Nitko mi nije odgovorio na pitanje o cerviksu
Nisam pronašla tvoje pitanje. Što te muči s cerkviksom?
Citiram:
Imam i pitanje zaiskusne: pisalo se više puta o promjenama cerviksa u ovom periodu, neke cure su po cerviksu znale da dolazi menga.
E pa, …. kako vi to napipate i koje promjene pratite? Ja kužim da općenito se nešto mijenja otkad sam krenula stavljati utriće, da je osjećaj drugačiji, ali ne kužim sve to
Nisam to pratila nikad prije. Jedino je sad onako mokrije. A ne znam kako je bilo prije utrića. Nisam probavala 🤷♀️.
🧔 33 👩 33
1. IVF Petrova, uspješan (15 dnt beta 7178, 24 dnt 28547)
2. IVF Beta plus (9dnt 222, 13dnt 1901, 16dnt 6100)
Ja nemam ama baš nikakvih problema.
Zapravo, mislim da ja ne znam prepoznati cerviks
Kad sam na početku gurala, jedva sam uspijevala nagurati prvih par dana. Cijeli tunelčić je nekako bio stisnut i tvrd.
Od onda, to je postao prostrani hodnik, mekan, i stvorili su se neki slijepi hodnici prema lijevo i desno i onda mi nekad utrić zaluta tamo, pa ga dovlačim nazad u sredinu
Smotana sam.
Tko zna gdje si ja to guram.
😂😂😂😂😂😂😂 Ja ni ne razmišljam, gdje upadne to je to 😂😂😂😂😂😂😂 a ti razbila cijelu tehniku 😂😂😂😂😂😂
🧔 33 👩 33
1. IVF Petrova, uspješan (15 dnt beta 7178, 24 dnt 28547)
2. IVF Beta plus (9dnt 222, 13dnt 1901, 16dnt 6100)
Kad sljedeći mjesec dođemo pa nas prozove imenom sa forumaNadimkom sam se skrila, ali potpis je tu
A dobro, samo sam rekla da je kao gargamel, s obzirom na to šta on meni sve kaže, ne bi se trebao na to ljutitcap-cap, tko zna bez čega ću sve ostat
E kad bi on zna napamet sve nase dijagnoze di bi mu bija kraj!!! Hahahah,al bilo bi baza da nas proziva nadimcima…a mi njemu uzvratimo Gargamel,Sheldon itd….hahah garant ce sve ovo sanjich baljezgat na aspiraciji! Srica sta je moja još daleko 😂😂😂🤦🤦
MISS zapamtit cu ja pa kad se približi aspiracija podsjetit na dr xy.. Hahhahah
Bozma vidim da je s tvojim M sve uredu u potpisu, mozda si stvarno mlada od doticnog hahahha kad je on vec tolko samo uvjeren u svoju muskost da zuga kakvog sam ja muza nasla hahah
Ajmo danas na neke druge teme imam jos bar 4 dana do aspiracije ako ne i 5.. Taman dovoljno da promjenim state of mind hahah
PS IMA LI ITKO da je u bilo kojem Kbc dobio lokalnu? Ili svima šopaju koktel?
Bas me zanima sad nesto.. Jel onda spontani povezan sa losom kvalitetom jajnih stanica ili sam ja nest krivo shvatila? Ja sam mislila da je spontani uvijek povezan sa nekakvim zdravstvenim stanjem kasnije, da se nest kasnije dogodi pa bude spontani.. A za stanice da nema veze kakve su kvalitete, ako se oplode, oplode se.. Nadam se da sad nisam izvalila neku turbo glupost 🙆♀️
Iscitala sam hrpu toga, imam prijateljicu koja je imala 4 spontana(prirodne trudnoce) i da, sve je do lose stanice. I ovo sto kod mene nikad nije doslo do implatacije isto. Malo i do spermija, ali dobra stanica moze izvuc los spermij, a obrnuto ne. Evo npr.ovoj mojoj su ispocetka mislili trombofilija, na kraju se ispostavilo da su bile kromosomske greske na plodu, koje opet nastanu zbog losih stanica. To je onda ono sta mene najvise brine, ako curama koje imaju naoko savrsene stanice i embrije se to desava, sta onda mogu ocekivat ja kojoj na prvu kazu da su stanice lose. Nadam se da ja sad nisam izvalila nesto u plavusa stilu 🙈. Doktorica me uvjerava da je bilo zdrabih beba iz stanica i embrija koji su bili tako losi da su ih embriolozi htjeli bacit, ali to su ipak cuda, a ne svakodnevne stvari i nesto sta se svaki put desi.
Aha, vidis ti to... A ja mislila da stvarno nije povezano sa kvalitetom.. I jos citam sta pisete i reko bas idem pitat
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Nadalice 😂ubit ce me Sanjich. Ali zapravo...ona se to dobro zapitala, ja srljam sa punkcije na punkciju i nikad na to nisam promislila, da ja tamo nesto trabunjam, ja se fokusirala na to da muza drzim dalje od njih da on nesto ne trabunja 🙈
Meto ja tebe otipisem svaki put kad ides na fet koliko sam uvjerena da ce bit uspjesan 😁 je li te jos boli glava? Meni nalaz na covid jos nije dosao, nitko nije zvao, ali glavobolja je i dalje postojana
Kad sljedeći mjesec dođemo pa nas prozove imenom sa forumaNadimkom sam se skrila, ali potpis je tu
A dobro, samo sam rekla da je kao gargamel, s obzirom na to šta on meni sve kaže, ne bi se trebao na to ljutitcap-cap, tko zna bez čega ću sve ostat
E kad bi on zna napamet sve nase dijagnoze di bi mu bija kraj!!! Hahahah,al bilo bi baza da nas proziva nadimcima…a mi njemu uzvratimo Gargamel,Sheldon itd….hahah garant ce sve ovo sanjich baljezgat na aspiraciji! Srica sta je moja još daleko 😂😂😂🤦🤦
MISS zapamtit cu ja pa kad se približi aspiracija podsjetit na dr xy.. Hahhahah
Bozma vidim da je s tvojim M sve uredu u potpisu, mozda si stvarno mlada od doticnog hahahha kad je on vec tolko samo uvjeren u svoju muskost da zuga kakvog sam ja muza nasla hahah
Ajmo danas na neke druge teme imam jos bar 4 dana do aspiracije ako ne i 5.. Taman dovoljno da promjenim state of mind hahah
PS IMA LI ITKO da je u bilo kojem Kbc dobio lokalnu? Ili svima šopaju koktel?
Ma koktel ti je zakon! 🙂 kao da si na nekom vrtuljku... Moja sestra je morala ici na kolonoskopiju i dali su joj onaj plin za smijanje.. Pitam ja pa jel te bolilo, kaze ona boli, al umires od smjeha 😂😂😂😂 jos je pitala da joj daju jos, kaze sestra nema gospodjo, sve ste potrosili 😂😂😂 kaze a ja umirem od smjeha
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Nadalice 😂ubit ce me Sanjich. Ali zapravo…ona se to dobro zapitala, ja srljam sa punkcije na punkciju i nikad na to nisam promislila, da ja tamo nesto trabunjam, ja se fokusirala na to da muza drzim dalje od njih da on nesto ne trabunja 🙈
Metoja tebe otipisem svaki put kad ides na fet koliko sam uvjerena da ce bit uspjesan 😁 je li te jos boli glava? Meni nalaz na covid jos nije dosao, nitko nije zvao, ali glavobolja je i dalje postojana
Kad si se testirala? Ja u petak ujutro i tek jutros mi se na portalu zdravlja pojavio..
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Sanjich samo koktel, sad sam ga to bas ponovo pitala ..reka je da se u kbc-u ne rade uspavljivanja niti lokalna, u cita je moguce zatraziti ,ali u kbc split nazalost ne...meni je to bilo prebitno pa sam bas pitala!
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Bas me zanima sad nesto.. Jel onda spontani povezan sa losom kvalitetom jajnih stanica ili sam ja nest krivo shvatila? Ja sam mislila da je spontani uvijek povezan sa nekakvim zdravstvenim stanjem kasnije, da se nest kasnije dogodi pa bude spontani.. A za stanice da nema veze kakve su kvalitete, ako se oplode, oplode se.. Nadam se da sad nisam izvalila neku turbo glupost 🙆♀️
Ja neznam do ceg je to. Mi prvi put kad smo išli rekli su da je embrij top kategorija. Čak je taj put spermiogram bio odličan i stanica odlična. Primilo se i završilo u 6 tjednu. Zbog čega? Pitala sam ja. Rekli su da su tako rano najčešće Kromosomske greške, iako su kod mene na vodili uzrok te ureaplasme i tsh, ali kao to je samo pretpostavka. Ja bi rekla da oni mogu izvana vidjet taj embrij kakav je, ali da oni njegovu pravu kvalitetu ne znaju. I nikad mi neće bit jasno zašto se taj embrij uopće primi, ako se ne može nastavit razvijati. 🤷♀️ I ovaj put je embriologica rekla da je embrij super da ne može bolje, iako je spermiogram ispočetka bio llos i nije se htjelo oplodit.
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Ahh onda dobro 😱😊
Meni ti je sipfor nakon 7 dana otkako sam uvela drugu tabletu jako jako bolila glava stalno.. Tako da nisma mogla normalno radit.. Na zeludac nije jer bas pazim da jedem kako mi je rekao..
Sortiraj odgovore
Najstariji