Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Studeni 2020. 05:58

Trudnice
    Belaaa - 12tt 3.11 pregled
    *.Women_name.* - 6tt 3.11 UZV
    Ruska1986 - 15tt, 5.11. UZV
    Simba 1986 - 8tt 5.11 UZV imamo jednojajčane trojke
    more2309 - 6tt 5.11 UZV, imamo dvojke
    Tuma - 9tt 10.11 nifty
    Samara - 8tt, 12.11 UZV
    BAJO1 - 20tt
    MakiST - 22tt it's a boy!!!
    flower93 - 22tt

MPO majka
    Nadalica, blizanci

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Studeni 2020. 06:00

Dobro jutro žene!
    Čeka nas dinamičan vikend, pa danas provedite dan pazeći i mazeći sebe i svoje bebe, bilo da su bebe u ideju, u folikuli, u labosu, u oplođenoj jajnoj stanici u buši, već rastu u buši ili ste ih već rodili  
    Sve smo mi već majke 
    Ugodan i lijep dan nam svima želim!

💔💔💔

Ruska1986
    01. Studeni 2020. 07:03

Jutrooo! Nadam se da ste se sve naspavale ili jos spavate.. Doktori sigurno nisu jer im se stuca cijelo vrijeme, koliko se spominju.. Doduse, najvise jedan XY 🤭🤭🤭 Piky, kako si ti? Kako se osjecas? Kad imas dogovoreno u ZGu onda?

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ruska1986
    01. Studeni 2020. 07:24

Lara Wolf

Meto

I ja sam upravo pogledala film "Koliba" majko mila, placem ko kisna godina😔
    Nirvana testici su woow😍 Beta ce biti top🤞
    Nymeria tu sam🙋 Mogu te nastavit zvat ovim nadimkom? 🙈 Drago mi je da si se vratila ovdje s obzirom da znan da cekas jos, bit ce ti zabavno😘
    Bozma kakozaboravi na mene, plavuso🙈 Nek si ti toljagu pripremila😂😂 covjek jadan stuca vec danima😁
    Blacky javi kakav je bio strujni udar😂
    Kod mene iskocili osiguraci😜
    Nadalice pila sam kavu u mislima sa vama😎 😘

E draga Meto bok 🙋‍♀️ ❤ ma naravno, čim mi forum bude dopustio vratit ću stari nick 😉
    Jutros radila testić, bijel kao snijeg 😫 ništa idemo dalje 💪🏽
    Tolko puno je cura ovdje nemrem sve popratiti 😃
    Bela sretno sutra, nadam se da će sve biti ok 🙏 mora bit ❤

Lara Wolf

Meto

I ja sam upravo pogledala film "Koliba" majko mila, placem ko kisna godina😔
    Nirvana testici su woow😍 Beta ce biti top🤞
    Nymeria tu sam🙋 Mogu te nastavit zvat ovim nadimkom? 🙈 Drago mi je da si se vratila ovdje s obzirom da znan da cekas jos, bit ce ti zabavno😘
    Bozma kakozaboravi na mene, plavuso🙈 Nek si ti toljagu pripremila😂😂 covjek jadan stuca vec danima😁
    Blacky javi kakav je bio strujni udar😂
    Kod mene iskocili osiguraci😜
    Nadalice pila sam kavu u mislima sa vama😎 😘

E draga Meto bok 🙋‍♀️ ❤ ma naravno, čim mi forum bude dopustio vratit ću stari nick 😉
    Jutros radila testić, bijel kao snijeg 😫 ništa idemo dalje 💪🏽
    Tolko puno je cura ovdje nemrem sve popratiti 😃
    Bela sretno sutra, nadam se da će sve biti ok 🙏 mora bit ❤

Bas mi je zao... Ali kod tebe je super jer vidim da si vec 2 "prirodno" zatrudnila.. Sto je super i sad navali 🙂💪🏻

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

Lucyinthesky
    01. Studeni 2020. 07:31

Lala1982 ja bi isto napravila kako ti i cure kažu, vidjela šta test kaže pa ako ništa, prestala sa utrićima. Ako je to to, vjerojatno oni koče pravu mengu.
    Seny Medazol vaginalete koje sam ti ja bila napisala idu na recept, ali one nisu biljne. Ove koje ti je Lala1982 napisala mi se čine kao dobro riješenje. Ja sam kao i MTB probiotik isto duže nastavila piti i nisam dobila gljivice.
    Nirvana zato i jesmo tu da jedna drugu bodrimo i odgovaramo si na pitanja, lakše je 😊
    Btw jutro svima ☕

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Ruska1986
    01. Studeni 2020. 07:33

Bas me zanima sad nesto.. Jel onda spontani povezan sa losom kvalitetom jajnih stanica ili sam ja nest krivo shvatila? Ja sam mislila da je spontani uvijek povezan sa nekakvim zdravstvenim stanjem kasnije, da se nest kasnije dogodi pa bude spontani.. A za stanice da nema veze kakve su kvalitete, ako se oplode, oplode se.. Nadam se da sad nisam izvalila neku turbo glupost 🙆‍♀️

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

manemoj
    01. Studeni 2020. 07:56

Nadalica

Bozma zamisli sanjich u nekim oblacima od anestezije, osamucena, hvata mrsica za ruku i kaze sheldone jede mi se kitaodpomfrita 😂😂

Znači 😂😂😂😂😂😂😂

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

🍀🐞MISS🐞🍀
    01. Studeni 2020. 08:01

Sanjich jeli tebe mucio zeludac od siofora otkako si ga uvela ujutro? Ja sam ga na pocetku pila samo navecer 0-0-1, pa sam ga prije nekog vremena uvela i ujutro 1-0-1  .zadnja dva dana me ubija zeludac pa ne znam jel to od toga ..ima li netko iskustva? Ne vjerujem da je od inekcija, nisam imala takvih problema ranije...

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

manemoj
    01. Studeni 2020. 08:01

Dobro jutro cure.. vi se raspisale a ja u 21:30 stavila stopericu, u 21:32 zaspala 🙈 ja ne znam jel i ostalima tako bilo ali ja otkad se pikam pa negdje od 19:30 sam spremna za spavanje, ali onako slomljena od umora...
    Test na koronu napokon jutros stigao negativan!! 
    Lala javi čim napraviš test 🤞🏻

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

01. Studeni 2020. 08:07

Ruska1986

Bas me zanima sad nesto.. Jel onda spontani povezan sa losom kvalitetom jajnih stanica ili sam ja nest krivo shvatila? Ja sam mislila da je spontani uvijek povezan sa nekakvim zdravstvenim stanjem kasnije, da se nest kasnije dogodi pa bude spontani.. A za stanice da nema veze kakve su kvalitete, ako se oplode, oplode se.. Nadam se da sad nisam izvalila neku turbo glupost 🙆‍♀️

Iscitala sam hrpu toga, imam prijateljicu koja je imala 4 spontana(prirodne trudnoce) i da, sve je do lose stanice. I ovo sto kod mene nikad nije doslo do implatacije isto. Malo i do spermija, ali dobra stanica moze izvuc los spermij, a obrnuto ne. Evo npr.ovoj mojoj su ispocetka mislili trombofilija, na kraju se ispostavilo da su bile kromosomske greske na plodu, koje opet nastanu zbog losih stanica. To je onda ono sta mene najvise brine, ako curama koje imaju naoko savrsene stanice i embrije se to desava, sta onda mogu ocekivat ja kojoj na prvu kazu da su stanice lose. Nadam se da ja sad nisam izvalila nesto u plavusa stilu 🙈.  Doktorica me uvjerava da je bilo zdrabih beba iz stanica i embrija koji su bili tako losi da su ih embriolozi htjeli bacit, ali to su ipak cuda, a ne svakodnevne stvari i nesto sta se svaki put desi.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.