Dada31, daj link na taj video punkcije. Sinoć sam tražila, ali izgleda da ja nisam našla taj tvoj. Ionako sam nervozna i nisam spavala jer me nelagoda i pregleda, pa nek još i to pogledam
i mene ful zanima
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Pozdrav cure, evo me upravo s pregleda. Plod je tu sada, sve što treba biti na mjestu i blagi titraji srca. Ono što smo pričale za betu, beta je bila taman kako treba biti za taj period, nikakva panika nije bila, niti je bila premala, nakon nekog vremena, tj.određenog perioda se ne mora "poduplavati"svaki dan. Sad sam puno smirenija, idući pregled mi tek u 1mj, i neću prije toga ići više, ne želim toliko čačkati dolje. I što se računanja tiče može i jedan i drugi izračun, samo što se nama malo drugačije gleda, i jedan tjedan gore dole stvarno ne znači ništa, tako mi rekla mpovka danas. Imam dan off sa posla danas i idem odmarati. Nadam se da ste svi dobro, sretno svima 😍😍
Dakle, dalo bi se zaključiti da 1 ultrazvuk nikako ne ici kod socijalnog ginekologa 🙈..
Vjerojatno bi te i na 1 ultrazvuku mpo gin smirila tj sve bi bilo uredno za tt…
Super, sretno i dalje i bome svaka ti cast sto neces ici na ultrazvuk do 1 mjeseca🤭💗
Bas sam to i ja pomislila... svaka cast kad mozes izdrzat...
Ali super za danasnji pregled i sretno dalje... super vijesti 🥰🥰
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Pozdrav cure, evo me upravo s pregleda. Plod je tu sada, sve što treba biti na mjestu i blagi titraji srca. Ono što smo pričale za betu, beta je bila taman kako treba biti za taj period, nikakva panika nije bila, niti je bila premala, nakon nekog vremena, tj.određenog perioda se ne mora "poduplavati"svaki dan. Sad sam puno smirenija, idući pregled mi tek u 1mj, i neću prije toga ići više, ne želim toliko čačkati dolje. I što se računanja tiče može i jedan i drugi izračun, samo što se nama malo drugačije gleda, i jedan tjedan gore dole stvarno ne znači ništa, tako mi rekla mpovka danas. Imam dan off sa posla danas i idem odmarati. Nadam se da ste svi dobro, sretno svima 😍😍
Dakle, dalo bi se zaključiti da 1 ultrazvuk nikako ne ici kod socijalnog ginekologa 🙈..
Super, sretno i dalje i bome svaka ti cast sto neces ici na ultrazvuk do 1 mjeseca🤭💗
Moj "soc" radi i privatno, ima dobar ultrazvuk prošli put 5 tjedana po mjerenju, sad 6 tjedana i sve je kako treba biti. Nisam išla kod mpo nego sam se čula sa svojom mpo i poslala nalaze i rekla je super je sve i ne brini za tjedan gore dole, stvarno ništa ne znači..sve je to tu negdje. A mislim da i ona ne bi vjdjela nekome je jednostavno prerano vidjeti bilo što osim gestacijske u tom periodu. Vidiš kako smo sve drugačije i da nema pravila 😀. Da..puštam sve dalje sada u Božje ruke i nastavljam i s poslom do daljnjeg. Kako si ti?
Dada31, daj link na taj video punkcije. Sinoć sam tražila, ali izgleda da ja nisam našla taj tvoj. Ionako sam nervozna i nisam spavala jer me nelagoda i pregleda, pa nek još i to pogledam
i mene ful zanima
Mene ne 🤣🤣🤣🤣
Samo sam taj post lagano preskocila...
Dovoljna mi je podsvijest boli nakom prve dvije punkcije... jos me ceka 3 u nedjelju... ma ne hvala 🤣🤣🤣🤣
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Moj "soc" radi i privatno, ima dobar ultrazvuk prošli put 5 tjedana po mjerenju, sad 6 tjedana i sve je kako treba biti. Nisam išla kod mpo nego sam se čula sa svojom mpo i poslala nalaze i rekla je super je sve i ne brini za tjedan gore dole, stvarno ništa ne znači..sve je to tu negdje. A mislim da i ona ne bi vjdjela nekome je jednostavno prerano vidjeti bilo što osim gestacijske u tom periodu. Vidiš kako smo sve drugačije i da nema pravila 😀. Da..puštam sve dalje sada u Božje ruke i nastavljam i s poslom do daljnjeg. Kako si ti?
Ma ne, nismo mi o tom ni tipkale nego o tjednima trudnoce, tu je doslo do gluhog telwfona😂.
Za 5 tt se ni nema sto drugo vidjeti osim gestacijske, tako je i meni uvijek bilo, to je sasvim uredan nalaz...
U 6tt plod i tirtaji, super to je to, uredan nalaz.. Nego nije li i ona rekla, tad da, se trebalo jos nesto vidjeti osim gestacijske to nas je zbunilo jer uz izracun tjedna trudnoce..
No ne bitno sad vise, bitno da je sve uredno i tako ce i ostati💗🌺...
i mene ful zanima
Mene ne 🤣🤣🤣🤣
Samo sam taj post lagano preskocila…
Dovoljna mi je podsvijest boli nakom prve dvije punkcije… jos me ceka 3 u nedjelju… ma ne hvala 🤣🤣🤣🤣
meni nekako lakše kad sve vidim i znam, kao da, bar prividno imam nekakvu kotrolu. A izbjeć punkciju nažalost ne možemo još se i veselimo kad puno folikula ima
Ja sam imala samo taj jedan pa je bilo izdržljivo, vidjet ćemo moju ˝hrabrost˝ kad ih bude više
koliko folikula imaš? Hoće li te uspavati?
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
LioraLiora, super vijesti
Ja te sretna stavila na trudnice, volim debljati taj popis.
💔💔💔
Ma ne, nismo mi o tom ni tipkale nego o tjednima trudnoce, tu je doslo do gluhog telwfona😂.
Za 5 tt se ni nema sto drugo vidjeti osim gestacijske, tako je i meni uvijek bilo, to je sasvim uredan nalaz…
U 6tt plod i tirtaji, super to je to, uredan nalaz.. Nego nije li i ona rekla, tad da, se trebalo jos nesto vidjeti osim gestacijske to nas je zbunilo jer uz izracun tjedna trudnoce..
No ne bitno sad vise, bitno da je sve uredno i tako ce i ostati💗🌺…
Je progunđala je kao nekome se vidi, ali nekome rano, a i ivf je..tako bilo prošli put. Uglavnom zbunilo me to jako s tjednima..hahaha šouu 🙈
Leoni, Mattan, VM ja stavljam vaginalete, i također se iscijedi. Također sam i to danas doktora pitala i rekao je da je to normalno i da je dosta 15ak min ležati da se otopi.. Višak koji izađe je normalan, da to ne mijenja učinkovitost, jer tijelo sebi uzme... Moja vaginaleta je nalik Voltaren čepiću za temperaturu, i stvarno dosta izađe 😂😂
Jeremija evo stavit ću video po linkovima,samo da ih pronađem sve skupa.. ima ih 3,4 pa si pogledaj po redu kako ću stavljati. 😊😁
endometrioza
LioraLiora, super vijesti
Ja te sretna stavila na trudnice, volim debljati taj popis.
Hvala ti neka si, baš ti htjela reći da svečano objavljujem da sam izgleda stvarno trudna i da još ne mogu vjerovati, jer nemam nikakve simptome, sve isto kao i uvijek 🙈 sretno i tebi sutra , iza toga u nove pobjede.. 🙃😉
Sortiraj odgovore
Najstariji