Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara 🌸
    13. Prosinac 2020. 18:20

Sanjich🤞🤰

Sara🌻

Sanjich🤞🤰

Jeremija

Lucyinthesky, tek u petak, ako endometrij u utorak bude 10mm i više i ako nemam koronu, i ako embrij preživi odmrzavanje

Jao bas bi me obradovalo da te stavimo na listu trudnica ❤️ vjeruj mi veselila bi se kao da sam ja T 😊😊

Mila st.. Zvala sam jucer humanu (subota ujutro haha al nisam mogla odolit) rekla je da zovem kad dobijem M.. Zato je i cekam ko ozeblo sunce 😁😁 osjecam neka probadanja u jajnicima i pitam se kolilo folikula je tu bilo ili trenutno je… S obzirom da se oajecam isto kao pred aspiraciju.. Kao da cu se porodit xD

Stalno san ovdi potajno, gledan hoćeš se javit. Navijam za te Sanjich 🧡🧡🧡🤞

❤️❤️❤️ Zadnji mjesec bi jednom tjedno se javila i ne stignem ni sve popratiti.. Odem na lh trakice i hvala bogu tvoj post je prvi pa lako kliknem na tebe da vidim koji dan si zadnji put pisala pa vrtim do te strane da vidim ima li sta novo 😊😊 jesiii saznala spol 🤨👶

Daaa, dolazi nan pišulinac💙 🥰 Sve ok dosad, idemo dan po dan, jos 17 tjedana tako. Ugl, pratim te, kad stignes napisi stagod i tamo, ode žene napišu 40 strana u danu, ko to može popratit😂. Žene- svaka vam čast, 🔝 ste.
    MTB, brz oporavak želim! Sad je sve iza tebe! 💖

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Sara 🌸
    13. Prosinac 2020. 18:21

Sanjich🤞🤰

Sanjich🤞🤰

MISS

Sanjich🤞🤰

Jeremija

Lucyinthesky, tek u petak, ako endometrij u utorak bude 10mm i više i ako nemam koronu, i ako embrij preživi odmrzavanje

Jao bas bi me obradovalo da te stavimo na listu trudnica ❤️ vjeruj mi veselila bi se kao da sam ja T 😊😊

Mila st.. Zvala sam jucer humanu (subota ujutro haha al nisam mogla odolit) rekla je da zovem kad dobijem M.. Zato je i cekam ko ozeblo sunce 😁😁 osjecam neka probadanja u jajnicima i pitam se kolilo folikula je tu bilo ili trenutno je… S obzirom da se oajecam isto kao pred aspiraciju.. Kao da cu se porodit xD

Da, i ja sam se 2 mj nakon prve aspiracije osjecala kao da sam još puna folikula i stvarno sam bila…ostane tu dosta sitnih, bila sam na uzv pred drugi postupak pa mi je dr rekao da je to sve normalno…od pustih hormona ostane toga jos… Bas mi je drago da rade ipak normalno ..Veselim se tvom i BOZMA FETu ko da je moj ❤️👏

Ma gurat cemo mi po ST kolica skupa vidit ces.. I ja i ti i bozma i miss kad dodje iz njemacke na lito.. I Mila i Maja i bajo 👶👶😍

Nisam se nikad veselila i cekala M kao sad evo smjesno mi je.. Gledam i kalendar kao da ce se dani ubrzat hahha

Ne miss iz njemacke negooo Sara 😁

Taman ćemo i smit doć  zbog cile situacije dok ti rodiš 😂 Bar ću na babine, ako išta. Briga me. 😁 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

13. Prosinac 2020. 18:27

Je brze su u tipkanju a i ja sam bila dosta aktivna al su me valjda ti hormoni ujebali dosta tako da sam bila bas predrkana pa nisam htjela puno pisat samo bi nasta skandal hahha najgora vrsta pmsa i to traje vec mjesec dana.. Evo sad sam malo omekšala kad znam da nisu stali a radom na humanoj...

Cestitam na momčiću veselim se baš i volila bi da se javis kad budete dolazili ❤️👶

Sara 🌸
    13. Prosinac 2020. 18:32

Sanjich🤞🤰

Je brze su u tipkanju a i ja sam bila dosta aktivna al su me valjda ti hormoni ujebali dosta tako da sam bila bas predrkana pa nisam htjela puno pisat samo bi nasta skandal hahha najgora vrsta pmsa i to traje vec mjesec dana.. Evo sad sam malo omekšala kad znam da nisu stali a radom na humanoj…

Cestitam na momčiću veselim se baš i volila bi da se javis kad budete dolazili ❤️👶

💖💖💖 rado!

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Lucyinthesky
    13. Prosinac 2020. 18:43

Jeremija

Lucyinthesky

Jeremija

Navijam onda, pa stvarno je više dosta loših stvari, nadam se da je sve to iza tebe 💪🤞

Ma ne nadam se ničemu kad je od toliko folikula na kraju samo taj jedan dvodnevni, samo bi radije da mi ga vrate sada da se toga rješim nego da mi se odvuče na novu godinu. Imam plan za dalje, pa mi ovo sad samo smeta, a ne mogu ga tek tako ostavit koliko god jadan i šugav bio

Možda iznenadi 🤞

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

13. Prosinac 2020. 18:59

Lucyinthesky

Jeremija

Lucyinthesky

Jeremija

Navijam onda, pa stvarno je više dosta loših stvari, nadam se da je sve to iza tebe 💪🤞

Ma ne nadam se ničemu kad je od toliko folikula na kraju samo taj jedan dvodnevni, samo bi radije da mi ga vrate sada da se toga rješim nego da mi se odvuče na novu godinu. Imam plan za dalje, pa mi ovo sad samo smeta, a ne mogu ga tek tako ostavit koliko god jadan i šugav bio

Možda iznenadi 🤞

lagala bi kad bi rekla da se ne nadam, ali opet nastojim bit realna jer mi je rekla da su stanice opet bile loše. Da mi je rekla kao što tu nekima kažu: imamo jednu dobru stanicu, dobar embrij, sigurno bi se malo više i nadala

Ruska1986
    13. Prosinac 2020. 19:19

Jeremija

Lucyinthesky

Jeremija

Lucyinthesky

Jeremija

Možda iznenadi 🤞

lagala bi kad bi rekla da se ne nadam, ali opet nastojim bit realna jer mi je rekla da su stanice opet bile loše. Da mi je rekla kao što tu nekima kažu: imamo jednu dobru stanicu, dobar embrij, sigurno bi se malo više i nadala

Nemoj tako razmisljat! Ajmo sad napravit transfer i cekat dalje... Mozda bas bas bude dobitni ovaj kojeg si ti vec unaprijed otpisala 😡😡

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Lucyinthesky
    13. Prosinac 2020. 19:20

Jeremija

Lucyinthesky

Jeremija

Lucyinthesky

Jeremija

Možda iznenadi 🤞

Ma naravno, kužim sve

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    13. Prosinac 2020. 19:33

Danas mi je baš gadan dan. Uff. Nije radi priče sa trudnoćom, to je gotovo. Nego izgleda da je gotovo i jedno moje prijateljstvo (ono o kojem sam već pisala). Prije par mjeseci smo se dogovorili oko nečega što mi je jako jako bitno - zato sam pitala na vrijeme i sve na vrijeme organizirala. Da bih danas, nekoliko dana prije realizacije, na moje pitanje OK, vrijedi li to i dalje (i podrazumijevajući da vrijedi) dobila "snađi se na drugi način, blabla". 
    Baš sam jako jako povrijeđena, i boli me. Proći će, nije prvi (a ni zadnji) put da se tako nešto dogodi u životu, svima nama se događalo i događat će se, ali svejedno. Uff. 

💔💔💔

manemoj
    13. Prosinac 2020. 19:46

MTB

Danas mi je baš gadan dan. Uff. Nije radi priče sa trudnoćom, to je gotovo. Nego izgleda da je gotovo i jedno moje prijateljstvo (ono o kojem sam već pisala). Prije par mjeseci smo se dogovorili oko nečega što mi je jako jako bitno - zato sam pitala na vrijeme i sve na vrijeme organizirala. Da bih danas, nekoliko dana prije realizacije, na moje pitanje OK, vrijedi li to i dalje (i podrazumijevajući da vrijedi) dobila "snađi se na drugi način, blabla".
    Baš sam jako jako povrijeđena, i boli me. Proći će, nije prvi (a ni zadnji) put da se tako nešto dogodi u životu, svima nama se događalo i događat će se, ali svejedno. Uff.

Jooooooj.. znam da ste već bile na klimavim nogama.. ja mrzim, ali mrzim kad se ne poštuju dogovori, izludi me to. I onda još u takvim situacijama kad ti ni ne javi nego ti moraš pitati. Meni je to 🤯🤯🤯
    Prošla si ti i gore stvari, i ovo ćeš.. samo znam da boli kad te netko iznevjeri

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.