Jutro cure, ja dok vas sve stignem procitat dodu novih 20 strana 🙈 bas ste pricljive ovih dana
MTB ima crta iz aviona, samo tako da bude do kraja drzim fige 🙏🙏
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
DANAAAAAAS NAAAAAM JE DIVAAAAAN DAAAAAN!
MOGAO BI DR XY PONESTO NAUCITI OD MTB POZITIVNI STAV I MOTIVACIJA SU BITAN ELEMENT POSTUPKA.
JA SAN ODUSEVLJENA I PRESRETNA I CESTITAM TI NASAAA MOM TO BE ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
I NE NE ISPRICAVAN SE NA VELIKIM I BOLDANIM SLOVIMA 😁😁😁😁😁
MTB - 🎉🎉🎉🎉🎉🎉 čestitam na + nek i beta bude velika troznamenkasta!!!
Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
MM 86. - sve ok,
VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)
MTB - 🎉🎉🎉🎉🎉🎉 čestitam na +
I nek i beta bude velika troznamenkasta!!!
Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
MM 86. - sve ok,
VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)
lucija007, LucyLou, AuroraB, *.Women_name.*, Olivera, Nirvana2020, nada86, Meto, manemoj, BAJO1 hvala!Meto, hvala. Na prvom nema crte, taj je bio snješko snježić
manemoj, jesi sigurna da želiš čuti cijelu priču?
Prvo sam bila jako razočarana jer je izgledalo kao da nema ništa. Onda zbunjena jer je LH odjednom bacio crtu, pa sam si počela brijati da nešto sa testom ne valja jer je kontrolna izgledala malo bljeđe. Onda se jaaaako jaaaaako jaaaaaako polako počela pojavljivati neka sjena sjenine sjenine sjene i na testu za trudnoću, pa sam počela plakati jer sam mislila da si umišljam. Onda je sjena tamnila, a ja sam plakala sve više i ništa više nisam vidjela pa sam budila muža. On je potvrdio sjenu. A onda samo blank - prestala sam osjećati sve.
Nisam više ništa osjećala, nisam mogla ni spavati, samo sam bila prazna. Tek samo maloprije došla k sebi. Nekako, ne znam. Šok mi je. Nevjerica. Još sumnjam. Gledala sam neki youtube filmić sa tek rođenim bebama pa sam se rasplakala. I tak. Izmjenjuju se emocionalni vrtlozi i periodi totalne praznine, kao da se to događa nekome drugome.
manemoj, i Tumi će se početi povraćati na meni. Ona je naš primjer kako nije bitna brojka, bitno je da imaš u toj brojci svog pobjednika.Nirvana2020, kako te ne bih voljela, zajedno ćemo gurati kolica idućeg ljeta
Jasno mi je da su ti muž i djeca ispili mozak, ali zar si i googlati zaboravila?PUPO - pregnant until proven otherwise
BAJO1, i dalje mislim da ti je trudnoća pomutila vid, ali očito postoje proročanske moći kod vas trudnica
Meni su te priče s testovima najdraže 🥰🥰🥰..
Meni kad je bila biokemijska.. ja kad sam vidila pozitivan test sam toliko jako plakala, ali ono.. ne lijepe romantične suze nego jecaji da kad sam krenula reći muzu on cijeli probljedio jer nije ali baš nikako mogao skužiti jel plačem od sreće ili tuge..
To su baš neopisive emocije..
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
https://ibb.co/WPYVPqg
Btw da i tu imas onu sjenu sjenine sjene.. Jos sam ti htjela reci da uslikas na bijelom papiru a ne wc papiru!😜😂
Pozz nisam baš puno aktivna u razgovorima ,ali redovito vass čitam
I želim vam svima da ubrzo ostvarite svoju trudnoću💓
Zanima me ima li koja cura ,ženica koja ide na Vuk Vrhovec,kakva su im sad pravila ?
Ja sam se trebala javit sad u 11 za FET i poslala sam i one trijažne obrasce ali su se malo stvari zakomplicirale
Kako radim u zdravstvu pri povratku s bolovanja sam se testirala na covid i ispalo je da sam pozitivna ali asimptomatski,ni sama Nez di sam ga skupila jer sam se pazila i izbjegavala gužve i zatvorene prostore
Danas mi završava izolacija i od sutra se smatram zdravom..
Menstruacija mi treba doć kroz koji dan tako da bi praktički do kraja tjedna morala biti u Zagrebu
Neznam što mislite hoće li mi na Vrhovec praviti probleme ako se sad odmah javim ili da sačekam 12 mj,ako do tad ne obustave rad..
Oprostite na dužem postu i hvala unaprijed💓🙂
Btw da i tu imas onu sjenu sjenine sjene.. Jos sam ti htjela reci da uslikas na bijelom papiru a ne wc papiru!😜😂
Sad ju i ja vidim.. ali ono kad baš skiljim i trudim se.. kad ju jednom vidiš ne možeš ju ne viditi više 🥰
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Imaaaa daaaa
MTB woooooww. Pa čestitam trudnice naša!! Nekako sam znala za tebe od početka da je to to, mislila sam pa ova luda priča sa svojim folikulima, zamisli kako će biti tužna ako joj ne uspije.. 😀
Čestitam draga naša vođo čopora 🎉🎈
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Sortiraj odgovore
Najstariji