Jutro svima! Javili se iz bolnice. Biolog kaze imamo 5 lijepih, zdravih blastocista. Hvala dragom Bogu! Dogovorili se za zamrzavanje, 2-2-1. Bit ce za tri transfera! Bas sam sretna! Jos uvijek sam na Utrogestanu, do 20.12. Pa cekam menstruaciju i ako je sve u redu s jajnicima, pocinjemo s pripremama za FET. Ako ne, pauzirat cu jos jedan ciklus da se u potpunosti regeneriraju. Uglavnom, prezadovoljna sam!!!!
👩40 🧔37
Anovulatorni ciklusi, spermiogram super
7/20 stimulacija, 2 folikula, 1 blastica 🐧
9/20 FET, beta =0
12/20 stimulacija, 10 folikula, 5 blastica 🐧
1/21 FET 2 blastice.
Beta 22.1. = 229,9 ; 25.1. = 657,1 ; 29.1.=3040,7
11.2. Kuca nam ❤. Jedno ali vrijedno!🙏
1.3. Missed ab - 10 tt
10/21 FET 2 blastice, beta = 0,2
12/21 FET 1 blastica, beta = 0
12/21 stimulacija, 4 folikula, 1 blastica 🐧
1/22 FET, beta=0,1
11/22 stimulacija, 5 folikula, jedan 3dnevni
Jutro svima! Javili se iz bolnice. Biolog kaze imamo 5 lijepih, zdravih blastocista. Hvala dragom Bogu! Dogovorili se za zamrzavanje, 2-2-1. Bit ce za tri transfera! Bas sam sretna! Jos uvijek sam na Utrogestanu, do 20.12. Pa cekam menstruaciju i ako je sve u redu s jajnicima, pocinjemo s pripremama za FET. Ako ne, pauzirat cu jos jedan ciklus da se u potpunosti regeneriraju. Uglavnom, prezadovoljna sam!!!!
Ma super! 🤗 nadam se da ce sve bit ok i da ces moc krenut vec ovaj mjesec 💜❤
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Nadalica treća beba je wow moram priznat 🤩😎
A za kolače, ali i sve ostali ti je kao što je ericaa rekla, zakon "Sašina kuhinja", samo si to upiši u yt, znači rođeno za dobit sto kg ako kome treba, a svi recepti u detalje objašnjeni. Ja što god sam probala, uspjelo je iz prve😎
Ja mogu prijavit da je ovo prvo jutro od ponedjeljka da sam spavala i probudila se bez bolova 💪
Moj muz se ne skida sa Sasine kuhinje i dobro si rekla, za dobit sto kila dusu dalo! 🙆🏻♀️
I moj, ali ne da on kuha nego ja 🙈 on pojma nema! Ali sad imam štos nakon aspiracija, postupaka i slično ja legnem i komandiram, jer ja ne mogu ostane još samo on 😂😂😂 Jučer prvi put kuhao juhu, pekao meso… Pa je sav ponosan bio 🙈
A ne, moj otkad je otkrio Sasinu kuhinju, stvarno fenomenalno kuha! Cak samostalno radi i pilecje juhe sa noklicama 😊 ja mrzim kuhano meso pa bjezim iz kuce, ali sam probala juhu i fenomenalna je. Rekla sam mu da znamo ko ce od nas dvoje radit bebi juhe 😊😊 stvarno se ispraksirao
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Jutro cure!
Sretno MTB i Aurora danas! ❤️
Evo sluzbeno moj test od jutros:https://ibb.co/R3r6G8H
❤️🙏
Wow! Super 🥳🥳🥳🥳
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Darlivako te išta tješi, i ja sam jučer proplakala pol dana. Psihički je teško, i bez ove korone, nositi se sa zdravstvenim izazovima, ma kakvi oni bili. Mislim da mnoge ženice ovdje plaču više nego što o tome pišu, čisto da se ne deprimira tema. Tuga je ljekovita, treba suzama pustiti da teku kad god žele. Ja nekako vjerujem da ćeš uskoro ostati trudna, a mene osjećaj nikad ne vara. 💋
Nina89 dobro došla. Žao mi je čuti da imaš problema s probavom? Ja imam endometriozu IV. stadija (najgore na crijevima), pa imam mnoge probavne tegobe radi toga, suosjećam. Nadam se da su ti zato jajnici okej, i da će biti uspjeha. Sretno!
Mrvica777 nada uvijek postoji, a psihički je naravno postupak jako zahtjevan. Najbolje je zaokupiti se poslom, dobrim knjigama, filmovima, serijama, odlaskom u prirodu. Višenje na ovako dobrom forumu također zna biti jako podržavajuće ☺️
Women_name jako mi je žao da se sad stresiraš oko korone, baš jako zajebana situacija, i još razdvojenost od muža. Baš teško. Drži se, izoliraj od negativnih vijesti, medija, što god ti pomaže. I bit će dobro. ❤️
Hvala ti, i meni je zao za tvoje probleme, takoder su mi crijeva najvise pogodena a formirana mi je i kolostoma tako da ce i to donijeti izazove u trudnoci. Meni je moja gin rekla da odmah kad dobim plusic idem na cuvanje. Ne znam da li netko od vas isto vec tako zna unaprijed da ce biti doma 2 g 😩 Cure, dal ste vi uzimale bolovanje u danima nakon punkcije i/ili transfera i koliko? Da li u ta 2 tjedna do bete ima neki bitniji period za cuvanje ili je isto? Nisam uopce pametna kako da se organiziram a na poslu mi ludnica, ne znam ni kako ce me zamijenti, ali morat cu se izolirati od tog stresa...
E da se nadovezem na temu simptoma, ja sam prosli put imala takve neke simptome koje inace nemam recimo u pmsu ni inace i bas sam se ponadala kak sam ostala odma trudna, ali nula bodova, tako da ja tim simptomima vise ne vjerujem 🙃
👩 33, AMH 61.8, PCOS nalik, zavaljena maternica, Crohnova bolest (formirana kolostoma)
🧔 35, sve ok
Prirodno pokusavali kroz 3g ali s povremenim pauzama zbog moje bolesti.
1.) 10/20 - AIH, neuspjesno
2.) 12/20 - 4 js, ET 1 blastice, 3🐧blastice
A) 12/20 - ET, blighted ovum, čišćenje tabletama
B) 05/21 - FET, beta 0
C) 11/21 - FET, beta 0
D) 04/22 - FET, beta 0
3.) 05/22 - 10 js, 4 blastice, freeze all
Jutro cure!
Sretno MTB i Aurora danas! ❤️
Evo sluzbeno moj test od jutros:https://ibb.co/R3r6G8H
❤️🙏
Čestitke 🥳🥳🥳🥳
Aurora i MTB sretno danas, da sve prođe u najboljem redu. Držite se 🥰
Cure imam problema sa zatvorom i sad su me počele mučiti glupe gljivice, baš me svrbi i pecka 🤪 sinoć sam stavila jednu vaginaletu od čajevca- na prirodnoj bazi, ali dali znate ako bi mogla korisiti npr Plymicol vaginalete?
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
Lucyinthesky bas mi je drago da ti je bolje 🥰🥰 bit ce to sve super...
AuroraB cekam da se javis... sretnoooo..
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Pozdrav cure, nema me par danas, uhvatio me neki stres. Muž mi je ipak pozitivan na covid od svekrve. Odvojeni smo već neko vrijeme pa mi to sve teško pada. Malo se brinem za sebe i bebu, moj test se pokazao negativnim iako mu ne vjerujem previše, mislim da je ako sam pokupila od muža još prerano za realan rezultat. Temperaturu nemam, imam samo nekakav pritisak u prsima, ostalih simptoma nemam, bar ne još. Doktorica me pogledala i rekla da ne čuje ništa na plućima. Nekako najviše imam povjerenja u svoje na zaraznoj pa ću sutra zvat da me netko tamo pogleda da budem mirnija. Nadam se da će sve proći ok, smirilo me malo što na fejsu na trudnicama ima hrpa objava gdje su trudnice pozitivne i prošle ok. Nadam se da će i samnom i s bebom bit ok. Čuvajte se!
Sve curke kj ste saznale lijepe vijesti čestitam, nisam čitala puno unazad jer mi je to sad previše. I one s lošim vijestima žao mi je, znate i same da će bit bolje.
LioraLiora kao što sam ti rekla i onaj put, slušaj svog doktora, s bebom je za sad sve ok. Nažalost na teškom smo putu i može se nešto desiti i u krajnjem slučaju i na porodu, ali statistike su na našoj strani. Puno nas tu ima s lošim nekim iskustvom, ali to ne znači da je i tvoje takvo. Nekad se savršena trudnoća završi, a ona koja naizgled ne ide dobro završi super. Doktor je zato tu doktor, i on se skolovao da ti zna reći jel s tvojom bebom sve ok. Inače bi se same pregledavale doma. Slušaj svog doktora i sebe i svoju bebicu. Već sam ti rekla da nije istina da je svakoj plod sa 7 tt prema menstruaciju baš za tih 7tt, i nije da se svima računa prema menstruaciji. Tu smo da budemo podrška jedna drugoj i tješimo se, bar bi tako trebalo biti. Slažem se sa svim što ti je MTB rekla. Drži se 🥰💪
MTB koliko sam pohvatala sutra ideš, želim ti sreću da sve na najbolji način završi. 😘
Hvala ti puno 🥰🥰. Da svjesna sam i vidjela puno primjera gdje nešto umanjeno tipa bete a zavrsi dobro, također i obrnuto što bude savršeno završi loše, svjesna sam svih scenarija, ali ja ne mogu ništa tu promijeniti, mogu nastaviti dalje raditi i čekati idući pregled. Do tad ću biti pozitivna.
MTB, sretno danas!
Ericaa, ma zato smo tu da damo svoje mišljenje i podršku 🥰
Mila milica woow, odlicno 🎉
Tiki92 cestitam 🎊🎊
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Sortiraj odgovore
Najstariji