Lucyinthesky na sv. duhu. da, tek je prvi tjedan. Idući će bit veselo..
🙋♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
🧒39, sve ok
Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
1. AIH 7/2020 neuspjesan
2. AIH 9/2020 neuspjesan
1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce
Moj App pokazuje tacno onda 😁 2+1 🥰
Ovako rano jos nitko nije saznao za trudnoću, ti si rekorderka💪😜😂😂
AuroraB rasturi sutra 🥰🥰🥰 Puno sreće i brz oporavak želim 🎉🎉
MTB mislimo na tebe, sretno 💗
Leoni i Dada meni bilo bolje, i sad nam bili prijatelji, već 3,4 puta smo im muljali da ne možemo i oni onak ne obavezno naišli... Mala napala na mene, mislim iz ljubavi, udarila me laktom u jajnik, za skočila me i kao škakljala ali zapravo me stisnula za struk gdje ne boli...
Otišli su a meni sto puta gore sad.. Pa jbte kud su navalili dolaziti
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Leoni i Dada meni bilo bolje, i sad nam bili prijatelji, već 3,4 puta smo im muljali da ne možemo i oni onak ne obavezno naišli… Mala napala na mene, mislim iz ljubavi, udarila me laktom u jajnik, za skočila me i kao škakljala ali zapravo me stisnula za struk gdje ne boli…
🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Joooojjjj, bas mi je zao sad zbog te situacije sto te snasla 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
bar ti je bilo bolje, meni je mnogo gore nego juce 😅
Procice, uzmi Paracetamol, umiri se, legni. 🤗😍
Ma znam, popijem jednu na dan... A baš mi super bilo danas.... Ali me naživciralo.
Baš mi žao, ne pomaže tableta?!
Meni je čudna moja bol, već sam možda pisala o tome.. Dakle ne boli jajnik nego lijevo kao niže od bubrega, i sad me tamo boli.. I to kad je M, kad je O i tako uglavnom samo par dana NE boli, pitala doktora kao ne zna... Mislila sam možda zbog retro položaja maternice ali sa desne nikad ništa, desna kao da je mrtva...
6tt+2 imamo 💗
Leoni i Dada meni bilo bolje, i sad nam bili prijatelji, već 3,4 puta smo im muljali da ne možemo i oni onak ne obavezno naišli… Mala napala na mene, mislim iz ljubavi, udarila me laktom u jajnik, za skočila me i kao škakljala ali zapravo me stisnula za struk gdje ne boli…
Ajooooj točno znam kako ti je... Stalno izbjegavamo neka okupljanja i druženja, a kak bude tek od ponedjeljka 🙈🙈 ima da nas se društvo odrekne 😂
endometrioza
LioraLiora lijepe vijesti😍 Ne znam ništa o računanju trudnoće, osim da se računa po danu zadnje menstruacije kod prirodnih trudnoća, ne znam kako računaju kad je riječ o IVF-u, ali ne bih se time opterećivala ako su doktori sigurni da je sve u skladu s urednim nalazom. Sretno dalje i mazi bušicu! 😘
Darliv saga s palcem ne prestaje, ne bih tu više o tome. 🙈Javit ću kad bude nekih novosti, za sad se vrtim u krug. Bude bolje, pa gore, navečer izgleda top, ujutro opet loše. Nadam se da će internist angiolog znati više. Idem sutra na kontrolu dermatologu u Vinogradsku, pa ću je tražit da me uputi na inernista angiologa. Kako si ti? Čekaš sad mengu? Grlim 😘
Znas da sam cak i ok, jucer se posteno isplakala i danas je nekako lakse..menga samo sto nije stigla, vec je krenulo lagano, drago mi je sto dolazi tako brzo.. Sretno s prstom/noktom Nikitta ❤️
AuroraB veselim se tvojim rezultatima sutra, zelim ti puno zrelih i kvalitetnih stanica 😘
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Lucyinthesky na sv. duhu. da, tek je prvi tjedan. Idući će bit veselo..
Ooooo da 🤦♀️😁
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Leoni ee da ti si to bila, onda znaš muke 🤪
Dada baš je nezgodno to, kod mene samo moji znaju (mama, tata, brat i snajka) a od muža ništa ne govorimo, imaju čudna mišljenja i tko zna kako bi ti shvatili, na kraju krajeva dal bi ti dijete gledali kao dijete iz prirodnog procesa ili nekog vanzemaljca iz epruvete 🙄 Nisam sigurna, a i oni se uvijek nešto rade kad ja ne mogu, i sad će biti snajka neće pomoći.. Bla bla, a ovo kod nas već dugo traje i bilo je puno tih situacija 💩
6tt+2 imamo 💗
Bok curke! Pridruzujem se ovoj temi 😊 Nadam se da cu uspjeti pratiti kolko tolko, bome se stranice brzo nizu 😁 U potpisu mozete ukratko vidjeti moju situaciju, u subotu imam punkciju i sva sam uhhhh, bojim se ali sam jako uzbudena 🥰
👩 33, AMH 61.8, PCOS nalik, zavaljena maternica, Crohnova bolest (formirana kolostoma)
🧔 35, sve ok
Prirodno pokusavali kroz 3g ali s povremenim pauzama zbog moje bolesti.
1.) 10/20 - AIH, neuspjesno
2.) 12/20 - 4 js, ET 1 blastice, 3🐧blastice
A) 12/20 - ET, blighted ovum, čišćenje tabletama
B) 05/21 - FET, beta 0
C) 11/21 - FET, beta 0
D) 04/22 - FET, beta 0
3.) 05/22 - 10 js, 4 blastice, freeze all
Bok curke! Pridruzujem se ovoj temi 😊 Nadam se da cu uspjeti pratiti kolko tolko, bome se stranice brzo nizu 😁 U potpisu mozete ukratko vidjeti moju situaciju, u subotu imam punkciju i sva sam uhhhh, bojim se ali sam jako uzbudena 🥰
Dobrodošla, nadam se da ćeš uskoro ostvariti svoj cilj, a ovdje ti je ekipa prva liga, vidjet ćeš😊U kojoj si klinici?
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji