MTB, sjecas se onog rodjendana sa 5-6 prijateljica na koji se meni tako nije islo. Na kraju su one sve otkazale, sve osim mene. E djeca, starci, muzevi, posao, obaveze, korona....valjda to tako ide
Uradila sam test jucer 9dnt od kada su mi vracene dvije osmostanicne-test je blago pozitivan!Odem izvadim krv i beta je 16,4
Zovem kliniku kazu rekli smo da vadite 14 dana od aspiracije sto je sutra..tako da sutra opet vadim
Jel ima nade da se za dva dana beta poveca jer znam da je ovo od juce premalo?
Trenutak srece a onda agonija 😞
Lucyinthesky joj znas da tocno znam kako se osjecas, upravo tako sam se ja osjecala gotovo odmah nakon transfera, i tako mi je sad zao da nisam bila pozitivnija…mozda da uskoro napravis test da si olaksas ovaj dio iscekivanja, i da se razveselis naravno 🥰
MTB zao mi je da je doslo do toga, drzi se, koliko god prijateljstva bila klimava ipak su nam nekad donijela nesto lijepo i zato odtuguj koliko treba, i ides dalje ❤️
Nisam negativna, suzdržana sam recimo,takva sam, ali normalno, kako prolaze dani, tako sve skupa preispitujem sve više. Vjerujem da ću ga napravit i tko zna, možda ispadne dobro ovaj put:)
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Hvala vam, uz vas je sve ovo puno lakše, i čekanja i razočaranja i nadanja
Sta si mene izignorirala daaanaaas i ujutro i popodne 😁😁
😂😂 nemrem tebe izignororat nikako kad si mi tako simpaticna.
A i sjetim te se svaki put kad vidim dr xy, a vidim ga svaki put kad sam tamo, vise se ni ne trudim izbjegavat ga, ocito mi je sudjen 🙈.
Ali veselit cu se tvojoj beti vise nego svojoj, jer sam uvjerena da ce tvoja kao i od miss bit pozitivna
A onda ili nisi vidjela sta sam pisala ili sam ja odgovor zaobisla haha
Sta se tice xy on ima kod mene samo ovu priliku.. Pa cemo vidjet ta tri smrzlica ne primi li se jedan morat cu nac drugog seksi doktora.. Ha ha ha
Kako si ti sada, jesi se oporavila od one lude aspiracije.. Brojimo sitno do transfera 😊 drzim fige da se lipo odmrzne i nastavi u tebii rasti i razvijati se🤞🤞🤞❤️ ja da sam dobila na vrijeme imale bi transfer tu negdje cini mi se u par dana razlike 😑 al ja na cekanjuuu
Uradila sam test jucer 9dnt od kada su mi vracene dvije osmostanicne-test je blago pozitivan!Odem izvadim krv ibeta je 16,4
Zovem kliniku kazu rekli smo da vadite 14 dana od aspiracije sto je sutra..tako da sutra opet vadim
Jel ima nade da se za dva dana beta poveca jer znam da je ovo od juce premalo?
Trenutak srece a onda agonija 😞
Prema tablici prosječnih vrijednosti bete koja je objavljena na stranicama Beteplus, ima nade ako ponoviš betu da ona poraste i dođe do malo većeg broja.Prvo još jednom izvadi betu, pa ćeš više znati. Moguće i da je biokemijska trudnoća, ali ne možemo na žalost gatati, morati ćeš ponoviti... sretno
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Lucyinthesky joj znas da tocno znam kako se osjecas, upravo tako sam se ja osjecala gotovo odmah nakon transfera, i tako mi je sad zao da nisam bila pozitivnija…mozda da uskoro napravis test da si olaksas ovaj dio iscekivanja, i da se razveselis naravno 🥰
MTB zao mi je da je doslo do toga, drzi se, koliko god prijateljstva bila klimava ipak su nam nekad donijela nesto lijepo i zato odtuguj koliko treba, i ides dalje ❤️
Nisam negativna, suzdržana sam recimo,takva sam, ali normalno, kako prolaze dani, tako sve skupa preispitujem sve više. Vjerujem da ću ga napravit i tko zna, možda ispadne dobro ovaj put:)
Od srca navijam da bude upravo tako ❤️
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
A i sjetim te se svaki put kad vidim dr xy, a vidim ga svaki put kad sam tamo, vise se ni ne trudim izbjegavat ga, ocito mi je sudjen 🙈.
Ali veselit cu se tvojoj beti vise nego svojoj, jer sam uvjerena da ce tvoja kao i od miss bit pozitivna
Sta se tice xy on ima kod mene samo ovu priliku.. Pa cemo vidjet ta tri smrzlica ne primi li se jedan morat cu nac drugog seksi doktora.. Ha ha ha
Kako si ti sada, jesi se oporavila od one lude aspiracije.. Brojimo sitno do transfera 😊 drzim fige da se lipo odmrzne i nastavi u tebii rasti i razvijati se🤞🤞🤞❤️ ja da sam dobila na vrijeme imale bi transfer tu negdje cini mi se u par dana razlike 😑 al ja na cekanjuuu
Hvala ☺ nekako sam se nadala da cemo skupa, pa da bar u sobi imam s kim brbljat. Ali mozda te i pricekam ako test na koronu bude pozitivan 😂. A oporavila se jesam, ali isto ne bi vise nikad isla na aspiraciju, kukavica 🙈.
Je li ides u prirodnom ciklusu na fet ili ces sa estrofemom?
Od srca navijam da bude upravo tako ❤️
Hvala ti ❤️
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Hvala ☺ nekako sam se nadala da cemo skupa, pa da bar u sobi imam s kim brbljat. Ali mozda te i pricekam ako test na koronu bude pozitivan 😂. A oporavila se jesam, ali isto ne bi vise nikad isla na aspiraciju, kukavica 🙈.
Je li ides u prirodnom ciklusu na fet ili ces sa estrofemom?
Rekao mi je da se javim kad dobijem m i da onda valjda mi kazu od kojeg dana uzv krece.. Tako da ocito bez estrofema jer bi njega trebala vec pit inace.. A tko zna kako ce bit ovaj moj ciklus.. Mozda ni ne dobijem M ovi misec uopce.. Ne osjecam nikakve simptome da dolazi...
MTB, sjecas se onog rodjendana sa 5-6 prijateljica na koji se meni tako nije islo. Na kraju su one sve otkazale, sve osim mene. E djeca, starci, muzevi, posao, obaveze, korona….valjda to tako ide
Hahahahah, da, tako se obično u životu posloži.
Ovo što je ova otkazala je velika stvar. Na vrijeme sam organizirala nešto što je jako bitno, nije to usluga s njene strane već bi bila plaćena za to, provjerila sam više puta da dogovor stoji. I sad, otkazati, nekoliko dana prije i to tek nakon što pitam je li i dalje sve stoji... to više nije "ona je u drugoj fazi života pa razumijem da me ovdje ne može podržati", to je baš zajebati čovjeka, da prostite. Mene su davno učili, čovjeka se drži za riječ, vola za rogove. To nema veze s prijateljstvom, ima s tim jesi li čovjek od riječi ili nisi.
Vidjet ću hoću li se uspjeti sad u zadnji tren preorganizirati, ali preko ovakvih stvari stvarno ne mogu preći.
Bolje sam sad, šok mi je bio većinu dana, sad sam opet u "akcija modu".
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji