Devojke, u slucaju da sutra bude transfer… mogu ja ujutru normalno da popijem kafu?
Samo je bitno da odem sa punom besikom ili ne smem nista osim vode da pijem?
Sve normalno.. Ne ideš pod anesteziju pa smiješ sve 😊
endometrioza
Leoni ja bi ujutro popila kavu i vode :) Tako da, mislim da bude ok ☺️
MTB gle, znam da je teško- ali takvi ti ne trebaju...
Bozma razumijem te skroz, tako je i meni- ono idem po nesto sto je losije kvalitete, a ni kad je super postotak nije na mojoj strani- ali ko sto si rekla- ta nada nas tjera dalje i igramo sa tim losim izgledima te se nadamo najboljem rezultatu 💗 Tebi posebno zelim da se ovaj dvodnevni izbori i da za 9mj u narucju drzis svoju bebicu...
Lucyn kako si ti? Hoces neki test ili ustrajes u cekanju bete? :)
Leonija bi ujutro popila kavu i vode :) Tako da, mislim da bude ok ☺️
MTB gle, znam da je teško- ali takvi ti ne trebaju…
Bozmarazumijem te skroz, tako je i meni- ono idem po nesto sto je losije kvalitete, a ni kad je super postotak nije na mojoj strani- ali ko sto si rekla- ta nada nas tjera dalje i igramo sa tim losim izgledima te se nadamo najboljem rezultatu 💗 Tebi posebno zelim da se ovaj dvodnevni izbori i da za 9mj u narucju drzis svoju bebicu…
Lucyn kako si ti? Hoces neki test ili ustrajes u cekanju bete? :)
Nekako deprasto iskreno, vjerujem da je razlog ne kretanje. Inače, ozdravila sam, ne boli me i sutra pijem zadnji antibiotik.
A trebala bi neki test da me beta ne ušokira...Hvala što brineš ❤️
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Hvala vam, uz vas je sve ovo puno lakše, i čekanja i razočaranja i nadanja
Danas mi je baš gadan dan. Uff. Nije radi priče sa trudnoćom, to je gotovo. Nego izgleda da je gotovo i jedno moje prijateljstvo (ono o kojem sam već pisala). Prije par mjeseci smo se dogovorili oko nečega što mi je jako jako bitno - zato sam pitala na vrijeme i sve na vrijeme organizirala. Da bih danas, nekoliko dana prije realizacije, na moje pitanje OK, vrijedi li to i dalje (i podrazumijevajući da vrijedi) dobila "snađi se na drugi način, blabla".
Baš sam jako jako povrijeđena, i boli me. Proći će, nije prvi (a ni zadnji) put da se tako nešto dogodi u životu, svima nama se događalo i događat će se, ali svejedno. Uff.
A koma, nema goreg nego kad te iznevjeri netko u koga si vjerovao 😔
Drži se, nije lako...
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Sta si mene izignorirala daaanaaas i ujutro i popodne 😁😁
Danas mi je baš gadan dan. Uff. Nije radi priče sa trudnoćom, to je gotovo. Nego izgleda da je gotovo i jedno moje prijateljstvo (ono o kojem sam već pisala). Prije par mjeseci smo se dogovorili oko nečega što mi je jako jako bitno - zato sam pitala na vrijeme i sve na vrijeme organizirala. Da bih danas, nekoliko dana prije realizacije, na moje pitanje OK, vrijedi li to i dalje (i podrazumijevajući da vrijedi) dobila "snađi se na drugi način, blabla".
Baš sam jako jako povrijeđena, i boli me. Proći će, nije prvi (a ni zadnji) put da se tako nešto dogodi u životu, svima nama se događalo i događat će se, ali svejedno. Uff.
Nemora bit gotovo.. Ja sam u ovom svemu naučila da nisu svi kao ja i prihvatila sam cijenicu npr da niti jedna prijateljica mr ne pita nista o postupku niti se potrudila npr procitati na internetu.. Nego ako ja sta spomenem tema se prodje s komentarom da ajme neman ti ja pojma kako to ide.. Tako da ako te iznevjerila primi to na znanje i ubuduce onda znas koliko ces dat sebe u taj odnos.. Neces vise ic cijelim tijelom i dusom nego onako kako ona prema tebi... A nazalost jako malo ljudi ima koji cijene pravo prijateljstvo i koji se trude bit onaj pravi istinski prijatelj.. Na kraju ti ostane muz taj koji ti je je najbolji prijatelj i sve istalo u kompletu ❤️
Lucyinthesky joj znas da tocno znam kako se osjecas, upravo tako sam se ja osjecala gotovo odmah nakon transfera, i tako mi je sad zao da nisam bila pozitivnija...mozda da uskoro napravis test da si olaksas ovaj dio iscekivanja, i da se razveselis naravno 🥰
MTB zao mi je da je doslo do toga, drzi se, koliko god prijateljstva bila klimava ipak su nam nekad donijela nesto lijepo i zato odtuguj koliko treba, i ides dalje ❤️
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Bozma da je bila toliko loša stanica, nebi se ni oplodila, vjeruj u nju. Ja sam samo htjela dobiti vjeru u ovaj postupak ovog puta, i kako god je krenulo po zlu, želje su mi se uslišile i dobila sam vjeru, bez zavaravanja imam osjećaj da bi mi moglo uspjeti. Znam da je to glupo reći i tako položiti karte, a ne znaš što suprotna strana ima u ruci, ali idem s vjerom na sve ovog puta. 🧚♀️🧚♀️Možda me već sutra oblije hladan tuš, ali neka. Prebroditi ću to.
MTB ružan je to osjećaj kad te netko iznevjeri, ali drugi puta ćeš znati bolje.
Mattan ti ćeš sutra znati u kojoj su fazi embriji?
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Sta si mene izignorirala daaanaaas i ujutro i popodne 😁😁
😂😂 nemrem tebe izignororat nikako kad si mi tako simpaticna.
A i sjetim te se svaki put kad vidim dr xy, a vidim ga svaki put kad sam tamo, vise se ni ne trudim izbjegavat ga, ocito mi je sudjen 🙈.
Ali veselit cu se tvojoj beti vise nego svojoj, jer sam uvjerena da ce tvoja kao i od miss bit pozitivna
Sortiraj odgovore
Najstariji