Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    VM
    10. Prosinac 2020. 18:49

Ruska1986

VM

cure mene zanima dal ako si trudan baš moraš imati povišenu temperaturu ili ja mogu biti možda trudna i sa 36.4?
    To s temperaturom me stalno muči. Kaj je to baš pravilo, trudnoća + temperatura (malo povišena)?!

Ne moras, ja nisam mjerila temp bas cesto ali cijelo vrijeme mi je oko 36, znaci normalna skroz.

Joj Ruska, bas sam te htjela pitati jer nisi imala ubpotpisu da li ti nosis blizance 😆 ali sad vidim curicu 👼! Superrr, sretno 🥰

39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
    02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
    03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    10. Prosinac 2020. 18:52

Mattan

Mpo sestra je rekla pun mjehur ti je već kad popiješ kavu i malo vode, nemojte se naliti vode jer su jednoj curi morali kateterom ispusti malo da se olakša….
    Pa je to poslije užasno bolilo 🥵

Da, ni ja nisam znala pila puno... Kasnije mi rekli pola litre pola sata pred transfer. A ja vec dosla sa litrom 2 sata ranije, pa piskila pa onda popila tih pola litre
    Leoni raspitaj se u vezi vode, da ne trpis i cupkas tamo. Da sam znala da je dovoljno pola sata ranije pola litre... Uhhh. 

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    10. Prosinac 2020. 18:54

Leoni 🌸

Meni su rekli da idem sa punom besikom u ponedeljak.
    Ja sutra idem otvoriti bolovanje, jako mi je stomak "tezak", imam pritisak i bol kad ustanem i jako mi se crti u glavi. Pritisak mi je u redu. Da nije to pocetak hipera?

Ja još sutra odradim i na godišnjem sam do 11.1, pa ću već znati tada situaciju i što se dešava 🥰 a sutra ću bome pomalo s noge ne nogu 😁 
    Ako se ne osjećaš dobro, pošalji e-mail ili zovi kliniku sutra. Najčešći simptomi hipera su napuhnut stomak i proljev, povraćanje i da ne možeš uopće piškiti a tjera te, u iznimno teškim slučajevima i zadržavanje vode i oticanje zglobova.. . Sve ove ostale nuspojave su normalne za poslije stimulacije i aspiracije... Može ti biti vrtoglavica od od progesterona, bar meni piše za cyclogest. Ne stresiraj se 🙏❤️ ako te već jako strah kontaktiraj kliniku sutra ❤️

endometrioza

Matkiša 😎
    10. Prosinac 2020. 18:54

Dada koliko sam skužila stimulacijom se ne troše rezerve jajnika, tako da nema brige... Osim ako nisam nešto pobrkala 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    10. Prosinac 2020. 18:56

🌺Dada31🌺

Mattan

LucyLou 💗Dada hvala za video, odlično objašnjeno… Pogledala sam i ostale i zapelo mi podatak u glavi da jedna stimulacija potroši 6 prirodnih ovulacija 🙄
    Liora 💜💜 bravooo, super zvuči 💗

I ovako mi je propalo 200 ovulacija do sada jer se nije primalo… pa i tih 6 mi nije važno, pogotovo ako bude dobitno uskoro 😊😊🥰

Dada ja sad vidim u potpisu... 15 🐧...vracala sam se 3 puta da procitam 😂😂😂 Ajme, pa to je fantasticno 

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    10. Prosinac 2020. 19:07

Ljutopile, ne trebaju biti otkucaju 2 tjedna kasnije. Često jesu, ali nekad je beba na teže dostupnom mjestu ili kasni par dana (jer implantacija nije svakome jednaka bez obzira što transfer/aspiracija jesu).

Dada31, filmići su super, hvala ti

manemoj, nemaš šta paničariti. Na prvom UZVu ćeš saznati na kojoj si razini, i nakon toga samo ti treba otprilike pratiti taj razvoj (tipa, ako je na prvom pregledu 5+2, za tjedan dana MORA biti 6.1-6.3)

💔💔💔

Marinela87
    10. Prosinac 2020. 19:07

Lucyinthesky da, isti dan vadimo! oces ti koji test pisnut prije?drago mi je da ti je danas mrvicu bolje, valjda ce se to uskoro s antibioticima smirit.
    Leoni, Dada31,Mattan super vam ide cure! Leoni, mozda je to sve samo malo izmučeno tijelo..psihicki i fizicki stres..odmaraj koliko mozes,ali naravno nazovi ih da budes mirnija.
    Tiki92 cestitam na testu!!!
    Jeremija rođendan u bolnici, hah,bas u skladu s ovom cijelom godinom! Nadajmo se da ce ti to donijet srecu!
    LioraLiora super za pregled!odlicne vijesti!ma ionako ce sad bozic i sva ta guzva pa ce brzo proc vrijeme do iduceg ultrazvuka
    Joj cure, ja sam toliko nekako mirna i optimisticna oko ovog puta, sutra je tocno tjedan dana od transfera,ja sva nekako u oblacima kao da je to to  strah me da ne bude negativan test pa padnem u duplu komu zbog ovog veselja! ajme ja bi tako htjela da si stavim pozitivan test pod bor uhh hahaha
    Upravo sam skuzila da sam samu sebe pobila u istoj recenci, mirna a u strahu haha!

🙋‍♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
    🧒39, sve ok
    Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
    1. AIH 7/2020 neuspjesan
    2. AIH 9/2020 neuspjesan
    1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
    2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
    3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce

Ruska1986
    10. Prosinac 2020. 19:13

VM

Ruska1986

VM

cure mene zanima dal ako si trudan baš moraš imati povišenu temperaturu ili ja mogu biti možda trudna i sa 36.4?
    To s temperaturom me stalno muči. Kaj je to baš pravilo, trudnoća + temperatura (malo povišena)?!

Ne moras, ja nisam mjerila temp bas cesto ali cijelo vrijeme mi je oko 36, znaci normalna skroz.

Joj Ruska, bas sam te htjela pitati jer nisi imala ubpotpisu da li ti nosis blizance 😆 ali sad vidim curicu 👼! Superrr, sretno 🥰

Fala ti 🤗 je, svi su mislili da bi mogli blizanci bit zbog bete(mada to stvarno nist ne znaci), ali evo jedna zivahna beba 😊😊

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ruska1986
    10. Prosinac 2020. 19:14

Ja sam mislila da se trudnoca racuna od aspiracije, a ne od transfera 🙈 jer tad oplodjuju stanice... 🤷🏻‍♀️

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    10. Prosinac 2020. 19:14

Tanja79

🌺Dada31🌺

Mattan

LucyLou 💗Dada hvala za video, odlično objašnjeno… Pogledala sam i ostale i zapelo mi podatak u glavi da jedna stimulacija potroši 6 prirodnih ovulacija 🙄
    Liora 💜💜 bravooo, super zvuči 💗

I ovako mi je propalo 200 ovulacija do sada jer se nije primalo… pa i tih 6 mi nije važno, pogotovo ako bude dobitno uskoro 😊😊🥰
    Dada ja sad vidim u potpisu… 15 🐧…vracala sam se 3 puta da procitam 😂😂😂 Ajme, pa to je fantasticno

Ni ja nisam mogla vjerovati kad je zvala i rekla to,bila je  oduševljena 😁😁
    Ali možda ih bude još pošto vraćamo jednu samo, i ako se održe do 5 dana sve 3, imati ću još 2 kandidata za 🐧, ali kolike su šanse... Iskreno ja bih voljela da mi bar 1 izdrži do ponedjeljka 🙏❤️ 

endometrioza

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.