MTB bas mi je drago sto si se tako brzo oporavila od kiretaze. Prosto mi je to neverovatno, ja sam imala lose iskustvo pre 20 god. Sa neizdrzivim bolovima i mislila sam da tako mora.
Uh, kad vidim da vi u ostatku Evrope mozete u Mek, Dm i svuda.... 🙎♀️🙇♀️🤦♀️, ovde ništa ne radi mesecima, psihicki cu skrenuti, boli me sto me nikad nije bolelo od nekretanja, druga tura suplemenata kasni jer su kurirske sluzbe u haosu pred praznike zbog bozicnih porudzbina, zimska garderoba iz HM-a isto ne stize vec 15 dana nemam poštenog dzempera u stanu.
Nikita sto se tice komsija, ja sam u stanju da trpim dugo i cutim... Obicno u PMS-u prsnem i kažem sta mislim. I mi smo imali lose iskustvo sa komsijama al MM je drugaciji od mene i prvo vece nespavanja zbog divljanja dece i baba i deda izasao je u gaćama van, rekao svoje i da ce zvati policiju i socijalnu sluzbu. Nije se vise ponovilo.
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Tanja79, misliš da su ti folikuli ostali od stimulacije? Meni su rekli da bi te ciste koje su ti zaostali folikuli trebaju otić sa M. A sad, čini mi se da sam vidila crne rupe na ovom UZV, pa mi se čini da još nisu otišle
Women, sjećaš se da su mene početkom 11. mj poslali na testiranje zbog tih glavobolja, pa sam bila negativna. užasne su bile i ni s čim nisu prolazile, ali dosta nas je tada tu bilo sa tim glavoboljama, mislim Tanja79 isto i imale su cure neki recept sa kavom od kojeg je prolazilo. tebi je najgore sad što ne smiješ bilo kakve tablete, pa da probaš tu kavu s limunom, najgore što se može desit je da te sraćka uhvati.
Tanja79, misliš da su ti folikuli ostali od stimulacije? Meni su rekli da bi te ciste koje su ti zaostali folikuli trebaju otić sa M. A sad, čini mi se da sam vidila crne rupe na ovom UZV, pa mi se čini da još nisu otišle
Women, sjećaš se da su mene početkom 11. mj poslali na testiranje zbog tih glavobolja, pa sam bila negativna. užasne su bile i ni s čim nisu prolazile, ali dosta nas je tada tu bilo sa tim glavoboljama, mislim Tanja79 isto i imale su cure neki recept sa kavom od kojeg je prolazilo. tebi je najgore sad što ne smiješ bilo kakve tablete, pa da probaš tu kavu s limunom, najgore što se može desit je da te sraćka uhvati.
Ne znam šta da mislim, niko mi nije nista rekao u vezi tih folikula, a ja uvek kod dr. ko zavezana vreća, sve zaboravim da pitam i kazem. Ja sam u mesec dana imala 2 puta menstruaciju i posle te druge sam videla ove folikule na UZ. Izgledali su isto kao i na folikulometriji recimo....
Ovo u tvom potpisu na kraju, danima mi bode oči, onako.... tuzno mi je
👽 48
Greece
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
Mattan i ja sam sama u sobi, tv imam, ali nemam volje da gledam. Kako mislis piskis u toj patki? Zar ne ustajes?
Ja imam mirovanje, ali idem do wca. Meni daju NaCl 0.9% 2l dnevno i Lasix 20mg. To mi je terapija pored one iz klinike. Nisu mi pominjali da pijem nesto ili da donesem od kuce.
Ma moram tu patku stavit na wc i onda u to piškit, e a gadi mi se i poprska me kad piškim, na koma 😂😂😂 ostala bez ručka, ali doktorica je već 3x zvala da pitam kako sam pa joj opraštam što je bila luda malo🤪
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Women Bozma, sto se tice te kafe sa limunom, uopste nije gadna jer preovladava limun. Ja stavim pola limuna u jaku nezasladjenu kafu, moja mama popije sam limun pa uzme par gutljaja kafe, ostatak kafe malo zasladi i pije normalno. Nema ni sracke 😁
I ja poznajem trudnice koje su na samom pocetku dobile koronu, da li zbog boljeg imuniteta kod trudnica, ili zbog neceg drugog, ali sve su prosle sa blagim simptomima i sa trudnocom je sve ok.
👽 48
Greece
Beta = 0
Mattan i ja sam sama u sobi, tv imam, ali nemam volje da gledam. Kako mislis piskis u toj patki? Zar ne ustajes?
Ja imam mirovanje, ali idem do wca. Meni daju NaCl 0.9% 2l dnevno i Lasix 20mg. To mi je terapija pored one iz klinike. Nisu mi pominjali da pijem nesto ili da donesem od kuce.
Ma moram tu patku stavit na wc i onda u to piškit, e a gadi mi se i poprska me kad piškim, na koma 😂😂😂 ostala bez ručka, ali doktorica je već 3x zvala da pitam kako sam pa joj opraštam što je bila luda malo🤪
Hahahaaha ima gružu savest hahahha. Neka je!
Jel ti skupljaju i mere urin pa zbog toga piskis tu?
Ja jela, ali opet gladna 🤦🏻♀️ nakon sat i po… Pa ja ne znam sta jr samnom…
Da da, zbog mjerenja.Ja reko odmorit ću se, a ovdje stalno neka akcija, već me 2x mjerili, vagali, tlak, temp...i još ova zvala 3 x, pa sam pomislila da nije neko veće zlo pa ne želi reći... Ali mislim da je takva procedura 👍 Jedino što mi je ukinula svu terapiju od mog doktora hmmm to mi se ne sviđa ali čekat ću vizitu...
Šta oni tamo dobro imaju za papati da ti se to uopće jede.. Onak, kod nas je bolnički hrana bljučak + ja volim u goditi svojoj guzi pa će to biti problem..
I sad imam temp 36,8 i oni misle da je Covid... A skroz je normalno od Utrića imati veću temp, po onome što mi je jedna sestra rekla
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Manemoj meni isto paše takav pristup kod Alebića, a i kako sam ga unaprijed informirala koliko sam osjetljiva, učinio mi je najbezbolniji uzv svih mojih vremena. 🙏🏼 A za Ginko, show! Pijem ujutro kolagen na tašte, pa onda matična mliječ još 3 min držat u ustima, pa onda probiotik, jelo, i iza jela Ginko, ali kako sam jurila ovih dana u bolnicu i tako, jela sam vani, i zaboravi Ginko. Dođem doma, nastavim s Vit D, Visanne, mazanjem palca, namakanjem palca, stalno obaveze kao stara baba, NEMREM 🤣
Je, je.. on je baš nježan. Već sam se zezala da mi radi svaki UZV kao da je prvi. I kad sam radila hsg kod njega iako nije baš ništa bolilo valjda svakih 30 sec je pitao jel boli.
I inače ja jedva čekam da ti prestanes piti Visane ali ono, kao da ih ja pijem. Eto.
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Ruška1986 ma da,užas djeluju testovi,kažem ti,moram u Muller
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Hvala Ruska i svim na dobrodošlici.
MTB nakon odgledanih nekoliko dokumentaraca na netflixu (npr game changers) i čitanja raznih članaka na tu temu sam počela više bazirati prehranu na plant based principu. Međutim, dosta su im radikalna stajališta i ne mogu zamisliti da izbacim toliku količinu hrane iz života. Npr ne mogu zamisliti da ne jedem jaja, ribu i općenito hranu životinjskog podrijetla. Kod mliječnih proizvoda pretpostavljam da se radi o hormonima kojima šopaju jadne životinje pa i njihovim spolnim hormonima koje luče, pa se ne preporučuje uzimati u velikim količinama jer može poremetiti sve ono što mi pokušavamo dovesti u balans kako bi što prije došli do svog cilja. I ja sam se dosta mučila s tim. Sirevi, jogurti, mlijeko - teško je to potpuno izbaciti, ali sam uspjela drastično smanjiti. Meni se osobno sve te neke paštete i namazi iz tih bio dućana nisu osobito svidjeli. Međutim, dobar mi je vege namaz iz lidla. Nekoliko ideja za doručak - chia ili zobene pahuljice s bademovim mlijekom i bananom, borovnicama. Krekeri s avokadom i rajčicama, hummus, rižini krekeri s kikirikijem od maslaca. Dosta smo počeli raditi variva samo s povrćem i npr slanutkom, lećom, ječmom. Prije nezamislivo da ne sadrži neku salamu, a sad potpuno normalno - pizza od tijesta s integralnim brašnom i povrćem (tikvice, gljive, paprika itd), tortilje samo s povrćem. Ako mi treba neki umak na bazi vrhnja, zamijenim to kokosovim mlijekom ili kokosovim vrhnjem (ima ih baš za kuhanje u superkonzumu). Naravno da nije moguće uvijek paziti na sve što jedemo, no sada kad smo svi ionako pretežito doma, namjeravam to iskoristiti maksimalno i kuhati po tom principu.
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Cure, vadila sam betu 14 dnt..1275🙏🥰🥰🥰🥰
👸37g.,sve ok.
AMH 12.5
01/2017 spontanim putem dobili curicu🥰