Drage zene.. recite mi izmedju kojih dana ciklusa se radi prohodnost jajovoda?
Ja sam radila odmah nakon menge, cim sam prestala krvariti.
A jel bitan neki odredjeni dan nakon menge ili bilo kada?
Ne.. Cim prestanes krvariti.
Lucyinthesky, zao mi je za mjehur, znam da je to koma i inace, a pogotovo sada. Pij sto vise soka od brusnice, i tekucine opcenito. Drzimo fige na najjace za sutra😊
Lunar, dobro nam dosla. Na prvoj stranici ovog foruma imas korisne informacije, ukljucujuci i popis pretraga pa skicni prvo tamo.😉Vecinom traze markere (oba partnera) hormone (zena), krvnu grupu, PAPU i CV briseve (mislim da ne smiju biti stariji od 6 mjeseci) i spermiogram. Neka me druge cure isprave ali mislim da je to to. Sretno!🤞🏻😊
Ne vrijedi to za Lucingera 😂😂😂
Mene apsolutno nista nije trazio, tek na punkciji me sestra trazila kopiju vjenčanog lista i markere.. I to je bilo staro preko god dana.. Drugo nista.
Jedino naravno ako zeli zbog sebe ali on to nist ne trazi…
Njemu je bitan njegov ultrazvuk ☺️😂😂
Tako je. I tim ultrazvukom nam uz put i krajnike pregleda koliko je detaljan. A papiri su mu nebitni, samo one zakonske moramo imati, ali to tek prije postupka.
Nama je na konzultacijama dao popis ovih pretraga koje sam navela i trazio da to napravimo prije postupka. I cak i pogledao nalaze i prokomentirao ukratko. Mi smo izgelda bili iznimka 😂
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
Lucyinthesky, zao mi je za mjehur, znam da je to koma i inace, a pogotovo sada. Pij sto vise soka od brusnice, i tekucine opcenito. Drzimo fige na najjace za sutra😊
Lunar, dobro nam dosla. Na prvoj stranici ovog foruma imas korisne informacije, ukljucujuci i popis pretraga pa skicni prvo tamo.😉Vecinom traze markere (oba partnera) hormone (zena), krvnu grupu, PAPU i CV briseve (mislim da ne smiju biti stariji od 6 mjeseci) i spermiogram. Neka me druge cure isprave ali mislim da je to to. Sretno!🤞🏻😊
Mene apsolutno nista nije trazio, tek na punkciji me sestra trazila kopiju vjenčanog lista i markere.. I to je bilo staro preko god dana.. Drugo nista.
Tako je. I tim ultrazvukom nam uz put i krajnike pregleda koliko je detaljan. A papiri su mu nebitni, samo one zakonske moramo imati, ali to tek prije postupka.
Nama je na konzultacijama dao popis ovih pretraga koje sam navela i trazio da to napravimo prije postupka. I cak i pogledao nalaze i prokomentirao ukratko. Mi smo izgelda bili iznimka😂
Ja sam ponesla svoj OGROMNI FASCIKL pretraga pa mu valjda bilo glupo ni ne pogledati ih😂.. Ali on sam nije nista trazio..
Sva sreca da sam ja znala da moram donijeti kopiju vj lista, osobnih i markere na dan punkcije jer mi cak NI TO nije rekao da donesem 🤷♀️🙊😂😂....
Ali narucena sam 17.12. a koliko vidim sutra cu dobit mengu, jer je vec krenuo smedjkasti iscjedak. A trebala sam ju dobiti u utorak. I to ce biti 12/13 dan ciklusa kad cu raditi prohodnost jajovoda. Pa sad ne znam ako nije prekasno 🤔
Ja 37.5🙋♀️ On 37🙋♂️
Godinu dana pokusavanja
23.9.'20 prve konzultacije KBC RI
10./11.12.'20 obavljanje pretraga i prikupljanje nalaza - priprema za IVF
AMH 11.6 pmol/L
11.'20. Ureaplasma😔 - 12.'20. nalaz Ureaplasme negativan 😀
9.12.'20. Druge konzultacije KBC-RI
16.12.'20. Prohodnost jajovoda Poliklinika IVF - oba jajovoda 🔝🔝
😂😂😂😂😂
Bome da da… Koliko me ginekologa gledalo prije njega niti jedan nije tako duboko gurao i gledao 🙊😂😂😂😂…
Ajme meni 🙈🙈🙈 ovaj moj je tako nježan.. kao da nam je prvi put 😂😂😂😂😂
Meni bi to bio teški šok onda 😂
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Ali narucena sam 17.12. a koliko vidim sutra cu dobit mengu, jer je vec krenuo smedjkasti iscjedak. A trebala sam ju dobiti u utorak. I to ce biti 12/13 dan ciklusa kad cu raditi prohodnost jajovoda. Pa sad ne znam ako nije prekasno 🤔
Prohodnost je najbolje raditi odmah nakon menge jer je tad endometrij najtanji i najbolje se vidi i prolazi kontrast jer buduci da hssg pretraga sama po sebi je tek cca 30 posto točna najbolje se vidi pocetkom ciklusa tj odmah nakon krvarenja no ako si tako narucena onda ne mozes drugacije...
Ja sam isla privatno pa je bilo drugacije.. Uredni brisevi i isla sam odmah nakon prestanka krvarenja tj ja sam njima rekla kad je datum...
Prohodnost je najbolje raditi odmah nakon menge jer je tad endometrij najtanji i najbolje se vidi i prolazi kontrast jer buduci da hssg pretraga sama po sebi je tek cca 30 posto točna najbolje se vidi pocetkom ciklusa tj odmah nakon krvarenja no ako si tako narucena onda ne mozes drugacije…
Ja sam isla privatno pa je bilo drugacije.. Uredni brisevi i isla sam odmah nakon prestanka krvarenja tj ja sam njima rekla kad je datum…
Meni su isto rekli da se javim prvi dan menstruacije, čak sam još mrvicu i krvarila na pretragi..
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Mislim da su meni bili rekli između 7. i 10. dana. Koliko se sjećam od prije 5 godina
Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
Mm 37 - svo ok
Borba za bebu no2
1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0
Vidim da spominjete lh i fsh. Meni je na zadnjem vađenju lh bio 16, a fsh 10.
I kad je dr to vidio sad na konzultacijama odmah je rekao šta je ovo... i na nalazu napisao obratno.
Pretpostavljam da mi je ta inverzija zbog PCOS. A fsh mi je graničan, kako mi je tu u Brodu rekla dr. A amh preko 70.
Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
Mm 37 - svo ok
Borba za bebu no2
1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0
Prohodnost je najbolje raditi odmah nakon menge jer je tad endometrij najtanji i najbolje se vidi i prolazi kontrast jer buduci da hssg pretraga sama po sebi je tek cca 30 posto točna najbolje se vidi pocetkom ciklusa tj odmah nakon krvarenja no ako si tako narucena onda ne mozes drugacije…
Ja sam isla privatno pa je bilo drugacije.. Uredni brisevi i isla sam odmah nakon prestanka krvarenja tj ja sam njima rekla kad je datum…
I ja sam njima rekla kad ce mi biti prvi dan menge ali eto menga mi je uranila 3 do 4 dana. Isto idem privatno...u polikliniku Skvorc. Nista, zvat cu ih u ponedjeljak i reci da mi je menga pocela ranije pa nek odluce dal ce mi mjenjati termin i ako imaju koji termin ranije slobodan. Ili ce im 13 dan ciklusa biti ok. Joooj kod mene bas nista ne moze biti kako treba 😔😔 napokon sam dobila termin i skupila sve nalaze i sad mi menga urani a svaki mjesec je tocna na sat ne samo na dan 😔😔🙈🙈
Ja 37.5🙋♀️ On 37🙋♂️
Godinu dana pokusavanja
23.9.'20 prve konzultacije KBC RI
10./11.12.'20 obavljanje pretraga i prikupljanje nalaza - priprema za IVF
AMH 11.6 pmol/L
11.'20. Ureaplasma😔 - 12.'20. nalaz Ureaplasme negativan 😀
9.12.'20. Druge konzultacije KBC-RI
16.12.'20. Prohodnost jajovoda Poliklinika IVF - oba jajovoda 🔝🔝
Sortiraj odgovore
Najstariji