AuroraB i meni je danas dosla M, ciklus mi je svako 26 dana. Takodjer, sve me rastura i boli. Kicma, ledja, jajnici, trbuh. Uzas zivi. Kljukam se tabletama.
Vidim da smo obe imale pozitivne testove pa negativno. Takojder, trebale bi skupa u postupak.
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Na prvom nema crtice, to je od petka. Nirvana2020, trudnoća ti je popila i vid i mozak, lijepo pišu datumi iznagtestovaMora da nosiš blizance
Inače, zanimljivost. Ovaj ovulacijski test je pokazao crticu odmah, nisam ga maltene ni izvadila iz urina.
Ovaj drugi je prvo izgledao onako… ljubičasto vlažno i ništa se nije vidjelo osim kontrolne crte. Kako se sušio, tako se sve više pokazivala sjena.
Odjurila sam buditi MM, a on je glupan bio budan, čuo me kako se dižem, i ležao je u mraku i čekao da vidi hoću li mu doći reći nešto.I onda sam nestrpljivo skakala oko njega i pitala ga vidi li, vidi li, je li umišljam, je li stvarno tamo?!?!?
Sad si sumnjam da je i u petak bio budan, ali mi nije ništa rekao kad je vidio da ne skačem i urlam od srećeHvala svima na navijanju i čestitkama. Držmo fige da će sad tamniti i da će biti lijepa beta. Ovo je sad jedna nova vrsta iščekivanja.
Sorry, dragicko, ali i dalje me volis, jel da? 🙂Sad sam vidjela datume 🙈🙈 da moji na poslu vide kako polovicno gledam i radim, smijali bi se jer sam ja uvijek 100%-tna 🤣
Al bas me briga, za sve je kriv MM i njegova djeca 🙈🤣
Stvarno sam se opustila s mozgom, danas mozda malo pocnem vjezbati diferencijalne jednadzbe i integrale.
Daj mi prosim te objasni kaj je PUPO??
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Na prvom nema crtice, to je od petka. Nirvana2020, trudnoća ti je popila i vid i mozak, lijepo pišu datumi iznagtestovaMora da nosiš blizance
Inače, zanimljivost. Ovaj ovulacijski test je pokazao crticu odmah, nisam ga maltene ni izvadila iz urina.
Ovaj drugi je prvo izgledao onako… ljubičasto vlažno i ništa se nije vidjelo osim kontrolne crte. Kako se sušio, tako se sve više pokazivala sjena.
Odjurila sam buditi MM, a on je glupan bio budan, čuo me kako se dižem, i ležao je u mraku i čekao da vidi hoću li mu doći reći nešto.I onda sam nestrpljivo skakala oko njega i pitala ga vidi li, vidi li, je li umišljam, je li stvarno tamo?!?!?
Sad si sumnjam da je i u petak bio budan, ali mi nije ništa rekao kad je vidio da ne skačem i urlam od srećeHvala svima na navijanju i čestitkama. Držmo fige da će sad tamniti i da će biti lijepa beta. Ovo je sad jedna nova vrsta iščekivanja.
Da da, tako je to kod tog testa, jos je rano pa ne pokaze odmah.. A za lh da... On bude isto povećan u trudnoći noja se na njega nisam bas obazirala jer sam dobila decapeptyl nakon transfera a miskim da on sadrzi lh i zanimljivo meni je npr svejedno bio tamniji test za T nego te lh trakice, tek kasnije je lh trakica tj ova druga crtica bila tamnija od kontrolne, kako bi kao u pravilu trebalo i biti...
Nego, ona Nirvana2020 me jučer isprovocirala sa svim onim testovima, pa sam i ja danas pišnula 2. Igle za roštilj nemam. Na kuhače odbijam pišati.
Evo rezultata:https://ibb.co/x8g9KzQ
Molim lipo ko je vec vidio sjenu na prvom 😘😘a ti meni nema - Je sam rekla za prvi da nije potpuno bil test😛😛😛
I nije mi trudnoca pomutila vid .🎊🎊🎊 Čestitam nek bude uredna i školska trudnoca🥳🥳🥳🥳♥️♥️♥️
Ma imaaaaaa i na prvom viruj
MTB cestitam na pozitivnom testu 💕 drzim fige da tamni kako treba.. Ali ni ne moze drugacije, to znamo 🤩
Jedan pa dobitni!!
Bajo srecom ona nema pojma😂 Ja vidim i na prvom😂😂
Women odlicno da nema grcica, slobodno kad uhvate uzmi magnezij i normabel. 🍀
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
lucija007, LucyLou, AuroraB, *.Women_name.*, Olivera, Nirvana2020, nada86, Meto, manemoj, BAJO1 hvala!
Meto, hvala. Na prvom nema crte, taj je bio snješko snježić
manemoj, jesi sigurna da želiš čuti cijelu priču?
Prvo sam bila jako razočarana jer je izgledalo kao da nema ništa. Onda zbunjena jer je LH odjednom bacio crtu, pa sam si počela brijati da nešto sa testom ne valja jer je kontrolna izgledala malo bljeđe. Onda se jaaaako jaaaaako jaaaaaako polako počela pojavljivati neka sjena sjenine sjenine sjene i na testu za trudnoću, pa sam počela plakati jer sam mislila da si umišljam. Onda je sjena tamnila, a ja sam plakala sve više i ništa više nisam vidjela pa sam budila muža. On je potvrdio sjenu. A onda samo blank - prestala sam osjećati sve.
Nisam više ništa osjećala, nisam mogla ni spavati, samo sam bila prazna. Tek samo maloprije došla k sebi. Nekako, ne znam. Šok mi je. Nevjerica. Još sumnjam. Gledala sam neki youtube filmić sa tek rođenim bebama pa sam se rasplakala. I tak. Izmjenjuju se emocionalni vrtlozi i periodi totalne praznine, kao da se to događa nekome drugome.
manemoj, i Tumi će se početi povraćati na meni. Ona je naš primjer kako nije bitna brojka, bitno je da imaš u toj brojci svog pobjednika.
Nirvana2020, kako te ne bih voljela, zajedno ćemo gurati kolica idućeg ljeta
Jasno mi je da su ti muž i djeca ispili mozak, ali zar si i googlati zaboravila? PUPO - pregnant until proven otherwise
BAJO1, i dalje mislim da ti je trudnoća pomutila vid, ali očito postoje proročanske moći kod vas trudnica
💔💔💔
Ma imaaaaaa i na prvom viruj
Moj mob je los i sad kad kazes i kad bolje piljim vidim i ja kao nesto... No ona to ne zna gledat pod svim uglovima svjetlima bla bla, i sigurno ga nije dobro ni uslikala.. I ja mislim da nije bijel kao snijeg😜 da mi ga sad da u ruke pokazala bi ja njoj tu sjenu sjenine sjene 100 posto😂
Sortiraj odgovore
Najstariji