https://ibb.co/z6p4Cm0
Evo jesam,danas je linija malo blijeđa od jucerasnje pa nenznam sta to znaci…isla sam sad vadit betu,nisam mogla izdrzat,popodne nalaz pa javim…i dalje imam blago krvarenje (vise je smeckasto,ali tu i tamo bude bas i svjeza krv) zvat cu doktora malo kasnije da vidim sta on kaze…
A koji ti je sad dan nakon trasnsfera?
11dpt
Da, sad bi vec trebala biti tamnija linija 🤔🤔 nadam se da beta pokazati drukcije, drzim fige! Nemoj me krivo shvatit, ne mislim nista lose, ali za 11 dan mi se cini dosta blijeda linija.. Prosla sam to vec pa znam kako ti je… Kad ti je nalaz gotov? Meni je bio kroz sat i pol, isla sam privatno.. mozda je do testa?
Nije do testa, taj test inace pokazuje tamnuju crticu nego npr gravignost iz ljekarne, hocu reci detektira vrlo nisku betu..
Nazalost meni se jos jucer cinila dosta svijetla iako su trodnevni a buduci da je jutros jos svijetlija to je ili od ostatka brevactida pa nesto pokazuje ili je bila biokemijska…
😒
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Nada86, barem imate smrzliće... drugi puta dođeš bez brige na transfer, začas preleti mjesec dana
Ja ću npr. morati sve ispočetka, a imam još uvijek bolove od prve aspiracije (ne mogu normalno mokriti ujutro, nego lijepo moram stati u kadu jer kad sjednem me sve prereže tako da vidim zvjezdice!!) I takva sam poslana na transfer, plus mi je propalo 5 blastica pa nemam ništa ni za smrznuti.
Treba mi par dana da mi se malo slegnu dojmovi oko svega...
Cure, dok ste gledale transfer na ekranu, jel se sjećate kakvi su vam bili jajnici? Moji su bili krcati kao sa folikulama... Baš imam osjećaj da kod mene nije to sve dobro prošlo... 🤔 A s druge strane nebi htjela biti pekmez😊😁
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Najbolje da sacekam betu danas,pa cemo vidjeti. Sta bude bit ce,sta cu sad . Summjam da je od ostataka brevactida kad sam ga primila prije 16 dan,mislim da se on ne zadrzava toliko u organizmu,prije onda biokemijska ali mogu sad svasta nagdat,vidit cemo betu..popodne oko 4-5 ce bit nalaz..
Ja se jos uvijek nadam ,ali sta Bog da 🙏🥰
AuroraB Nada86 slazem se,kad imas smrzlice,bit ce ti puno puno lakse iduci put...meni je lose kad se sjetim da bi mozda opet mogla na aspiraciju koliko me to boljelo tako da budite sretni kad imate smrzlice ..
Ja sam gledala ekran ali nista nisan kuzila koliko sam bila osamucena ..
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Nada86,
žao mi je. :(
Miss, danas bi trebala znati na čemu si. S obzirom da su vraćen 2 mrve možda je jedna odustala a druga nastavila. Napravile smo sve što smo mogle. Na dalje ne možemo utjecati. Samo hrabro i pozitivno. :*
AuroraB, ali ne znam kako baš ništa nema za smrznuti. Žao mi je. Opet sve ispočetka, a ni od prošlog se ne oporavio. Ali hrabre smo mi žene. Bit će sve ok. Kad možeš krenuti najranije opet? Znaš je li dr. Banović još tamo ili je otišla?
Stiže nam curica 💓
AuroraB, Miss1502
U pravu ste, imati smrzliće je ipak lakše nego sve ispočetka. Ali ja sam već dobro umorna od negativnih testova (ovo mi je bio 6. IVF) a o aspiracijama i da ne govorim. Uvijek moraju doktori paziti da me ne prestimuliraju jer i na najmanje doze reagiram. Ovaj put je moja doktorica bila slobodna na dan kas se odlučivalo koji dan će biti aspiracija, druga doktorica se odlučila umjesto petka za ponedjeljak i 5 glavnih folikula su pukli. Ali na sreću su mogli 7 izvući i svi su se oplodili. U ovom pokušaju smo potrošili 4, od toga dobili jednu blasticu, i ostala su nam još 3.
AuroraB ti folikuli koje si vidjela na ultrazvuku tijekom transfera su u stvari rupice iz kojih su izvadili folikule koje se kasnije napune vodom, nakon mjesec dana sve se vrati na svoje mjesto (nadam se da razumiješ šta mislim reci)
Miss1502 sačekaj betu i probaj se malo opustiti, znam da je lakše reći nego učiniti ali pokušaj 🍀
Nada86, barem imate smrzliće… drugi puta dođeš bez brige na transfer, začas preleti mjesec dana
Ja ću npr. morati sve ispočetka, a imam još uvijek bolove od prve aspiracije (ne mogu normalno mokriti ujutro, nego lijepo moram stati u kadu jer kad sjednem me sve prereže tako da vidim zvjezdice!!) I takva sam poslana na transfer, plus mi je propalo 5 blastica pa nemam ništa ni za smrznuti.
Treba mi par dana da mi se malo slegnu dojmovi oko svega…
Cure, dok ste gledale transfer na ekranu, jel se sjećate kakvi su vam bili jajnici? Moji su bili krcati kao sa folikulama… Baš imam osjećaj da kod mene nije to sve dobro prošlo… 🤔 A s druge strane nebi htjela biti pekmez😊😁
Meni kad su izvadili tih 19 folikula, cure u sobi su mi rekle da sam vjerovatno otisla u hiper i da mi vjerovatno nece raditi transfer 5 dan dok mi se organizam malo ne smiri... To mi je rekla cura koja je bila samnom i na aspiraciji i na transferu i kojoj je to bio,,mislim, 6 postupak. U jednom od njih je imala situaciju kao i ja pa su joj odgodili transfer(ako se ne varam, rekla je 3 tjedna, al nemojte me drzati za rijec, bila sam osamucena jos). Meni je ipak bio transfer 5 dan, sa 2 embrija i nista za zamrzavanje.. Sad, da li sam ja mozda ipak otisla u hiper, da li je to uopce povezano, ne znam... Al mozda ako imas takve bolove, mozda i je povezano... Mozds su te ipak trebali ostaviti malo da se oporavis pa onda raditi transfer? Stvarno ne znam, ali eto, da podijelim i svoje iskustvo
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Nada86,
Miss, danas bi trebala znati na čemu si. S obzirom da su vraćen 2 mrve možda je jedna odustala a druga nastavila. Napravile smo sve što smo mogle. Na dalje ne možemo utjecati. Samo hrabro i pozitivno. :*
AuroraB, ali ne znam kako baš ništa nema za smrznuti. Žao mi je. Opet sve ispočetka, a ni od prošlog se ne oporavio. Ali hrabre smo mi žene. Bit će sve ok. Kad možeš krenuti najranije opet? Znaš je li dr. Banović još tamo ili je otišla?
Hvala, ne preostaje nam ništa drugo nego gledati naprijed i boriti se.
Samo neki dani su teški, jutros test negativan, maloprije saznajem da je rodica trudna. I onda sve one suze koje nisam mislila proliti izadjoše bez pitanja....
Ma valjda će i nama zasijati jednom sunce...
Leptirica82, ostale su dvije rane blastociste BB kvalitete, i one su mi vraćene, ali nemam ništa za dalje. Sumnjam da će uspjeti baš od prvi put posebno uza sve ove moje bolove i kako su druge stanice propale jer očito nisu bile baš kvalitetne ili nenznam ni sama... Takva neka je bila atmosfera u sali, pa sam i sama ostala u tom razočaravajućem tonu.
Dr. Banović mi je jučer radila transfer, čini se jako dobra i ljubazna doktorica. Ne znam sad koliko će biti, ali znam da je prošli tjedan ordinirala moja doktorica Škrgatić, ona nam je bila svima na aspiracija i bila mi je na svim UZV-ima.
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Nada86,
Hvala, ne preostaje nam ništa drugo nego gledati naprijed i boriti se.
Samo neki dani su teški, jutros test negativan, maloprije saznajem da je rodica trudna. I onda sve one suze koje nisam mislila proliti izadjoše bez pitanja….
Ma valjda će i nama zasijati jednom sunce…
Ma hoce, sigurno! Treba se naoruzati strpljenjem, nema druge!
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
AuroraB vjeruj u svoje ribice i da će biti pozitivno. Ako Bog da neće ti za sada druga stimulacija ni trebati 🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji