Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucyinthesky
    10. Prosinac 2020. 17:08

Dada31 pogledala sam filmiće i super su 👍

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

10. Prosinac 2020. 17:11

Jeremija

LUCIJA007

🌺Dada31🌺

Evo linkovi za aspiraciju, transfer i krioprezervaciju, koga zanima 🙈 meni je baš bilo zanimljivo gledati. Žena lijepo objasnila 😊😊😊

https://youtu.be/bi51eMIy_0w

https://youtu.be/8mueKwkvnTA

https://youtu.be/_6PHFX-H4TA

https://youtu.be/w1Jmlxl9Zg0

Vau, ovaj video o transferu je odlican. Kako divno zena kaze : ako je embrij u redu vi ste odmah trudni ako nije on je vec drugi dan mrtav a vi bezveze lezite😂😂😂… Pa istina da…

Tek sad vidim da si i ti od svega ovoga u 4 videa izvukla isto šta i ja

😂😂😂😂
    Taj dio mi ostao najupecatljiviji🙈🙈😂

• LucyLou
    10. Prosinac 2020. 17:13

Dada31, Leoni i Mattan - pa ovo su sve super rezultati! 🎊🎉☺️ jako mi je drago zbog vas - bit ce tu i vise bebica za svaku, sigurna sam. 😉🤞🏻
    Liora, bas mi je drago za tebe i zelim ti da na sljedecem cujes i srce 😊❤️
    Tam7, mi smo isto u iscekivanju nalaza kariograma, radili smo u Klaicevoj i receno nam je da ako ne daj Boze nalaz bude neuredan, idemo na savjetovanje kod profesorice. Ali nitko nije spomenuo da je u mirovini. Vezano uz narucivanje, mozda najbolje da pricekas nalaz? Jer ako je uredan, nema smisla ici na razgovor. 
    MTB, ja vjerujem da je negativan nalaz znak da je ovaj put najbolji nacin za zavrsetak ovog poglavlja. Od srca ti zelim sa sutra sve prodje sto brze i bezbolnije. 😘
    Lucyinthesky, drago mi je da si barem mrvicu bolje. Te upale traju i traju i stvarno se nadam da ce antibiotik uskoro poceti djelovati.☺️

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

10. Prosinac 2020. 17:16

Ljutopile🐥

LUCIJA007

LioraLiora

Pozdrav cure, evo me upravo s pregleda. Plod je tu sada, sve što treba biti na mjestu i blagi titraji srca. Ono što smo pričale za betu, beta je bila taman kako treba biti za taj period, nikakva panika nije bila, niti je bila premala, nakon nekog vremena, tj.određenog perioda se ne mora "poduplavati"svaki dan. Sad sam puno smirenija, idući pregled mi tek u 1mj, i neću prije toga ići više, ne želim toliko čačkati dolje. I što se računanja tiče može i jedan i drugi izračun, samo što se nama malo drugačije gleda, i jedan tjedan gore dole stvarno ne znači ništa, tako mi rekla mpovka danas. Imam dan off sa posla danas i idem odmarati. Nadam se da ste svi dobro, sretno svima 😍😍

Dakle, dalo bi se zaključiti da 1 ultrazvuk nikako ne ici kod socijalnog ginekologa 🙈..
    Vjerojatno bi te i na 1 ultrazvuku mpo gin smirila tj sve bi bilo uredno za tt…
    Super, sretno i dalje i bome svaka ti cast sto neces ici na ultrazvuk do 1 mjeseca🤭💗

Ja opet ovo ne razumjem, meni je receno da se beta radi 2 tjedna nakon transfera trodnevnih i dva tjedna nakon bete MORAJU biti otkucaji. To je odprilike 4 tjedna nakon transfera.
    Uđem tu i tamo procitam koji post, sretno svima a Bozma tebi pogotovo😊😊😊😊

Ne znam vise nista🙈🙈🙈
    Znam samo da su mi racunali tjedne po zadnjoj m.. 
    U 5 tt gestacijska... 
    U 6tt plod i srce i nema tu tjedan vamo tamo ni trc mrc😂😂😂.. Zna se koje su mjere ploda i minimalna odstupanja dopustena🙈🙉🙉... 
    Ne znam.. Svatko svoje tepe.. Moje je vecinim krenulo skolski pa bio spontani tako da pokriti cu se 🙉 i sutit😂😂😂... 

10. Prosinac 2020. 17:25

LUCIJA007

Ljutopile🐥

LUCIJA007

LioraLiora

Pozdrav cure, evo me upravo s pregleda. Plod je tu sada, sve što treba biti na mjestu i blagi titraji srca. Ono što smo pričale za betu, beta je bila taman kako treba biti za taj period, nikakva panika nije bila, niti je bila premala, nakon nekog vremena, tj.određenog perioda se ne mora "poduplavati"svaki dan. Sad sam puno smirenija, idući pregled mi tek u 1mj, i neću prije toga ići više, ne želim toliko čačkati dolje. I što se računanja tiče može i jedan i drugi izračun, samo što se nama malo drugačije gleda, i jedan tjedan gore dole stvarno ne znači ništa, tako mi rekla mpovka danas. Imam dan off sa posla danas i idem odmarati. Nadam se da ste svi dobro, sretno svima 😍😍

Dakle, dalo bi se zaključiti da 1 ultrazvuk nikako ne ici kod socijalnog ginekologa 🙈..
    Vjerojatno bi te i na 1 ultrazvuku mpo gin smirila tj sve bi bilo uredno za tt…
    Super, sretno i dalje i bome svaka ti cast sto neces ici na ultrazvuk do 1 mjeseca🤭💗

Ja opet ovo ne razumjem, meni je receno da se beta radi 2 tjedna nakon transfera trodnevnih i dva tjedna nakon bete MORAJU biti otkucaji. To je odprilike 4 tjedna nakon transfera.
    Uđem tu i tamo procitam koji post, sretno svima a Bozma tebi pogotovo😊😊😊😊

Ne znam vise nista🙈🙈🙈
    Znam samo da su mi racunali tjedne po zadnjoj m..
    U 5 tt gestacijska…
    U 6tt plod i srce i nema tu tjedan vamo tamo ni trc mrc😂😂😂.. Zna se koje su mjere ploda i minimalna odstupanja dopustena🙈🙉🙉…
    Ne znam.. Svatko svoje tepe.. Moje je vecinim krenulo skolski pa bio spontani tako da pokriti cu se 🙉 i sutit😂😂😂…

Ma razumijem ako je aspiracija bila npr 20ti dan ciklusa, a nekome je 12ti. Ali u tom slucaju opet odprilike 4 tjedna nakon transfera otkucaji moraju biti tu. Dan, dva se tolerira ali nikad nisam cula da se tako u ranim tjednima tjedan dana tolerira. Ok kasnije kad beba vec naraste, pa je normalno da neke bebe imaju 3kg a neke 5 ili da netko rodi u 37tt a netko u 42tt.

Matkiša 😎
    10. Prosinac 2020. 17:38

LucyLou 💗
    Dada hvala za video, odlično objašnjeno... Pogledala sam i ostale i zapelo mi podatak u glavi da jedna stimulacija potroši 6 prirodnih ovulacija 🙄
    Liora 💜💜 bravooo, super zvuči 💗

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

manemoj
    10. Prosinac 2020. 17:40

Ali evo moj primjer. Po prvom planu sam ovaj ponedjeljak 7.12 trebala imati transfer ali je rekao prvo da pomičemo na srijedu radi enometrija, pa temperatura..
    Uglavnom, ako bude transfera to će biti u ponedjeljak što je tjedan dana kasnije od planiranog.  
    Po toj logici ako su dvije žene imale 1 DC npr 24.11 i jedna ima transfer 7.12. a jedna 14.12 to bi značilo da će obje isti datum biti 6 TT. Ali kako bi im plod trebao biti isti ako je jednoj tjedan dana kasnije transferiran? 

Može pomoć oko ovoga? Jer ako ja sad budem imala transfer i ako upali bojim se da će stalno ispadati da kasnim tjedan dana i da ću biti u konstantnoj panici.

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

MISS
    10. Prosinac 2020. 17:42

Liora bas mi je drago da je sve ok! U kojem si onda sad tjednu? 

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

10. Prosinac 2020. 17:48

manemoj

Ali evo moj primjer. Po prvom planu sam ovaj ponedjeljak 7.12 trebala imati transfer ali je rekao prvo da pomičemo na srijedu radi enometrija, pa temperatura..
    Uglavnom, ako bude transfera to će biti u ponedjeljak što je tjedan dana kasnije od planiranog.
    Po toj logici ako su dvije žene imale 1 DC npr 24.11 i jedna ima transfer 7.12. a jedna 14.12 to bi značilo da će obje isti datum biti 6 TT. Ali kako bi im plod trebao biti isti ako je jednoj tjedan dana kasnije transferiran?

Može pomoć oko ovoga? Jer ako ja sad budem imala transfer i ako upali bojim se da će stalno ispadati da kasnim tjedan dana i da ću biti u konstantnoj panici.

Tad ce ti se i trudnoća prilagodjavati tjednu transfera jer naravno da ne mozes biti isti tt napravili tjedan ranije ili kasnije.. Koliko sam skuzila po M racunaju ako je punkcija tj transfer otprilike kao i prirodni ciklus...

10. Prosinac 2020. 18:10

Mattan

LucyLou 💗Dada hvala za video, odlično objašnjeno… Pogledala sam i ostale i zapelo mi podatak u glavi da jedna stimulacija potroši 6 prirodnih ovulacija 🙄
    Liora 💜💜 bravooo, super zvuči 💗

Taj dio nisam skuzila🙉🙉🙉
    Kako onda onaj dio da mi samo hrani o one folikule koji bi ionako propali i nista je ubrzavamo time🙈
    Opet mi nista nije jasno osim da cu brzo u menopauzu po tom🙉... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.