Drage zene.. recite mi izmedju kojih dana ciklusa se radi prohodnost jajovoda?
Ja sam radila odmah nakon menge, cim sam prestala krvariti.
A jel bitan neki odredjeni dan nakon menge ili bilo kada?
Ne.. Cim prestanes krvariti.
Ali narucena sam 17.12. a koliko vidim sutra cu dobit mengu, jer je vec krenuo smedjkasti iscjedak. A trebala sam ju dobiti u utorak. I to ce biti 12/13 dan ciklusa kad cu raditi prohodnost jajovoda. Pa sad ne znam ako nije prekasno 🤔
Prohodnost je najbolje raditi odmah nakon menge jer je tad endometrij najtanji i najbolje se vidi i prolazi kontrast jer buduci da hssg pretraga sama po sebi je tek cca 30 posto točna najbolje se vidi pocetkom ciklusa tj odmah nakon krvarenja no ako si tako narucena onda ne mozes drugacije…
Ja sam isla privatno pa je bilo drugacije.. Uredni brisevi i isla sam odmah nakon prestanka krvarenja tj ja sam njima rekla kad je datum…
I ja sam njima rekla kad ce mi biti prvi dan menge ali eto menga mi je uranila 3 do 4 dana. Isto idem privatno…u polikliniku Skvorc. Nista, zvat cu ih u ponedjeljak i reci da mi je menga pocela ranije pa nek odluce dal ce mi mjenjati termin i ako imaju koji termin ranije slobodan. Ili ce im 13 dan ciklusa biti ok. Joooj kod mene bas nista ne moze biti kako treba 😔😔 napokon sam dobila termin i skupila sve nalaze i sad mi menga urani a svaki mjesec je tocna na sat ne samo na dan 😔😔🙈🙈
To obično tako bude od stresa i svega. Mislim da je definitivno bitno da se obavi prije ovulacije. Ma budu ti sigurno pomaknuli termin 🤞
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Ali narucena sam 17.12. a koliko vidim sutra cu dobit mengu, jer je vec krenuo smedjkasti iscjedak. A trebala sam ju dobiti u utorak. I to ce biti 12/13 dan ciklusa kad cu raditi prohodnost jajovoda. Pa sad ne znam ako nije prekasno 🤔
Prohodnost je najbolje raditi odmah nakon menge jer je tad endometrij najtanji i najbolje se vidi i prolazi kontrast jer buduci da hssg pretraga sama po sebi je tek cca 30 posto točna najbolje se vidi pocetkom ciklusa tj odmah nakon krvarenja no ako si tako narucena onda ne mozes drugacije…
Ja sam isla privatno pa je bilo drugacije.. Uredni brisevi i isla sam odmah nakon prestanka krvarenja tj ja sam njima rekla kad je datum…
I ja sam njima rekla kad ce mi biti prvi dan menge ali eto menga mi je uranila 3 do 4 dana. Isto idem privatno…u polikliniku Skvorc. Nista, zvat cu ih u ponedjeljak i reci da mi je menga pocela ranije pa nek odluce dal ce mi mjenjati termin i ako imaju koji termin ranije slobodan. Ili ce im 13 dan ciklusa biti ok. Joooj kod mene bas nista ne moze biti kako treba 😔😔 napokon sam dobila termin i skupila sve nalaze i sad mi menga urani a svaki mjesec je tocna na sat ne samo na dan 😔😔🙈🙈
Znam kako ti je. Meni je prošli mjesec kasnila 10 - ak dana, a trebala sam u postupak. I u međuvremenu završim u samoizolaciji i dobijem koronu. Ovaj mjesec ne mogu u postupak jer bi mi aspiracija trebala biti za Božić, a na VV su na godišnjem. Nadam se da ću u 1mj konačno u postupak i da se ništa neće zakomplicirati.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
To obično tako bude od stresa i svega. Mislim da je definitivno bitno da se obavi prije ovulacije. Ma budu ti sigurno pomaknuli termin 🤞
Ma onda ne brini ako ides privatno vjerojatno ce ti pomaknuti termin, to da si u bolnici bi bio sigurno problem.
A to s mengom je sasvim normalno.. Meni je inace UVIJEK 28 dc a cim sam isla u postupak kasnila je🙄...
Pozz zene,nova sam u ovoj grupi.Danas sam preuzela nalaz amh I on iznosi vr.0,053 ngl,vrlo niske vrijednosti.Uskoro ide ginek.palnirali ivf ili potpomognutu zbog mojih god. I malo losijeg spermiograma.Sad se kako brinem da mi je rezerva kako losa I da nece biti moguc niakakv postupak.Jeli neka imala slicna iskustva,molim vas pomozite.Ne mogu cekat pregled.i konsuktacije a dr.
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Pozz zene,nova sam u ovoj grupi.Danas sam preuzela nalaz amh I on iznosi vr.0,053 ngl,vrlo niske vrijednosti.Uskoro ide ginek.palnirali ivf ili potpomognutu zbog mojih god. I malo losijeg spermiograma.Sad se kako brinem da mi je rezerva kako losa I da nece biti moguc niakakv postupak.Jeli neka imala slicna iskustva,molim vas pomozite.Ne mogu cekat pregled.i konsuktacije a dr.
Pozrav, dobro došla i još brže otišla. Toliki je i moj AMH, ali uvijek dobijem dosta stanica, Brzo nam ti ideć sa teme, ako je problem samo u amh, nemaš nekog problema, spermiogram isto nije problem za IVF. Ostali hormoni su ok?
Pozrav, dobro došla i još brže otišla. Toliki je i moj AMH, ali uvijek dobijem dosta stanica, Brzo nam ti ideć sa teme, ako je problem samo u amh, nemaš nekog problema, spermiogram isto nije problem za IVF. Ostali hormoni su ok?
Ostali spolni hormoni su ok..Dr.je jos savjetovao test na trombofiliju,kolposkopija pa zatim prohodnost jajovoda.Jajovodi mi ne trebaju za ivf..Sad da li ima smisla raditi prohodnost ako sa ovakvim nalazom nije moguca nek vrsta potpomognuta, samo ivf?
Hvala ti na odgovoru
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Drage hrabre cure,
Nova sam na forumu,nekako je lakše ovo sve prolaziti s vama koje ste sve to prošle…
Da li imate saznanja koje privatne poliklinike su pruduljile ugovor s HZZO za 2021.g.?
Hvala.
Zasto mislis da ti je fsh visok? Meni šeta od 7 do 9, nikad nitko mi nije rekao da je visok. Dok je omjer lh i fsh dobar, to je ok visina za fsh.
Tako mi je rekao ginekolog,prvo mi je bio 11 a sada je 8 na što je rekao da je to puno bolje,ali to ga ne brine toliko kao niski amh. Dok nisam krenula u planiranju bebe nisam imala pojma da imam niski amh budući da nikada nisam imala problema ginekoloških. Uvijek sve uredno, od pape, briseva ma sve 5.
👩🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
👨💼 43.g., sve uredno.
7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
4./25 aspiracija 4 oocite, 1 js oplođena i zrela, no ima više pronukleusa te je izostao normalan razvoj zametka.
Drage hrabre cure,
Nova sam na forumu,nekako je lakše ovo sve prolaziti s vama koje ste sve to prošle…
Da li imate saznanja koje privatne poliklinike su pruduljile ugovor s HZZO za 2021.g.?
Hvala.
Zasto mislis da ti je fsh visok? Meni šeta od 7 do 9, nikad nitko mi nije rekao da je visok. Dok je omjer lh i fsh dobar, to je ok visina za fsh.
Tako mi je rekao ginekolog,prvo mi je bio 11 a sada je 8 na što je rekao da je to puno bolje,ali to ga ne brine toliko kao niski amh. Dok nisam krenula u planiranju bebe nisam imala pojma da imam niski amh budući da nikada nisam imala problema ginekoloških. Uvijek sve uredno, od pape, briseva ma sve 5.
Sasvim ok ti je i fsh i lh i to ti sve cure ovdje mogu potvrditi. A sto se tice amh, dok imas folikula na jajnicima, amh i nije toliko bitan. Evo tu jeremija ima slican amh pa dobije ok broj folikula. Samo nemoj cekati nego prvim vlakom u postupak😁
anabelaaaa ja osobno ne bi gubila vrijeme na prohodnost i inseminacije. U ovome vrijeme brzo proleti, dok dočekaš prvi postupak za čas ti je 40 i odjednom si prestar za sve. Toliko toga ti se još može namjestit, pozitivan bris na neku bakteriju, pa dok je se rješiš ode pola godine, pa čekaj ciklus za vađenje krvi, pa čekaj konzultacije, sad još i ova testiranja na covid
Drage hrabre cure,
Hvala.
Sasvim ok ti je i fsh i lh i to ti sve cure ovdje mogu potvrditi. A sto se tice amh, dok imas folikula na jajnicima, amh i nije toliko bitan. Evo tu jeremija ima slican amh pa dobije ok broj folikula. Samo nemoj cekati nego prvim vlakom u postupak😁
Hvala na podrsci♥️ Sljedeći tjedan idem na konzultacije za drugi postupak(IVF), prvi je bio bolan rezultat vjerujem da je većini bilo tako, ali ne dam se💪🙏
👩🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
👨💼 43.g., sve uredno.
7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
4./25 aspiracija 4 oocite, 1 js oplođena i zrela, no ima više pronukleusa te je izostao normalan razvoj zametka.
Sortiraj odgovore
Najstariji