Ljutopile, ne trebaju biti otkucaju 2 tjedna kasnije. Često jesu, ali nekad je beba na teže dostupnom mjestu ili kasni par dana (jer implantacija nije svakome jednaka bez obzira što transfer/aspiracija jesu).
Dada31, filmići su super, hvala ti
manemoj, nemaš šta paničariti. Na prvom UZVu ćeš saznati na kojoj si razini, i nakon toga samo ti treba otprilike pratiti taj razvoj (tipa, ako je na prvom pregledu 5+2, za tjedan dana MORA biti 6.1-6.3)
Da, dan, dva, pa neka je i 3, to se tolerira i to sam napisala. Ali tjedan dana to još nisam čula. Meni su sa 6plus0 bili otkucaji ali dr odmah nekako nije bio odusevljen jer su bili jedva uhvatljivi. I to je bilo točno 4 tjedna od transfera.
Ja sam mislila da se trudnoca racuna od aspiracije, a ne od transfera 🙈 jer tad oplodjuju stanice… 🤷🏻♀️
Od kad se na kraju računa? 😂😂
Najčešće nađem kalkulatore od zadnje menstruacije, a pošto je meni izostalo krvarenje, ja sam po tome trudna od prošlog mjeseca hahahha, a još ni transfer nisma imala 😂😂😂😂
Može nagađati samo ako je po menstruaciji jer ni doktor a ni ja neznamo kad je nastupila kad nije bilo krvi nikakve 🙈🙈🙈 kako si ti uspjela tu u potpisu u lillypie unijeti podatke? Pretpostavljam po zadnjoj mengi... Dali ti se pokapaju dani po doktorovom terminu? 😊
endometrioza
Ja sam mislila da se trudnoca racuna od aspiracije, a ne od transfera 🙈 jer tad oplodjuju stanice… 🤷🏻♀️
Onda sam ja već 7 tjedana trudna 🎉🎉🎉🎉
Zezam se naravno 😂
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
MTB tebi želim svu sreću sutra, makar sama znaš da to nije neka želja kad tu sreće nema. Ali pošto si ti jaka žena, ja ti samo želim da ti sve prođe u redu s najmanjim posljedicama i da se brzo oporaviš od kiretaže 🙏❤️ drago mi je da si posložila u glavi sve i okrenula se onom pozitivnom što te uskoro čeka...
Sjetila sam se svoje kiretaže 2016.jer mi je uklanjao polip na taj način i mogu ti reći samo da su mi to radili lokalno uz jednu jedinu inekciju. Tako da tvoj izbor je 100% ispravan što si odabrala privatnu kliniku jer vjerujem da će posvetiti svoj maksimum u tome.
Budi jaka i oporavi se jer uskoro te čeka nešto divno ❤️🙏🥰
endometrioza
Ruska1986, aspiracija je ovulacija. A sad kako se mjeri, očito svatko ima svoju teoriju. Meni se moja sviđa, ostajem pri njoj.
Ljutopile, bez uvrede, ali ne znam što sad želiš. Doktor joj je rekao da je OK, valjda će njemu vjerovati. Ionako će vrijeme pokazati. Želiš uvjeriti ženu da je čeka loš rezultat ili? Neka žena uživa u svojoj trudnoći, ako je čekaju loše vijesti, neće nigdje pobjeći.
Dada31, tebi se računa od 14 dana prije aspiracije.
💔💔💔
Lucyinthesky da, isti dan vadimo! oces ti koji test pisnut prije?drago mi je da ti je danas mrvicu bolje, valjda ce se to uskoro s antibioticima smirit.
Leoni, Dada31,Mattan super vam ide cure! Leoni, mozda je to sve samo malo izmučeno tijelo..psihicki i fizicki stres..odmaraj koliko mozes,ali naravno nazovi ih da budes mirnija.
Tiki92 cestitam na testu!!!
Jeremija rođendan u bolnici, hah,bas u skladu s ovom cijelom godinom! Nadajmo se da ce ti to donijet srecu!
LioraLiora super za pregled!odlicne vijesti!ma ionako ce sad bozic i sva ta guzva pa ce brzo proc vrijeme do iduceg ultrazvuka
Joj cure, ja sam toliko nekako mirna i optimisticna oko ovog puta, sutra je tocno tjedan dana od transfera,ja sva nekako u oblacima kao da je to tostrah me da ne bude negativan test pa padnem u duplu komu zbog ovog veselja! ajme ja bi tako htjela da si stavim pozitivan test pod bor uhh hahaha
Upravo sam skuzila da sam samu sebe pobila u istoj recenci, mirna a u strahu haha!
Hvala ti, još boli, ali malo je bolje. Ja ti se od ovog svega a tom upalom uopće ne mogu uživjet u ovo bitno, stalno razmišljam kako će mi to sve umanjit šansu, iako dr kaže da to nema veze s embrijima.
Super mi je što si pozitivna, treba i biti 💪
Nemam pojma za test, nisam još bila u mulleru 😁Ti?
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Ruska1986, aspiracija je ovulacija. A sad kako se mjeri, očito svatko ima svoju teoriju. Meni se moja sviđa, ostajem pri njoj.
Ljutopile, bez uvrede, ali ne znam što sad želiš. Doktor joj je rekao da je OK, valjda će njemu vjerovati. Ionako će vrijeme pokazati. Želiš uvjeriti ženu da je čeka loš rezultat ili? Neka žena uživa u svojoj trudnoći, ako je čekaju loše vijesti, neće nigdje pobjeći.
Misliš li da bi onda u kalkulator mogla unijeti npr da mi je taj dan bio prvi dan menstruacije (npr meni je aspiracija bila jučer 9.12 minus 14 dana ispadne 25.11)? Da to stavim kao prvi dan zadnje M da bi okvirno vidjela termin ako se primi naravno 😊 ?
endometrioza
Misliš li da bi onda u kalkulator mogla unijeti npr da mi je taj dan bio prvi dan menstruacije (npr meni je aspiracija bila jučer 9.12 minus 14 dana ispadne 25.11)? Da to stavim kao prvi dan zadnje M da bi okvirno vidjela termin ako se primi naravno 😊 ?
Dada31, imaš one kalkulatore gdje napišeš da si preko IVFa i samo napišeš koji si dan napravila transfer, i je li bio 3dnevni ili 5dnevni. To ti je najbolje.
💔💔💔
Ja danas skinula App za trudnice 😅
Ima animacija embriona kako se razvija. Kod mene pise 2+1 ukucala sam zadnju M.
Hahahhaha a jesi sasava😂😂😂
Eto i ja onda trudna ulazim sad u 2tt (po mengi).. Jos 3 pa cu na ultrazvuk 😂😂😂
I ja isto 🤷♀️. Zadnju su mi trudnocu racunali po danu inseminacije koja je bila na 12dc, a moja gin je racunala po zadnjem danu menge i beba je uvijek bila naprednija 2-3 dana. Znaci da je tocno od aspiracije zapravo. Osim kad je FET, to se po nekoj logici racuna dan transfera - 5dana ako je recimo blastica. 🤔
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji