Ruska dobro je onda 😁 oni me pitaju zasto tako, pa covek odma postane nesiguran 🤷🏻♀️
Ja vam ljudi moji jedem kao luda, gladna kao luda zadnjih dana…. Sigurno su hormoni.
Bila vizita, ako mi krv bude dobra sutra, onda idem kuci 🙏🏻😁 ja se puno bolje osecam, hodam pravo, nemam bolove jake
Bas mi je drago da ti je bolje... i ne brini:progesteron ti moze samo pomoci 😊
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Hvala cure!❤️ Zbilja se nadam da ce se TSH brzo izregulirati🤞🏼
Lucy kod njih sam od početka ali nisam isla preko HZZO-a, htjela sam cim prije krenuti. A sto se tiče testova prvi sam napravila 6dt blastice i to popodne i bio je pozitivan!
Pitaj sto god te zanima, tu smo jedni za druge❤️
Poliklinika IVF, 2. Ivf uspješan - cekamo dečkića 💙
[/url
Stize nam decko💙
Hvala cure 🥰 Heheh bez brige, teska srca cu sve prepustiti muzu da radi 😂😂😂 Jos sam morala cekat da muz dode potpisat za oplodnju, uopce nisam znala da mora ostati nakon davanja spermica, on otisao na posao i mama dosla po mene 🥴 Al eto sad znam za drugi put ako ga bude. Nego sad sam cula nesto od doktorice sto me malo uplasilo, rekla je da ne izvode bas carski rez valjda za IVF, a ja racunala na njega zbog moje bolesti kak mi je cijela zdjelica i trbuh zmrdan, pa krepat cu ak cu prirodno i pogorsat si stvari 😓 Al dobro necu sad jos o tome brinuti…
Ne znam otkud ta informacija.. Meni je na svakom pregledu doktor rekao da je posteljica straga i da je to super, ukoliko se odlucim za carski! 🤷🏻♀️ jednom kad se trudnoca ostvari, oni je vode dalje kao i svaku drugu.. Samo nas pisu pod visokorizicnu trudnocu, zbog samog postupka i zbog lakseg dobivanja bolovanja. Ostalo je sve kao i kod svake druge trudnoce 😊
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Vučica hvala ti puno na odgovorima
Nikitta ginko za ginko,vrh Inače,za susjede ti ne komentiram jer nemam iskustva,moji su zaista divni u bilo0 kojem pogledu,a opet,ja sam ona bez dlake na jeziku,tako da mislim da se neki loši ne bi baš dobro proveli samnom...
manemoj iskreno,super si opisala dr i prije cca godinu bi moj opis bio gotovo identičan.
Mattan a jebemu,žao mi je radi bolnice,ali bolje da si im na oku,savjesno mi to djeluje.Meni ono kad je posumnjao na hiper,prvo je rekao da je bitno da li ima slobodne tekućine ili ne.Nije bilo.
Dada31 drago mi je radi tvojih embrija,svakako dobre vijesti.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
AuroraB, zaboravi te folikule koji su ostali, to ne ovulira. I ja sam se nadala nakon prošlog puta da ulovimo ovo sa ljevog jajnika šta je ostalo, ali to se pretvorilo u ciste. ali imaš dovoljno oplođenih da ti to neće ni trebat
Vučica čestitam!
Bozma sad je i meni jasno, na zadnjem UZ vidim 4,5 folikula a od ovulacije ni traga, imam onaj mini mikroskop za pracenje ovulacije, al nema ni plodne sluzi. Sad sam malo razočarana. Imala sam inace redovne ovulacije sad drugi mesec nista.
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Woman_Name žao mi je što ti je loše, pogotovo sada... Nadam se da će sve dobro proći 😘
Dada ajme pa super, meni su rekli tek u pon javiti...
Leoni misliš da ni ja neću duže od pon.? Nemam ni tv i još sama u sobi 🤪. Jedina zabava piškit u onu mentalnu patku fuuuj... Nisam ni Isosport ponjela a tu u krugu bolnice ga nema 🙄 uostalom nisam ni bila nikad u bolnici pa se nisam ni snašla da to kupim i ponesem, dobra je i infuzija 🙋♀️Samo daaaj...
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Hvala cure 🥰 Heheh bez brige, teska srca cu sve prepustiti muzu da radi 😂😂😂 Jos sam morala cekat da muz dode potpisat za oplodnju, uopce nisam znala da mora ostati nakon davanja spermica, on otisao na posao i mama dosla po mene 🥴 Al eto sad znam za drugi put ako ga bude. Nego sad sam cula nesto od doktorice sto me malo uplasilo, rekla je da ne izvode bas carski rez valjda za IVF, a ja racunala na njega zbog moje bolesti kak mi je cijela zdjelica i trbuh zmrdan, pa krepat cu ak cu prirodno i pogorsat si stvari 😓 Al dobro necu sad jos o tome brinuti…
Ne znam otkud ta informacija.. Meni je na svakom pregledu doktor rekao da je posteljica straga i da je to super, ukoliko se odlucim za carski! 🤷🏻♀️ jednom kad se trudnoca ostvari, oni je vode dalje kao i svaku drugu.. Samo nas pisu pod visokorizicnu trudnocu, zbog samog postupka i zbog lakseg dobivanja bolovanja. Ostalo je sve kao i kod svake druge trudnoce 😊
Tako je..
Moja prijateljica je rodila na carski..
Pa nije da ju je itko pitao u bolnici kad je isla pred kraj svaku dan u bolnicu kako je bebica zaceta... kad se jednom ostvari trudnoća da li je prirodna ili potpomognuta to je potpuno nebitno jer to je beba kao i svaka druga...
Naravno, izbrise mi se cijela poruka 🤯🤯🤯🤯🤯
AuroraB, nadamo se najboljem mogucem ishodu i da se malci izbore 🙏🏻😊
Lucyinthesky, nikad nisam vidla ove tvoje testove 🙈 ja sam mislila da je komplicirano umocit one trakice u urin, a ovo mi je znanstvena fantastika 🙈🙈
Vucica, beta je vrh! 🥳🥳🥳 zeljno iscekujemo drugu 😊😊
Leia2.0., dobro nam dosla i sto prije dosla do svoga cilja 😊😊
Mattan, opet ti doktori 😡😡 al i bolje da si u bolnici neg da se nest, ne daj Boze, zakomplicira. Sad si nadji nest da skratis vrijeme... Ja sam si skinula hrpu onih glupih djecjih igrica na mob pa sam to igram, po cijele dane 🙈🙈
Miss, nista nemoj brinut... Evo mene vec unazad dva dana bas zateze, a ne daj Boze da lezim na ledjima i ispruzim noge! Nema sanse! Pritisak zna bas bit jak i drzi po par dana, bar je mene tako u tvojim tjednima.. Bas pritisak, koji je stalno tu! Ali popustit ce, vidit ces.
Women name, drz se! I ja znam cure koje su prebolile koronu u trudnoci i sve je proslo ok.. Samo rokaj po limunu i vitamimima, to bebi najvise sada treba 😚😚😚
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Nikitta, naručila sam onaj tvoj kolagen. On isto ide na tašte? pijem probiotik i matičnu, oboje ide na tašte, pa ne znam gdje da njega ubacim. na nekim kolagenima koje sam prije pila piše da se ne smiju piti 2-3 sata prije ni poslije jela koja sadrže druge proteine. Je li tako i sa ovim? Ja sam kao izbacila sve dodatke osim matične, a na kraju pijem probiotik, pa matičnu vrtim po ustima, pa popijem estrofem, pa popodne estrofem, navečer opet estrofem, željezo i melatonin (njega sam zadržala jer od njega super spavam) i opet kad pogledam pijem hrpu toga. Ali kad završim sa ovom bočicom matične i probiotika njih izbacujem, do tada ću dovršit i estrofem i željezo, pa će valjda bit mjesta za kolagen. A korona, ne bi se čudila da je baš sad pokupim, ovaj embrij je toliko zločest i toliko me izmučio da se stvarno ne bi čudila da sam sljedeći ciklus opet na estrofemu i testiranju na koronu
Ruska1986 hvala ti ,bas me utjesis .ma i ja mislim da je to normalno ali bas me izmorilo. Izgledam kao smrt na dopustu,blijeda kao krpa, bas zateze, pritisak neopisiv...al dobro, vjerujem da ce proci...
Women drzi se , uz tebe smo 🥰❤️🙏
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji