https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://flo.health/tools/ivf-due-date-calculator&ved=2ahUKEwjFl8uqkMTtAhU-A2MBHTJpCSIQFjABegQIDBAB&usg=AOvVaw3P1ZSAnfnjZ1QXP7TXRcoa
Evo kalkulator kod potpomognute
Hvalaaaaaa ❤️❤️
endometrioza
Dada31 neovisno jel primiš anesteziju ili ne, bolovi nakon aspiracije ostanu isti Samo ih ne osjećaš tokom samog postupka. Da tvoj broj stanica je stvarno impresivan, vjerujem da ću ih i ja imati više, ali manje upotrebljivih jer nisu ujednačeno rasli, spremna sam na to. U prošlom postupku su bile lošije, nisam ih još stigla vjerojatno popraviti, ali nadam se ipak malo boljem rezultatu ovaj puta <3 Izdrži još dan dva bolove, onda će se smiriti...
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Ova tema je neverending story, kao i ona o ulozi spermija ili stanice, ali neka nas😁🤦♀️
AuroraB kako si, jesi spremna? Sutra je aspiracija jel tak? Ideš u opću 🤞? Želim ti svu sreću, bit će to super 🤞👍
Ova tema je kao ono : sto je prije nastalo, kokos ili jaje🙉🕵️♀️🕵️♀️🕵️♀️…
Moje sve T su bile tako kalendarski sto bi se reklo, punkcije 13 ili 14 dan, transferi 4-5 dana nakon tog i zato su mi vjerojatno i T racunala 'skolski'…
Da 🤣🤣🤣
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
AuroraB, sretno sutra. I naravno da ce bit bolje ovaj put, isla je i dupla stoperica, pila si dodatke. Javi cim se probudis 😘
Leoni koja je to aplikacija, ocu i ja gledat dijeljenjeLucyinthesky probat cu ne kupovat test..jer ako nije doslo do trudnoce, bit ce mi grozno i nakon negativnog testa i bete jednako, a ovako cu uzivat u nadi par dana duze
to sad kazem,pitaj me za 4,5 dana
a ti se probaj manje brinut ,da su ti embriji tako osjetljivi,ne bi bilo ovog svijeta! ako je dobar,nece njega tvoja upala sprijecit da se ulovi! mozda mu i povecavas sanse, tijelo se bori s upalom,pa se manje ima snage borit protiv embrija.bit ce to super!
Ja ću vidjet kak ću se osjećat idući tjedan,prvi je ionako lagan za čekanje. Prvi put sam za betu čekala grozno dugo jer je bila takva politika klinike i skoro dočekala, ali ipak napravila test 3 dana prije, ono, bijel ko' snijeg, tako da sam znala da je to to i možda čak mirnije otišla po taj papir, ne znam.
U kojoj si ti klinici?
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
Dada31 neovisno jel primiš anesteziju ili ne, bolovi nakon aspiracije ostanu istiSamo ih ne osjećaš tokom samog postupka. Da tvoj broj stanica je stvarno impresivan, vjerujem da ću ih i ja imati više, ali manje upotrebljivih jer nisu ujednačeno rasli, spremna sam na to. U prošlom postupku su bile lošije, nisam ih još stigla vjerojatno popraviti, ali nadam se ipak malo boljem rezultatu ovaj puta <3 Izdrži još dan dva bolove, onda će se smiriti…
Bit će sve super kad ti kažem ❤️
🧍♂️42-od astheno-normo
Tumai Ruska, puno mi znače dobre želje od dviju trudnica <3 Javim se čim ću imati neke zanimljive informacije, kakve god da budu…
Sretno sutra :)
Toliko te brinuo taj Rekovelle, biti će on na kraju dobitan, vidjeti ćeš 😉💪❤️
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Aurora sretno sutra
MTB zelim da ti prodje sto bezbolnije , sutra je novi pocetak 💕💕💕
Sad sam citala u grupi na FB, prica o suplementima, i nabroji zena sta je pila 4,5vrsta. VTO nije uspela, od suplemenata su joj se povecali enzimi jetre a dr akupunkture joj je rekao da nema dobre jajne ćelije dok su enzimi povecani, sve u svemu, vratili se enzimi u normalu za 15 dana ali steta je vec bila načinjena. Dobila 3 lose jć. Ne mogu nista da izguglam na ovu temu...
Mozda nekom ovo bude koristilo. Meni se od ove moje gomile suplemenata za 1 mesec spustio TSH na 2,07...nemam migrene, za sad sam zadovoljna, al definitivno cu prestati 3 nedelje pred sl.postupak
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://flo.health/tools/ivf-due-date-calculator&ved=2ahUKEwjFl8uqkMTtAhU-A2MBHTJpCSIQFjABegQIDBAB&usg=AOvVaw3P1ZSAnfnjZ1QXP7TXRcoa
Evo kalkulator kod potpomognute
I za fanatike koji vole isprobavati više kalkulatora ja sam koristila ovaj:
https://www.whattoexpect.com/due-date-calculator/
💔💔💔
Aurora sretno sutra ,drzim fige na najjace 🙏🙏 isto vrijedi i za MTB ❤️ držite se 🥰
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji