Nas su isto svi prije pitali kada ćemo i šta čekamo i zabadali nos. Nismo nikad ništa rekli.. prije dvije godine sam ostala trudna nakon 4. IVF i našoj sreći nije bilo kraja. U 26. tjednu sam dobila prijevremene bolove i beba se rodila, nažalost premala da bi imala snage za život… Od tada me svaki neuspjeh puno vise boli, zato šta znam šta znači radovati se i osjetiti bebu i na kraju je i upoznati… našeg malog usnulog princa… Ali od tada se više niko ne usuđuje ništa pitati, čak šta više pokušavaju sakriti tuđe trudnoće od mene…
Ma znate šta, svako nosi svoj križ, svakakvih priča ima i i na izgled najsretnija obitelj ima svoje muke. Ja sam kroz sve ovo naučila biti zahvalna na mom mužu koji je najdivnija osoba na svijetu za mene i na mojoj obitelji koja je uvijek uz mene. Borim se dalje jer mi ništa drugo nema smisla… ljubim vas sve i želim puno sreće
Jako slična je i moja priča, isto u 26tom tjednu. Nadam se da ce biti bolje.
Žao mi je da si i ti morala slično proći, tu bol niko ne zaslužuje.
Ali idemo naprijed jer nas naši anđeli gledaju odozgo, i sigurna sam da će nam ubrzo poslati bracu ili seku. ❤️
Baš mi je žao zbog tebe😔😔a ja ti nikad nisam bila trudna al nadam se da ću biti jednog dana i da će mi uspjeti u 10 mj. To će mi biti 2 ivf pozz puno ti sreće❤❤
Biti ćeš... iz moje perspektive tebi je “tek” drugi IVF pred vratima. Budi istrajna i sigurna sam da će se jedna mala dušica odlučiti obradovati vas.
Aurora, ja sam iz Crne Gore, sumnjam da ti ime klinike nesto znaci 😂
Miss, zao mi je ali i biohemijska je dobar znak! Znaci da se nesto desavalo i da si korak blize da uspijes. Budi jaka❤️
Mene su danas zvali da me pomjere za ranije kod nove doktorice, bila sam bas nekako srecna. Mada mi kasni evo 2 dana pa se nerviram sto jos nisam dobila, jer nemam nikakve simptome. Tu i tamo neke grceve u stomaku ali nista strasno. Nekako me strah da mi ova zadnka vantjelesna nije poremetila nesto...
Baš mi je žao zbog tebe😔😔a ja ti nikad nisam bila trudna al nadam se da ću biti jednog dana i da će mi uspjeti u 10 mj. To će mi biti 2 ivf pozz puno ti sreće❤❤
Biti ćeš… iz moje perspektive tebi je “tek” drugi IVF pred vratima. Budi istrajna i sigurna sam da će se jedna mala dušica odlučiti obradovati vas.
Ooo bas tako! Tek drugi.. Ja, sam posla 2 prirodna ivfa 5 stimulirani i 10 transfera... Imala 2 spontana... Taman se ponadam i srce prestane kucati.. Ja kad i ako opet ostanem trudna bojat cu se sama sebe.. Jer nazalost ni poz test ni beta ni kucanje srca se u mom slucaju pokazalo da nije sigurnost.. Doguram do 9 tjedna i stane🤷♀️😔😔😔....
Biti ćeš… iz moje perspektive tebi je “tek” drugi IVF pred vratima. Budi istrajna i sigurna sam da će se jedna mala dušica odlučiti obradovati vas.
Ooo bas tako! Tek drugi.. Ja, sam posla 2 prirodna ivfa 5 stimulirani i 10 transfera… Imala 2 spontana… Taman se ponadam i srce prestane kucati.. Ja kad i ako opet ostanem trudna bojat cu se sama sebe.. Jer nazalost ni poz test ni beta ni kucanje srca se u mom slucaju pokazalo da nije sigurnost.. Doguram do 9 tjedna i stane🤷♀️😔😔😔….
Zao mi je zbog spontanih. Jesu ti radili nalaze za trombofiliju?
Nada86 i Presley, ne mogu ni zamisliti kakva je to tuga i koliko treba snage za krenuti dalje nakon takve tuge 😢, pogotovo kad se dogodi u tim tjednima, kada vecina zena odahne misleci da je najrizicniji dio prosao i da mogu odahnuti. Zao mi je sto vam se to dogodilo i sto ste morale osjetiti tu tugu, drzim vam fige i od srca zelim da sto prije dobijete svoju najvecu zelju u narucje i da vam donese utjehu za sve sto ste prosle 🤞🤞🤞🍀🍀🍀🙏🙏🙏
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Nada86 i Presley, ne mogu ni zamisliti kakva je to tuga i koliko treba snage za krenuti dalje nakon takve tuge 😢, pogotovo kad se dogodi u tim tjednima, kada vecina zena odahne misleci da je najrizicniji dio prosao i da mogu odahnuti. Zao mi je sto vam se to dogodilo i sto ste morale osjetiti tu tugu, drzim vam fige i od srca zelim da sto prije dobijete svoju najvecu zelju u narucje i da vam donese utjehu za sve sto ste prosle 🤞🤞🤞🍀🍀🍀🙏🙏🙏
Hvala ❤️
Missi zao mi je zbog male bete i znam da ti grozno, ali uspjet ces, kao sto su cure napisala biokemijska je dobar znak
Drage cure, pogotovo s duzim stazom divim vam se. Ja sam sretna da imam potporu muza, ali na drugi nacin sam tuzna jer zelim da konacno cujem kako ga netko zove tata. Okruzena sam necacima i koliko god ih obozavam boli me da nemamo svoje dijete. Jos sad kad zbog upale ne stignemo u postupak, jer nisam spremila sve nalaze
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Ooo bas tako! Tek drugi.. Ja, sam posla 2 prirodna ivfa 5 stimulirani i 10 transfera… Imala 2 spontana… Taman se ponadam i srce prestane kucati.. Ja kad i ako opet ostanem trudna bojat cu se sama sebe.. Jer nazalost ni poz test ni beta ni kucanje srca se u mom slucaju pokazalo da nije sigurnost.. Doguram do 9 tjedna i stane🤷♀️😔😔😔….
Ma naravno, sve pretrage sam ja radila... Od trombofilije, imulologije, histeroskopije, laparoskopije.. Fascikl mi je puunn papira i sve ok.. Dobivala sam preventivno i fragmin i decortin i andol i injekcije prolutona.. Sto bi rekli sve sto se moze dati..
Ma naravno, sve pretrage sam ja radila… Od trombofilije, imulologije, histeroskopije, laparoskopije.. Fascikl mi je puunn papira i sve ok.. Dobivala sam preventivno i fragmin i decortin i andol i injekcije prolutona.. Sto bi rekli sve sto se moze dati..
I kariograme suprug i ja, to je pregled nadih kromosoma.. Sve je super.. Uglavnom luci mi je rekao da me nema vise na sta slati niti dati ista novo kad sam svu terapiju dodatnu koristila u skoro svim transferima....
Sortiraj odgovore
Najstariji