Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    curly29
    14. Prosinac 2020. 13:53

Ja sve citam ali nemam nista pametno za napisati, cekamo petak i prve konzultacije imamo spermiogram i papu i to je sve 😅
    Leoni, Matan, Dada drzim vam fige 🥰
    Ima dosta lijepih vijesti, to me bas raduje i sama budem mirnija.
    A za ove manje lijepe drzite se i samo naprijed, to je valjda sve zivot.
    Leoni jesi ti to u At u privatnoj klinici radila ili drzavnoj? 

Pokusavamo 1/2019 🤞🏻
    👩🏼‍🦱 30 (Blagi PCOS)
    🤵🏻 33 (Teratozoospermia, 2% normalnog oblika)
    ProFertil (oboje)
    Prve konsultacije IVF/ICSI 18.12 ✍🏼
    Vadjenje svih nalaza (prvi put) 2.2021
    Planiran postupak 3.2021
    https://lbdf.lilypie.com/t41up2.png

14. Prosinac 2020. 14:14

Teja09

https://ibb.co/CHzmSFQ

Vidi li itko tu sjenu sjenine sjene ili sam to samo ja? Ovaj mjesec smo imali TO uz letrozol. Trebala bih dobiti sutra, ali jako sam nestrpljiva…

Vidi se, čestitam 🥳🥳 ponovi za dva dana ili kad hoćeš i bit će još tamnija, koji ti je dan danas?

AuroraB
    14. Prosinac 2020. 14:15

Anskimoron evo našla neko istraživanje na engleskom, u pravu si, daje se kao potpora implantaciji.

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

• LucyLou
    14. Prosinac 2020. 14:19

AuroraB, zao mi je, ali vjerujemo i navijamo za tu jednu ali vrijednu! 😊🤞🏻😘
    Sada kada gledam, ima nas tu dosta koje smo imale puno js ali na kraju “tek nekoliko” ih je doguralo do 3.ili 5.dana. Kazem “tek nekoliko” jer je zapravo svima nama potreban samo taj, jedan zdravi embrij. Ne znam sto reci, osim da ja to sve prepisujem ovoj cudnoj, naopakoj godini 🤷🏼‍♀️
    Seny, ja sam u poliklinici IVF, kod njih sam bila u postupku i odradila i histeroskopiju. Imam samo rijeci hvale, tako da mislim da neces pogrijesiti ako se odlucis za njih. 😉

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

14. Prosinac 2020. 14:21

Čestitke svima na plusićima i betama 🥳🥳 divan početak tjedna 🤩. Cure sretno s aspiracijama i transferima 🙃

Sreca ♥
    14. Prosinac 2020. 14:30

Curee super ste krenile u novu tjedan! Cestitam 😍🥳🎀🍬
    Ja sam se "ubola" 🥳😂 sad me malo brine, ako bude sve ok 🙏 i aspiracija i ako dodem do transfera, po sadasnjim iskustvima, sve oko Bozica! 😑🙄

🤍

AuroraB
    14. Prosinac 2020. 14:31

LucyLou lijepo što misliš na mene dok pišeš drugoj😋😋 Mislim da si me zamijenila sa Anskimoron☺️

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

ANKSIMORON
    14. Prosinac 2020. 14:37

AuroraB

Anskimoron evo našla neko istraživanje na engleskom, u pravu si, daje se kao potpora implantaciji.

Eto super ☺☺☺

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

Kacusha
    14. Prosinac 2020. 14:38

MilaSt

Curee super ste krenile u novu tjedan! Cestitam 😍🥳🎀🍬
    Ja sam se "ubola" 🥳😂 sad me malo brine, ako bude sve ok 🙏 i aspiracija i ako dodem do transfera, po sadasnjim iskustvima, sve oko Bozica! 😑🙄

Pozdrav, tako nekako i meni pada 😬🎄 danas mi je 4 dan pikanja, 5 dan ciklusa. Sutra idem na uzv da vidimo kako napreduju folikuli. 🙏😊

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Kacusha
    14. Prosinac 2020. 14:40

Cestitke svima na plusicima 🥰🤰 

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.