljna, uslugom… ishod naravno ne ovisi o tomu… ali usluga i sve na vrhuncu… svaka preporuka i pohvala…
Sad lipo odmaraj.. planiras raditi ili si uzela bolovanje 😁 od sutra mislim…
Daleki je put do smrzlića☃️, ali dobro... kako bude bude.
Jel su tebi javili danas kakvo je stanje u labosu?
Imam mogućnost raditi od doma, pa ću biti doma.
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Cure taman su me zvali... nisu bas najbolje vijesti od svih 6 izvadjenih uspila je samo 1... kakva je nemam pojma jer me nije zvao embriolog pa mi nije imao tko objasniti... pitala sam zasto tako kaze da ne zna, da nema odgovora, pitam jesam ja sta krivo radila, kazu ne...
I eto... bas sam tuzna jer ono toliko muke... ali dobro sta je tu je.. transfer u srijedu te jedne, ne znamo kakve, stanice... ☺
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
I aurorab same dolazimo na transfer ili pratnja ide s nama isto? Nisam pitala ih..
👧33; 🧔35
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Cure taman su me zvali… nisu bas najbolje vijesti od svih 6 izvadjenih uspila je samo 1… kakva je nemam pojma jer me nije zvao embriolog pa mi nije imao tko objasniti… pitala sam zasto tako kaze da ne zna, da nema odgovora, pitam jesam ja sta krivo radila, kazu ne…
I eto… bas sam tuzna jer ono toliko muke… ali dobro sta je tu je.. transfer u srijedu te jedne, ne znamo kakve, stanice… ☺
Zao mi je da je takav nalaz na kraju. 😟
Veruj u tu jednu 🙏🏻🤗🥰 bice ona dovoljna 🌷💪🏻
Hvala leoni 🥰 sretno tebi s tvojim, biti ce to uspjesno 🤗🤗🤗
👧33; 🧔35
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
I aurorab same dolazimo na transfer ili pratnja ide s nama isto? Nisam pitala ih..
Jooj 😔, znam da ćeš sada biti na muci, ali uzdaj se u tu jednu da se pravilno podijeli... vidiš i kod mene primjer da su jučer mislili za jednu da je loša, na kraju čekaju da ode u blasticu😉 Držim ti 🤞🤞 da bude sve ok do transfera...a nema razloga biti loše jer prvu fazu filtriranja si prošla, i sad je sljedeće opasno prelazak s 3. na 4., pa sa 4.na 5.dan. A pošto je u srijedu mrvica kod tebe, nemaš brige 😘.Na transfer partner ne mora ići, jedino kao potpora. Ja sam išla danas sa svojom mamicom, jer sam baš dobila potrebu da ona ide sa mnom, a tako sam i mužu objasnila da mu ne bude krivo, nije bio baš oduševljen na prvu, ali je pristao.
Dobila sam i Decapeptyl injekciju da si dam za tri dana, tj. u četvrtak... još pokušavam utvrditi čemo točno služi to.
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
I aurorab same dolazimo na transfer ili pratnja ide s nama isto? Nisam pitala ih..I aurorab same dolazimo na transfer ili pratnja ide s nama isto? Nisam pitala ih..
Jooj 😔, znam da ćeš sada biti na muci, ali uzdaj se u tu jednu da se pravilno podijeli… vidiš i kod mene primjer da su jučer mislili za jednu da je loša, na kraju čekaju da ode u blasticu😉 Držim ti 🤞🤞 da bude sve ok do transfera…a nema razloga biti loše jer prvu fazu filtriranja si prošla, i sad je sljedeće opasno prelazak s 3. na 4., pa sa 4.na 5.dan. A pošto je u srijedu mrvica kod tebe, nemaš brige 😘.Na transfer partner ne mora ići, jedino kao potpora. Ja sam išla danas sa svojom mamicom, jer sam baš dobila potrebu da ona ide sa mnom, a tako sam i mužu objasnila da mu ne bude krivo, nije bio baš oduševljen na prvu, ali je pristao.
Dobila sam i Decapeptyl injekciju da si dam za tri dana, tj. u četvrtak… još pokušavam utvrditi čemo točno služi to.
Ja sam ih dosad dobivala za bolju implataciju... ali mozda cure ce bolje znati...
👧33; 🧔35
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji