Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    11. Prosinac 2020. 09:27

Lucyinthesky

Tiki92 ma ovo je vrh, jako mi je drago 🤩❤️
    Pami kužim te, mene uz ovaj cirkus s mjehurom i zatvor muči, vjerojatno od glupih utrića. Uglavnom koma osjećaj. Ja sam "uspjela" sa domaćim kefirom sa lanenim sjemenkama, chia sa zobenim, puno juhe i tekućine općenito i donat. Eto, na tome sam zadnjih dana 🙄Za gljivice ti ne znam, tu nemam iskustva, ali iako pijen probiotike, sad ih se bojim radi tih antibiotika 🤦‍♀️
    MTB mislimo svi na tebe, drž se ženo jaka i pojedi im sve croasane ❤️💪
    Mila-Milica pa ovo je vrh rezultat, bravo, čestitam 👍
    Ruska1986 ja ti pijem manozu od Vitalie, onu u vrećicama, kupila sam je za sad u 2 različite ljekarne. Čekaj, to sad pijemo forever 😳?
    AuroraB drži se 🤞🤞🤞
    Women_name vjerujem da ti nije svejedno radi glupog covida, ali bit će sve ok, drži se🤞❤️

Pa ja dosta cesto imam E.Coli, a u trudnoci se jos cesce pojavljuje tako da cu ja svakako pit. A tebi je samo jednom ovo bilo pa ne znam koliko ti bas trebas to pit... Ocito nisi bas sklona, ja jesam.. Najbolje vidi sa Simunicem kad odes potvrdit trudnocu 🤗🤗🤗

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Tuma
    11. Prosinac 2020. 09:31

Tuma

Lucyinthesky drago mi je da jutros vise nema bolova, samo neka tako nastavi!😊🤞

Poslala sam nedovsenu poruku.
    Tiki odlixno, cestitam! Kad je beta?😊
    Mila wow 5 blastica! Svaka cast, odlican rezultat!😍
    Pami pitaj dr svakako. Ja sam ih dobila odmah na pocetku, dok sam betu vadila. Moj soc gin je rekao da mogu sve koristiti i da uzmem bilo kaj u ljekarni, a moja mpo da gljivice ne mogu nastetiti plodu, samo su za mene neugodne i da posto koristim utrogestan da ona ne bi nista koristila ako mogu izdrzat. Pa sam nju poslusala, skoro umrla. Prala sam se po 10ak puta s obicnom vodom i sodom bikarbonom bez aluminija (to pomaze) i kupila one vir vatene uloske te njih koristila umjesto dnevnih i proslo je. Izbaci slatko obavezno.
    Aurora sretno danas!😊
    MTB❤

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Ruska1986
    11. Prosinac 2020. 09:31

Nina89

Hvala ti, i meni je zao za tvoje probleme, takoder su mi crijeva najvise pogodena a formirana mi je i kolostoma tako da ce i to donijeti izazove u trudnoci. Meni je moja gin rekla da odmah kad dobim plusic idem na cuvanje. Ne znam da li netko od vas isto vec tako zna unaprijed da ce biti doma 2 g 😩 Cure, dal ste vi uzimale bolovanje u danima nakon punkcije i/ili transfera i koliko? Da li u ta 2 tjedna do bete ima neki bitniji period za cuvanje ili je isto? Nisam uopce pametna kako da se organiziram a na poslu mi ludnica, ne znam ni kako ce me zamijenti, ali morat cu se izolirati od tog stresa…
    E da se nadovezem na temu simptoma, ja sam prosli put imala takve neke simptome koje inace nemam recimo u pmsu ni inace i bas sam se ponadala kak sam ostala odma trudna, ali nula bodova, tako da ja tim simptomima vise ne vjerujem 🙃

Ja sam samo na dan aspiracije i transferq bila slobodna, ostalo sam sve radila i to cak skoro do 3 mjeseca trudnoce. Skroz sam se normalno ponasala, cak i dizala tesko(ako nikog nije bilo u blizini) i sve ok 😊 Radim u shoping centru, sta znavi kontakt sa velikim brojem ljudi i stajanje na nogama i po 11 sati dnevno(nekad). Od simptoma ovaj put(koji je uspjesan bio)nista! Ni sisa ni mucnine ni nist, samo bolovi kao da cu mengu dobit svaki tren. Mucnine tek oko 7 tt krenule, do tada nist. Cuvaj se, ali zapamti:nisi bolesna i ne trebas lezat cijelo vrijemw, vodi normalan zivot i zelim ti jednu malu 👶

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

Ruska1986
    11. Prosinac 2020. 09:37

I svima danas saljem, pa zelim i svojim frendicama tu ❤💜 evo, slikale se nas dvije debele 🤭 Nadam se da nece nikome smetat 🙈
    https://ibb.co/kgdhx2T

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

Lucyinthesky
    11. Prosinac 2020. 09:42

Ruska1986

I svima danas saljem, pa zelim i svojim frendicama tu ❤💜 evo, slikale se nas dvije debele 🤭 Nadam se da nece nikome smetat 🙈

Kome bi pobogu smetalo, aaaasa, divne ste curke ❤️

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

🌸TiKiDi🌸
    11. Prosinac 2020. 09:46

Hvala cure❤️! Betu vadim u ponedjeljak 🙂

Ja sam med sestra u intenzivnoj i uvijek odem na bolovanje bar od aspiracije, ovaj put sam otisla cim sam se pocela pikati, s obzirom na stanje u bolnicama. Uvijek si doma nesto nađem za raditi, naravno, ja moram mirovati zbog anamneze, pa su to sve umjerene aktivnosti, brisanje prasine, pospremanje, kuhanje rucka... Sad sam si, prije adventa, kako sam radila svoj adventski, kupila pistolj na vruce ljepilo pa cu se i s tim zanimati. Na kraju mi ostaje Netflix i gledanje serija i filmova koje jos nisam. Da smijem i da radim neki laksi posao, sigurno bih radila sto duze. Brze bi proslo i vrijeme i manje bih se brinula o svemu, a i covjek se bolje osjeca kad je među ljudima 🙂

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

🌸TiKiDi🌸
    11. Prosinac 2020. 09:47

Ruska ❤️😍 S.amo neka bude tako lijepo do kraja i cuvaj se! 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

AuroraB
    11. Prosinac 2020. 09:47

Evo me curke! 🙂
    Rekao je doktor da smo dobili 7 stanica, nije baš puno ali vidjeti ćemo dalje. Samo da budu dobre! 🧡 Ne znam što je s ostalima, da li su bili prazni ili nezreli, nadam se saznati. 
    Boli me malo manje nego prošli puta... jedva čekam da se odem doma naspavati❄❄❄

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Matkiša 😎
    11. Prosinac 2020. 09:57

AuroraB ee ne ne ne može tako, 7 je itekako dobar broj! Odličan! Dovoljan za bebušku 🥰🥰🥰
    Ruska ajme zgodničke 💗💗 
    ja sam zaboravila da 
    Utrići  uzrokuju bol u grudima, a pogotovo sad kad mi je progesteron već visok 😌 tako  zanemarite kukanje o grudima, to je sigurno od toga 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

ANKSIMORON
    11. Prosinac 2020. 10:05

Ruska1986

Super izgledas.... uopce te tako nisam zamisljala... jer ja tocno imam sliku svih vas, naravno po mom vidjenju, u glavi 🤣🤣🤣🤣

Preslatko 🥰🥰

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.