Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nirvana2024
    01. Studeni 2020. 12:43

MTB, rekla mi je Ruska 😅  a ja se trudnicama ne usudujem zamjeriti 🙈
    Ne idem u Petrovu jer mislim da bi me otpravili samo tako, bez obzira na slicice, tako da cu negdje privat.

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

01. Studeni 2020. 12:43

When nothing goes ➡️, go ⬅️.

Ok, sad vam mogu pokazati svoj jutarnji uradak 🙈
    https://ibb.co/syb2xLT
    Imam jos par testova, ali idem sutra ujutro na betu pa sto bude 🤣

Sanjich🤞🤰

BAJO1

Sanjich🤞🤰

LUCIJA007

https://ibb.co/GP0vbpW
    Nemoj ti nama nema kad ima😜
    Evo ti ga provucenog kroz crno bijeli svijet

Lucija kad ja budem piskila testove odma ces ih analizirat.. 😊😊😊😊😊
    Iako, kao rekla sam da kad dodje to toga da cu ja cekat betu.. A sad me unaprijed vuce piskit testove.. Iako nemam niti jedan i ne znan di da nabavim te vase u sljedecih deset dana.. Nece mi stic iz kine ako i narucim.. Ima li tko pouzdan link sa njuskala ili negdje.. Ja bi uzela malo.. Jedno 20komada xD

Ja cu pripomoc 😘😛 da ispratim i tebe i martinu ♥️♥️♥️

Bajo ti kad si rekla da na mtb vidis crtu usla sam ponovno u sliku.. I gledam i vidim je i ja.. ALI kontala sam da umisljam jer znam di treba bit i kako treba izgledati.. I onda sam rekla eto prolupala sam od te silne zelje vidit te crtice i sjenice… A na kraju.. Dobro si ti vidjela a i ja skupa s tobom.. 😅😅 Samo ja nemam hrabrosti rec hahahah

Ja i martina bi mogle do nove godine.. Daj boze da nas ispratis 🤞🤞
    01. Studeni 2020. 12:44

Cure sa plusicicam CESTITAMMMMMMM👏👏👏prekrasno....nek budu dalje skolske i dosadne.🥳🥳

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Studeni 2020. 12:45

When nothing goes ➡️, go ⬅️.

MTB, rekla mi je Ruska 😅 a ja se trudnicama ne usudujem zamjeriti 🙈
    Ne idem u Petrovu jer mislim da bi me otpravili samo tako, bez obzira na slicice, tako da cu negdje privat.

Hoćeš da ti odam tajnu? 
    I mi smo trudne, a još par dana i imat ćemo fizički dokaz za to. Onda nam Ruska1986 više ništa neće moći 

💔💔💔

• *.Women_name.*
    01. Studeni 2020. 12:47

Baš lijepo gledat ovo nizanje pozitive. Čestitam curke 😍😍

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

01. Studeni 2020. 12:47

Piky

Ruska1986

Jutrooo! Nadam se da ste se sve naspavale ili jos spavate.. Doktori sigurno nisu jer im se stuca cijelo vrijeme, koliko se spominju.. Doduse, najvise jedan XY 🤭🤭🤭 Piky, kako si ti? Kako se osjecas? Kad imas dogovoreno u ZGu onda?

A neznam, dobro sam ne boli me samo me jutros jaki grč probudio, ali ne krvarim, čim dobijem test na Covid idem, ali sad više nisam sigurna dali tablete ili kiretaža????

A gle probaj s tabletama nismo sve iste, samo pripremi se na bolove, ketonale i izljeve krvi i grude doslovno ne mogu ti to opisati svasta nesta izlazi.. Ja kad sam doktora pitala da, odakle toliko krvi on kaze to je sve ustajala krv koju oni inace kiretazom odmah rijese a, ovako to curi i curi u svim oblicima i rijetko i gusto i grudasto😔😔😔😔... Imas li mogućnost tj hoces li biti blizu bolnice kod koje ces ici na medikamentoznu prekid ukoliko to odlucis?
    Jer iskreno mogla bi se uplasiti kad ti krene krvarenje, ja sam doktora zvala na telefon pa sam ponovno popodne isla na pregled nakon jutarnje tablete... 

Ruska1986
    01. Studeni 2020. 12:52

NadimakMTB

Ruska1986

NadimakMTB

Tuma, hahaha, taj je baš macan. Zato ja preferiram ženske ginekologePitanje za iskusne, znate li nekoga tko je vodio trudnoću u Podobnika? Ako sve bude OK sa betom, moram odlučiti gdje ću voditi trudnoću. Dobra mi je moja privatnica, kod socijalca neću, ali nekako mi se čini da Podobnik ima sve dobre aparate + imaju iskustvo s MPO trudnoćama pa bi to eventualno bio win-win? Imate li iskustva ili znate nekog tko ima iskustva?

Ja sam ostala kod Simunica. Mislila sam otic na prva dva uvza kod njega pa onda se vratit svom gin, al kako je sve ovo krenulo, razmislila sam i nekako sam kod njega sigurna. Pregled mi je 650 kn, malo mi je skupo al eto… Znam da ima i jeftinijih negdje

I ja bih ostala u Beti, ali oni ne pružaju tu uslugu, na žalost.
    I u Podobnika je navodno pregled 650kn. Nije malo, ali ionako idem u privatnika pa ne bi bilo jeftino. A nekako se sigurnije osjećam ako me vodi netko tko je iskustan sa MPO trudnicama. Već sam dala hrpu novaca za ovo, 650kn mjesečno me neće ubiti (koliko znam, ide se na 1 pregled mjesečno nakon prvih par puta).

Ma kazem, ja se nekakp sigurnije osjecam ovdje. Tu sam sve i zapocela pa cu i ostat. I kakav god on nekima bio, meni stvarno odgovara kao doktor! Da, ja jos uvijek idem 1 mjesecno ali me malo strah kad krenu oni malo cesci pregledi? Pred kraj, svaki drugi dan 🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Tuma

anavi985

Tuma - meni onda nije definitivno bio Bursač, ali ni ovaj koji je bio nije loš, a i baš je jako jako mlad 🤣

Hahah Bursac je sad raspodijeljen bas na Merkur, a meni je radio briseve, dr Jukic me poslala k njemu.  Ja kad sam vidjela kak je lijep, nisam htjela skinuti gaće 🤣🙈 poslije mužu pričam,  a kaže on meni: ajd molim te, koliko on zena na dan vidi, nista ga ne fascinira 🤣

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

LUCIJA007

Piky

Ruska1986

Jutrooo! Nadam se da ste se sve naspavale ili jos spavate.. Doktori sigurno nisu jer im se stuca cijelo vrijeme, koliko se spominju.. Doduse, najvise jedan XY 🤭🤭🤭 Piky, kako si ti? Kako se osjecas? Kad imas dogovoreno u ZGu onda?

A neznam, dobro sam ne boli me samo me jutros jaki grč probudio, ali ne krvarim, čim dobijem test na Covid idem, ali sad više nisam sigurna dali tablete ili kiretaža????

A gle probaj s tabletama nismo sve iste, samo pripremi se na bolove, ketonale i izljeve krvi i grude doslovno ne mogu ti to opisati svasta nesta izlazi.. Ja kad sam doktora pitala da, odakle toliko krvi on kaze to je sve ustajala krv koju oni inace kiretazom odmah rijese a, ovako to curi i curi u svim oblicima i rijetko i gusto i grudasto😔😔😔😔… Imas li mogućnost tj hoces li biti blizu bolnice kod koje ces ici na medikamentoznu prekid ukoliko to odlucis?
    Jer iskreno mogla bi se uplasiti kad ti krene krvarenje, ja sam doktora zvala na telefon pa sam ponovno popodne isla na pregled nakon jutarnje tablete…

Jer ti je to ono sto duze cekas to se vise krvi skuplja u tebi..

• Piky
    01. Studeni 2020. 12:53

Bozma

Tuma

Tuma

Nirvana i MTB čestitam!!!!!Bas sam sretna, tako mi je drago🥰🥳🥳🥳🥳🥳
    Women_name odg sam ti i jučer, ali opet ću, mene je znalo zigati. I vagina i maternica i jajnici, sve 3 različite vrste boli. Ali bas neko ziganje… ali sam citala da je zo sve normalno dok nisu vas neizdrživi bolovi ili praćeni temperaturom ili krvarenjem. Sve će biti u redu🥰 rekla bih ti ne brini, al ja stalno brinem. Ako me boli brinem zašto boli, ako me ne boli brinem zašto me sad ne boli…. to valjda tako bude do poroda😅
    Kad smo kod zgodnih doktora, jel tko bio kod dr Bursaca na vuk vrhovcu? Ja sam ušla u ordinaciju i kad sam ga vidjela kako izgleda htjela sam pobjeći glavom bez obzira. 😅

https://www.google.com/amp/s/www.nacional.hr/bursac-za-rad-s-malim-sportasima-trazimo-pomoc-europske-unije/amp/
    Pa proguglajte jos slika. Bavi se humanitarnim radom, doktor je i zgodan.

e ovo je sexy doktor. još ovo humanitarni rad….bla bla…nema žene koja ne pada na to. Evo materijal za trabunjanje na sljedećoj aspiraciji

On meni često bude na VV.. Super je. 

🙋‍♀️32 🙋‍♂️44
    Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
    3/2020 insem. - stigla M
    7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
    9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
    Beta
    19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
    20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
    04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
    26.04 ET, 10.5 beta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.