Curee super ste krenile u novu tjedan! Cestitam 😍🥳🎀🍬
Ja sam se "ubola" 🥳😂 sad me malo brine, ako bude sve ok 🙏 i aspiracija i ako dodem do transfera, po sadasnjim iskustvima, sve oko Bozica! 😑🙄
Pozdrav, tako nekako i meni pada 😬🎄 danas mi je 4 dan pikanja, 5 dan ciklusa. Sutra idem na uzv da vidimo kako napreduju folikuli. 🙏😊
Samo se nadam da nece bit problema, tipa ne radimo 😑😒
Vidim da ja i ti imamo slicnu dijagnozu. Obavezno javi sutra ❤️🥳😍
🤍
Leoni pa kao öffentlich, ne znam u kom si ti gradu, od pokrajine do pokrajine drugacije.. mi smo dobili prvo za tu uputnicu pa cemo probati tu prvo, ako ne bude nista onda idemo privatno.. U ovu sto je Nadalica preporucila 🥰
Hvala,i tebi srecno, izdrzi smireno do 28.12 ♥️
Pokusavamo 1/2019 🤞🏻
👩🏼🦱 30 (Blagi PCOS)
🤵🏻 33 (Teratozoospermia, 2% normalnog oblika)
ProFertil (oboje)
Prve konsultacije IVF/ICSI 18.12 ✍🏼
Vadjenje svih nalaza (prvi put) 2.2021
Planiran postupak 3.2021
https://lbdf.lilypie.com/t41up2.png
AuroraB, zao mi je, ali vjerujemo i navijamo za tu jednu ali vrijednu!😊🤞🏻😘
Sada kada gledam, ima nas tu dosta koje smo imale puno js ali na kraju “tek nekoliko” ih je doguralo do 3.ili 5.dana. Kazem “tek nekoliko” jer je zapravo svima nama potreban samo taj, jedan zdravi embrij. Ne znam sto reci, osim da ja to sve prepisujem ovoj cudnoj, naopakoj godini🤷🏼♀️
Seny, ja sam u poliklinici IVF, kod njih sam bila u postupku i odradila i histeroskopiju. Imam samo rijeci hvale, tako da mislim da neces pogrijesiti ako se odlucis za njih.😉
Hvala LucyLou...sad mi je lakse 💞
Ja 37.5🙋♀️ On 37🙋♂️
Godinu dana pokusavanja
23.9.'20 prve konzultacije KBC RI
10./11.12.'20 obavljanje pretraga i prikupljanje nalaza - priprema za IVF
AMH 11.6 pmol/L
11.'20. Ureaplasma😔 - 12.'20. nalaz Ureaplasme negativan 😀
9.12.'20. Druge konzultacije KBC-RI
16.12.'20. Prohodnost jajovoda Poliklinika IVF - oba jajovoda 🔝🔝
Cutre...za prohodnost jajovoda...jel trebam nesto ponjeti sa sobom...popiti neke tablete...kako sve to skupa izgleda?
Ja 37.5🙋♀️ On 37🙋♂️
Godinu dana pokusavanja
23.9.'20 prve konzultacije KBC RI
10./11.12.'20 obavljanje pretraga i prikupljanje nalaza - priprema za IVF
AMH 11.6 pmol/L
11.'20. Ureaplasma😔 - 12.'20. nalaz Ureaplasme negativan 😀
9.12.'20. Druge konzultacije KBC-RI
16.12.'20. Prohodnost jajovoda Poliklinika IVF - oba jajovoda 🔝🔝
LucyLoulijepo što misliš na mene dok pišeš drugoj😋😋 Mislim da si me zamijenila sa Anskimoron☺️
AuroraB, ma mislim ja na vas obje, vidis i sama ☺️
Anksimoron, oprosti, nije bilo namjerno, na poslu sam ali sam ti htjela odgovoriti cim prije, da znas da nas ima puno u sl.situaciji...😊
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
Pozdrav cure,
Molim vas za info...koliki bi trebao biti progesteron na 21./22.dan ciklusa ako je doslo do ovulacije i ako je bila kvalitetna?
Hvala vam od ❤
DADA gde si!?🥰🥰🥰🥰Curly u privatnoj, mislim ovde ne znam da ima drzavne iskreno za IVF 🤷🏻♀️ srecno u petak 💪🏻🙏🏻🥰😍
Devojke, koliko dugo ste lezale nakon transfera? On je rekao da mirujem dva tri dana, ali nije pomenuo da lezim… Sta su vama rekli?
Ne trebas mirovat! Ne trebas ni trcat maraton ili oprat sve prozore, ali normalno se ponasati je ok.. Na dan transfera se malo izlezavaj, a ostalo sve normalno.. Ako se bebica primi, primit ce se! A mi drzimo fige da se primi najcvrsce sta moze 😊😊 Samo malo izbjegavaj dizanje teskog, ali i da to napravis, nece nastetit... 😊 cuvaj se malo vise, ali ne trebas bit mumija 😊

👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Cutre…za prohodnost jajovoda…jel trebam nesto ponjeti sa sobom…popiti neke tablete…kako sve to skupa izgleda?
Seny, ja nisam trebala nista ponijeti sa sobom. Ali ja sam prohodnost jajovoda radila u drugoj poliklinici pa mislim da je najbolje da nazoves i pitas direktno njih. Mislim da ja nisam uzela nista ni protiv bolova, a poslije sam dobila antibiotik kako bismo sprijecili upalu. Inace, u tom zahvatu se ubrizgava kontrast pomocu kojeg se vidi jesu li jajovodi prohodni ili ne. Meni je lijevi otezano prohodan pa me mrvicu i bolilo ali nista strasno, kratko traje i doktor je zbilja bio obziran i pazljiv tako da je na kraju bilo izdrzljivo. Vi ste trenutno u pripremama za prvi postupak, ili?
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
Seny, za prohodnost jajovoda nisu potrebne nikakve posebne pripreme. Ja sam sat vremena prije pretrage popila Brufen, no komotno sam mogla i bez toga :)
sretno!
👩🦱 28 - PCO, anovulacija
🧔 31 - sve u redu
Pokušavamo od 09/2019.
12/2020. TO - Betaplus, Letrozol
18.12.2020. B-HCG 303,6
Cure taman su me zvali… nisu bas najbolje vijesti od svih 6 izvadjenih uspila je samo 1… kakva je nemam pojma jer me nije zvao embriolog pa mi nije imao tko objasniti… pitala sam zasto tako kaze da ne zna, da nema odgovora, pitam jesam ja sta krivo radila, kazu ne…
I eto… bas sam tuzna jer ono toliko muke… ali dobro sta je tu je.. transfer u srijedu te jedne, ne znamo kakve, stanice… ☺
Vjeruj u tu jednu! Nemoj ju odmah otpisat... 😡😡 Ne hi bio prvi put da se od jedne stvori trudnoca, dok npr.od 2 blastice nista.. Iscekujemo s tobom srijedu i molit cemo se da se ta jedna primi najcvrsce sta moze!!! 💜❤💜

👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji