Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nadalica
    01. Studeni 2020. 09:55

Meto mislimo i mi na tebe, ne mogu da docekam da budes trudnica pa da se ostvaris kao majka, pa mi se javis da pitas za savjet, koju flasicu, koju hranu, iskreno se radujem ♥️ nekako sam se povezala s tobom ne znam objasniti 🙈
    Bozma eto vidis, negativan test, mozda je bila obicna nahlada 😃
    MTB da li si piskila na testic jutros ? 
    Eh sada sto se tice tih embrija sto se prime pa odustanu u nekom trenutku.. ja na to gledam kao na brak, embrij je mm, i svima pa i tebi izgleda super, na pocetku ide glatko, ali onda skontas da nije takav kakvim se predstavljao i da je ustvari neka grozna osoba, pa ga fino ostavis ili on tebe, nikad ne znas sta te ceka 😃 al sam ga opisala svaka mi cast 🙈

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

Nirvana2024
    01. Studeni 2020. 10:01

Cure, ima li ista sto smijem popiti za glavobolju? Rastura me vec par dana pa ajd trpim, ali danas mi je ful lose.
    Hvala 🤗

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Studeni 2020. 10:01

*.Women_name.*, to su super vijesti.  Sad porcija maženja sa bebom 

Nadalica, jesi li ti piškila? 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Studeni 2020. 10:02

When nothing goes ➡️, go ⬅️.

Cure, ima li ista sto smijem popiti za glavobolju? Rastura me vec par dana pa ajd trpim, ali danas mi je ful lose.
    Hvala 🤗

Zar nam nije Tanja79 dala lijek kavu s limunom?
    Zanimljivo, svi ovdje imamo glavobolje. Možda je do društva 

💔💔💔

Nada 🍀
    01. Studeni 2020. 10:09

MTB nemam više smrzlića, to je to.. iskreno se nadam i molim da će ovaj put biti dobitni jer, iskreno, nemam plana za dalje ako ne.. 

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Studeni 2020. 10:11

nada86

MTB nemam više smrzlića, to je to.. iskreno se nadam i molim da će ovaj put biti dobitni jer, iskreno, nemam plana za dalje ako ne..

Draga, ne treba ti plan za dalje sad. Sve ćemo ovdje svom snagom navijati za tvom malog dobitnika! 

💔💔💔

Nada 🍀
    01. Studeni 2020. 10:13

Razumijem vas potpuno šta se glavobolja tiče, ja sam se par godina mučila sa groznim glavoboljama, budila bi se ujutro sa glavoboljom i bila bi mi muka od nje da sam mogla samo ležati... Ali otkad sam malo promjenila prehranu i uvela nove tablete za željezo 🤜🤜 da kucnem ko nova
    Mada ako je samo privremena glavobolja možda je i neka manja prehlada, vrime je pogodno za to

Nada 🍀
    01. Studeni 2020. 10:18

NadimakMTB

nada86

Draga, ne treba ti plan za dalje sad. Sve ćemo ovdje svom snagom navijati za tvom malog dobitnika!

Sa tvoje tipkovnice Bogu na oči (možda nas i on čita ne samo Dr xy 😂)
    Hvala, držim fige da te beta u utorak obraduje ❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Studeni 2020. 10:20

Nego, ona Nirvana2020 me jučer isprovocirala sa svim onim testovima, pa sam i ja danas pišnula 2. Igle za roštilj nemam. Na kuhače odbijam pišati.

Evo rezultata: https://ibb.co/x8g9KzQ

💔💔💔

01. Studeni 2020. 10:24

NadimakMTB

Nego, ona Nirvana2020 me jučer isprovocirala sa svim onim testovima, pa sam i ja danas pišnula 2. Igle za roštilj nemam. Na kuhače odbijam pišati.

Evo rezultata:https://ibb.co/x8g9KzQ

Ajmeeee 🙏💓💓💓💓💓💓💓
    Prekrasnoo! Neka sve nastavi školski🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.