Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    10. Prosinac 2020. 22:05

Mattan

Leoni ee da ti si to bila, onda znaš muke 🤪
    Dada baš je nezgodno to, kod mene samo moji znaju (mama, tata, brat i snajka) a od muža ništa ne govorimo, imaju čudna mišljenja i tko zna kako bi ti shvatili, na kraju krajeva dal bi ti dijete gledali kao dijete iz prirodnog procesa ili nekog vanzemaljca iz epruvete 🙄 Nisam sigurna, a i oni se uvijek nešto rade kad ja ne mogu, i sad će biti snajka neće pomoći.. Bla bla, a ovo kod nas već dugo traje i bilo je puno tih situacija 💩

Također i kod mene ista situacija. Znaju samo moji mama, tata i seka i šogi... Muževi neznaju, voljela bih da im možemo bez problema reći ali moja svekrva bi to na sva zvona.. Ne iz loše namjere nego bi se slučajno izdala. Mislim da ćemo im reći tek kad budem 12 tj trudna... Bilo to iz ovog ili nekog drugog pokušaja. Ali  ne želim da znaju da smo išli na ICSI, neka misle da je prirodno. Tako smo odlučili ❤️

endometrioza

Nina89
    10. Prosinac 2020. 22:12

Hvala ☺ Na Vuk Vrhovcu sam. I ja se nadam da cu uspjeti sto prije, bojim se da mi se bolest ne pogorsa pa cu morati raditi pauzu opet, ili ne daj boze nesto gore da bude, ipak je to sve u trbuhu... Kako sam vec imala jednu tesku trbusnu operaciju, pa nije sve bas bajno unutra, bojim se te punkcije 😬 Al za krajnji cilj sve se izdrzi 🥰 Uglavnom danas mi je receno da imam 4 dobra folikula, mozda jos koji naraste do subote. Dobila sam slabiju stimulaciju zbog velikih rezerva a i bolesti. Vidim da tu ima pravih strucnjakinja, ja dobro da znam sto je folikula 😂😂😂 Vjerujem da cu tu svasta nauciti 😄

👩 33, AMH 61.8, PCOS nalik, zavaljena maternica, Crohnova bolest (formirana kolostoma)
    🧔 35, sve ok
    Prirodno pokusavali kroz 3g ali s povremenim pauzama zbog moje bolesti.
    1.) 10/20 - AIH, neuspjesno
    2.) 12/20 - 4 js, ET 1 blastice, 3🐧blastice
    A) 12/20 - ET, blighted ovum, čišćenje tabletama
    B) 05/21 - FET, beta 0
    C) 11/21 - FET, beta 0
    D) 04/22 - FET, beta 0
    3.) 05/22 - 10 js, 4 blastice, freeze all

• *.Women_name.*
    10. Prosinac 2020. 22:19

Pozdrav cure, nema me par danas, uhvatio me neki stres. Muž mi je ipak pozitivan na covid od svekrve. Odvojeni smo već neko vrijeme pa mi to sve teško pada. Malo se brinem za sebe i bebu, moj test se pokazao negativnim iako mu ne vjerujem previše, mislim da je ako sam pokupila od muža još prerano za realan rezultat. Temperaturu nemam, imam samo nekakav pritisak u prsima, ostalih simptoma nemam, bar ne još. Doktorica me pogledala i rekla da ne čuje ništa na plućima. Nekako najviše imam povjerenja u svoje na zaraznoj pa ću sutra zvat da me netko tamo pogleda da budem mirnija. Nadam se da će sve proći ok, smirilo me malo što na fejsu na trudnicama ima hrpa objava gdje su trudnice pozitivne i prošle ok. Nadam se da će i samnom i s bebom bit ok. Čuvajte se!
    Sve curke kj ste saznale lijepe vijesti čestitam, nisam čitala puno unazad jer mi je to sad previše. I one s lošim vijestima žao mi je, znate i same da će bit bolje.
    LioraLiora kao što sam ti rekla i onaj put, slušaj svog doktora, s bebom je za sad sve ok. Nažalost na teškom smo putu i može se nešto desiti i u krajnjem slučaju i na porodu, ali statistike su na našoj strani. Puno nas tu ima s lošim nekim iskustvom, ali to ne znači da je i tvoje takvo. Nekad se savršena trudnoća završi, a ona koja naizgled ne ide dobro završi super. Doktor je zato tu doktor, i on se skolovao da ti zna reći jel s tvojom bebom sve ok. Inače bi se same pregledavale doma. Slušaj svog doktora i sebe i svoju bebicu. Već sam ti rekla da nije istina da je svakoj plod sa 7 tt prema menstruaciju baš za tih 7tt, i nije da se svima računa prema menstruaciji. Tu smo da budemo podrška jedna drugoj i tješimo se, bar bi tako trebalo biti. Slažem se sa svim što ti je MTB rekla. Drži se 🥰💪
    MTB koliko sam pohvatala sutra ideš, želim ti sreću da sve na najbolji način završi. 😘

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Mrvica777
    10. Prosinac 2020. 22:27

Evo danas prolazi 7dnt dva osmostanicna embrija
    Od simptoma nista..ovo mi je drugi IVF i postajem OCAJNA sto mi i ovo mirise na neuspjeh 😪
    Da li ima nade da se nesto desi a da simptoma nema?
    Hvala za bilo koji odgovor ili savjet
    🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Tuma
    10. Prosinac 2020. 22:33

Nina89 dobrodosla i sto prije otisla na trudnicke teme 🥰 sretno u subotu!😊
    Women_name vjerujem da neces pokupit ako ste se na vrijeme odvojili, ali ako i pokupis, bit ce sve u redu. Mnoge trudnice su imale i nije ostavilo nikakve posljedice. Normalno je da se brines, ali beba je zasticena i tijelo se pobrine da beba primi sve sto joj treba a zastiti od bolesti i virusa... cuvaj se, odmaraj, prozracuj, inhaliraj se, pij puno caja s medom i limunom, dumbir, prenatali, juhice, voce i mislim da cete biti cisto oke❤

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Matkiša 😎
    10. Prosinac 2020. 22:37

Dada to ti je uvijek tako kad skrivaš i kažeš 🥵 i mi bi rekli da je prirodno, iako nakon 3 godine svi već misle da smo u problemu ali neću im dati to zadovoljstvo
    Leoni hahaha moj samo pita mamu, i to ništa ne kuži samo ga zanima jesam ja dobro i to je to....
    Zna od supruga šef jer mu šverca slobodne dane hihih jer baš navija za nas, a ja kako sam dobila otkaz imam vremena posvetiti se ovome opušteno, i iako fale novci ovaj mir mi ne može nitko platiti 🥰

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

• *.Women_name.*
    10. Prosinac 2020. 22:39

Tuma

Nina89 dobrodosla i sto prije otisla na trudnicke teme 🥰 sretno u subotu!😊
    Women_namevjerujem da neces pokupit ako ste se na vrijeme odvojili, ali ako i pokupis, bit ce sve u redu. Mnoge trudnice su imale i nije ostavilo nikakve posljedice. Normalno je da se brines, ali beba je zasticena i tijelo se pobrine da beba primi sve sto joj treba a zastiti od bolesti i virusa… cuvaj se, odmaraj, prozracuj, inhaliraj se, pij puno caja s medom i limunom, dumbir, prenatali, juhice, voce i mislim da cete biti cisto oke❤

Već provodim sve to, najela sam se voća kao nikad do sad. Hvala ti ❤️

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Mrvica777
    10. Prosinac 2020. 22:42

Hvala Leoni ovo si divno napisala!
     Zelim da vjerujem ali strah od ponovnog neuspjeha preovlada 😢 I onda pratim svaki signal i zasto ga ima ili nema, ovo je za svaku zenu psihicki jako tesko 🙏🏼

manemoj
    10. Prosinac 2020. 22:47

*.Women_name.*

Pozdrav cure, nema me par danas, uhvatio me neki stres. Muž mi je ipak pozitivan na covid od svekrve. Odvojeni smo već neko vrijeme pa mi to sve teško pada. Malo se brinem za sebe i bebu, moj test se pokazao negativnim iako mu ne vjerujem previše, mislim da je ako sam pokupila od muža još prerano za realan rezultat. Temperaturu nemam, imam samo nekakav pritisak u prsima, ostalih simptoma nemam, bar ne još. Doktorica me pogledala i rekla da ne čuje ništa na plućima. Nekako najviše imam povjerenja u svoje na zaraznoj pa ću sutra zvat da me netko tamo pogleda da budem mirnija. Nadam se da će sve proći ok, smirilo me malo što na fejsu na trudnicama ima hrpa objava gdje su trudnice pozitivne i prošle ok. Nadam se da će i samnom i s bebom bit ok. Čuvajte se!
    Sve curke kj ste saznale lijepe vijesti čestitam, nisam čitala puno unazad jer mi je to sad previše. I one s lošim vijestima žao mi je, znate i same da će bit bolje.
    LioraLiora kao što sam ti rekla i onaj put, slušaj svog doktora, s bebom je za sad sve ok. Nažalost na teškom smo putu i može se nešto desiti i u krajnjem slučaju i na porodu, ali statistike su na našoj strani. Puno nas tu ima s lošim nekim iskustvom, ali to ne znači da je i tvoje takvo. Nekad se savršena trudnoća završi, a ona koja naizgled ne ide dobro završi super. Doktor je zato tu doktor, i on se skolovao da ti zna reći jel s tvojom bebom sve ok. Inače bi se same pregledavale doma. Slušaj svog doktora i sebe i svoju bebicu. Već sam ti rekla da nije istina da je svakoj plod sa 7 tt prema menstruaciju baš za tih 7tt, i nije da se svima računa prema menstruaciji. Tu smo da budemo podrška jedna drugoj i tješimo se, bar bi tako trebalo biti. Slažem se sa svim što ti je MTB rekla. Drži se 🥰💪
    MTB koliko sam pohvatala sutra ideš, želim ti sreću da sve na najbolji način završi. 😘

Hej, ja poznam par trudnica koje su imale koronu i sve je ok, neke su već rodile. Znam da si zabrinuta ali biti će sve dobro 🥰 isto tako znam i puno slučajeva koji su bili direktni kontakt pa nisu dobili. Držim fige da sve bude ok 😉

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

ANKSIMORON
    10. Prosinac 2020. 23:02

AuroraB

Cure, malo sam prelistala zadnjh par stranica, ali slabo mi se uhvatilo :), misli su mi skroz negdje drugdje…
    Ericaa i Lucyintheskyhvala vam na pitanju kako sam :) Pa i nisam baš nešto super, totalno sam pokočena i u strahu, pošto znam što me čeka. Da, dogovorila sam anesteziju koju plaćam 1200kn. Da ima manje folikula nebi je uzimala, ali svakako će ih po meni izvaditi cca 14 malih i velikih, tako da idem izbjeći traumu koliko je moguće. Okupana sam, papiri su mi spremni i to je to… Dosta rano se dižemo jer putujemo, pa da nas putem nešto ne iznenadi idem sat vremena ranije nego bi inače kretali.
    MTB nama je sutra važan dan… nek ti sve prođe što bezbolnije, i psihički i fizički..

AuroraB sretno sutra i javi se cim zavrsis :))

MTB tebi isto sretno sutra i da se vise svrsi i za tebe to poglavlje... 

Javite se cure kako ste 🥰

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.