Leoni koja je to aplikacija, ocu i ja gledat dijeljenje
Lucyinthesky probat cu ne kupovat test..jer ako nije doslo do trudnoce, bit ce mi grozno i nakon negativnog testa i bete jednako, a ovako cu uzivat u nadi par dana duze to sad kazem,pitaj me za 4,5 dana
a ti se probaj manje brinut ,da su ti embriji tako osjetljivi,ne bi bilo ovog svijeta! ako je dobar,nece njega tvoja upala sprijecit da se ulovi! mozda mu i povecavas sanse, tijelo se bori s upalom,pa se manje ima snage borit protiv embrija.bit ce to super!
🙋♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
🧒39, sve ok
Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
1. AIH 7/2020 neuspjesan
2. AIH 9/2020 neuspjesan
1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce
Da, ovo sa racunanjem trudnoce je za 🤯 Ja sam racunala i po onom kalkulatoru koji je MTB stavila, i po prvom danu zadnje menge i isto mi ispadne, tocno u dan. Valjda se kod mene sve poklopilo! Ali, recimo, kad idem na preglede, svaki put me pitaju kada je bio prvi dan zadnje menge i po tom racunaju. Bar kod mene...
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Cure, malo sam prelistala zadnjh par stranica, ali slabo mi se uhvatilo :), misli su mi skroz negdje drugdje...
Ericaa i Lucyinthesky hvala vam na pitanju kako sam :) Pa i nisam baš nešto super, totalno sam pokočena i u strahu, pošto znam što me čeka. Da, dogovorila sam anesteziju koju plaćam 1200kn. Da ima manje folikula nebi je uzimala, ali svakako će ih po meni izvaditi cca 14 malih i velikih, tako da idem izbjeći traumu koliko je moguće. Okupana sam, papiri su mi spremni i to je to... Dosta rano se dižemo jer putujemo, pa da nas putem nešto ne iznenadi idem sat vremena ranije nego bi inače kretali.
MTB nama je sutra važan dan... nek ti sve prođe što bezbolnije, i psihički i fizički..
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Ruska1986, aspiracija je ovulacija. A sad kako se mjeri, očito svatko ima svoju teoriju. Meni se moja sviđa, ostajem pri njoj.
Ljutopile, bez uvrede, ali ne znam što sad želiš. Doktor joj je rekao da je OK, valjda će njemu vjerovati. Ionako će vrijeme pokazati. Želiš uvjeriti ženu da je čeka loš rezultat ili? Neka žena uživa u svojoj trudnoći, ako je čekaju loše vijesti, neće nigdje pobjeći.
Dada31, tebi se računa od 14 dana prije aspiracije.
Ne, nikakva uvreda, samo sam jako realna jer sam sve to doživjela na svojoj koži, na zalost. Ili kako ti volis statistiku, ista stvar kao sa niskim betama, kao sto je bila moja, pa i tvoja i ne pamtim jos kod koga ali bilo ih je i sve su zavrsile jednako loše, tako je statistički uvijek bolje da je beta veca, da su otkucaji sto jaci, što je moguće ranije, jer za svako odstupanje ispod prosjeka su veće šanse da će loše završiti. Ne mora značiti da hoce, ali šanse su statistički veće. Isto kao sto lucija ima sve savrseno do nekog kobnog dana pa ona iz dobre statistike ode u lošu. Samo sam prokomentirala da mi je to sve jako čudno, pa valjda je ovo demokracija pa se smije reći vlastito mišljenje iako nije obojano rozom bojom.
Pa nije roza boja, niti realnost/nerealnost, nego si zajašila na temu trudnici koja se ionako boji za svoju bebu. Već smo pričali o ovome prije tjedan dana, sad su joj opet rekli da je dobro. OK, možda ne bude, možda bude, ali čemu uvjeravati ženu da nije dobro kad su je već dva doktora uvjeravala da jest. Na vrijeme će saznati ako se desi nešto loše, na žalost.
Za malu betu se i dalje ne slažem s tobom. Znam i vidjela sam puno primjera manje bete gdje sve bude u redu, kao i velike bete gdje ne bude ok. Nema pravila, beta je tu nebitna. Svi stručnjaci kažu da ne znaju o čemu ovisi razina bete, postoje prosjeci po danima kolika beta u IVFu treba biti i taj prosjek je recimo osjetno manji od one bete kakva je bila moja.
Druga stvar je što mi pokušavamo naći pravila i logiku tamo gdje je jednostavno nema. To je ljudski. Ali nije moguće. Jednostavno, ništa ne znamo. Dok ne saznamo dobre ili loše vijesti.
I sad prestajem o ovoj temi. Očito se nećemo složiti. Niti ima potrebe da se slažemo. Život ide dalje upravo onakav kakav jest, bez obzira na to što ti i ja mantramo o njemu.
💔💔💔
Ja sam mislila da se trudnoca racuna od aspiracije, a ne od transfera 🙈 jer tad oplodjuju stanice… 🤷🏻♀️
Od kad se na kraju računa? 😂😂
Najčešće nađem kalkulatore od zadnje menstruacije, a pošto je meni izostalo krvarenje, ja sam po tome trudna od prošlog mjeseca hahahha, a još ni transfer nisma imala 😂😂😂😂
Može nagađati samo ako je po menstruaciji jer ni doktor a ni ja neznamo kad je nastupila kad nije bilo krvi nikakve 🙈🙈🙈 kako si ti uspjela tu u potpisu u lillypie unijeti podatke? Pretpostavljam po zadnjoj mengi… Dali ti se pokapaju dani po doktorovom terminu? 😊
Za racunanje sam odgovorila, a za unos podataka mislim da sam isla isto kao kad stavljamo sliku. Tamo se prijavis i popunis i onda copy/paste link.
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Aurora sretno sutra!!🥰🥳
MTB uz twbe smo sutra, neka sve sto prije prode i ta prica se zavrsi.❤
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Cure, malo sam prelistala zadnjh par stranica, ali slabo mi se uhvatilo :), misli su mi skroz negdje drugdje…
Ericaa i Lucyintheskyhvala vam na pitanju kako sam :) Pa i nisam baš nešto super, totalno sam pokočena i u strahu, pošto znam što me čeka. Da, dogovorila sam anesteziju koju plaćam 1200kn. Da ima manje folikula nebi je uzimala, ali svakako će ih po meni izvaditi cca 14 malih i velikih, tako da idem izbjeći traumu koliko je moguće. Okupana sam, papiri su mi spremni i to je to… Dosta rano se dižemo jer putujemo, pa da nas putem nešto ne iznenadi idem sat vremena ranije nego bi inače kretali.
MTB nama je sutra važan dan… nek ti sve prođe što bezbolnije, i psihički i fizički..
Sretan vam put i cuvajte se! I bice sve ok 🤗💜❤
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Tuma i Ruska, puno mi znače dobre želje od dviju trudnica <3 Javim se čim ću imati neke zanimljive informacije, kakve god da budu...
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Aurora sretno sutra ❤️
Dobro da si uzela anesteziju, nisi nimalo pogriješila sa obzirom na broj jer ja evo nemogu 2 dana hodati od usisne igle 🙈🙈🙈
Želim ti kao i sebi puno js ❤️
I meni su rekli na zadnjem pregledu 15ak pa na kraju 23 😁😁😁
Javi nam čim obaviš 🤞🏼😘
endometrioza
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://flo.health/tools/ivf-due-date-calculator&ved=2ahUKEwjFl8uqkMTtAhU-A2MBHTJpCSIQFjABegQIDBAB&usg=AOvVaw3P1ZSAnfnjZ1QXP7TXRcoa
Evo kalkulator kod potpomognute
Sortiraj odgovore
Najstariji