Lucija onda se mi ne pratimo, drzim fige da menga malo priceka i da potvrdis da je kod njega ove godine svaki FET bio uspjesan 🤞🤞🤞🤞🤞🍀🍀🍀🍀🥰🥰
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Lucijaonda se mi ne pratimo, drzim fige da menga malo priceka i da potvrdis da je kod njega ove godine svaki FET bio uspjesan 🤞🤞🤞🤞🤞🍀🍀🍀🍀🥰🥰
A mozda cemo se i pratiti ako menga dodje prije vikenda🤤🤷♀️
Da nadam se da necemo pokvariti statistiku uspjesnih Fet-ova
Ja inace kud god dodjem kvarim statistiku😂😂😂
703
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Miss1502 žao mi je, i meni se čini da je beta premala. Znam da nemaš smrzlića i da ti je teško prolaziti opet kroz sve ali čovjek se nekako na sve navikne.. ne odustaj ❤️
Analukačević znam kako se osjećaš, samo me strah koja će nova žena iz obitelji objaviti trudnoću a mi čekamo već 10 godina i samo gledamo kako tuđa djeca rastu... A svaka nova godina samo nove ožiljke na srcu ostavlja..
Ali kao šta sam već napisala prije, borimo se, i nama će zasijati sunce!!!!
Sretno svim curama koje pokušavaju, mi ćemo najvjerovatnije u 9. mjesecu na FET.
Sto se tice tudjih trudnica... Prije me to vise pogadjalo nekako sam vec otupila jer sam s godinama navikla da su svi oko mene ili trudni ili imaju vec 2 djece.. Evo samo ove godine moje 4 frendice rodile 2 dijete... Drugo..
A ja jos nijedno.. Vec su svi i digli ruke od nas i nitko me nista ni ne pita kako mi je.. Iskreno i bolje mi je tako nego ispočetka kad su me pilili pitanjima kad ce... Vec 8 godina zelimo dijete a negdje prije 2 su me i prekrižili i ne pitaju nista...
Pogodi me taj tren kad cujem da je netko opet trudan no drugi dan mi to postane 'normala'...
Mada 86 da baš tako mi već to čekamo ostvatenje 10 godina a nedogađase.ja imam 30 god a muž 35 idem u početkom 9 mj kod dr na konzultaciju.za dogovor ivf...
Azospermia
Nas su isto svi prije pitali kada ćemo i šta čekamo i zabadali nos. Nismo nikad ništa rekli.. prije dvije godine sam ostala trudna nakon 4. IVF i našoj sreći nije bilo kraja. U 26. tjednu sam dobila prijevremene bolove i beba se rodila, nažalost premala da bi imala snage za život... Od tada me svaki neuspjeh puno vise boli, zato šta znam šta znači radovati se i osjetiti bebu i na kraju je i upoznati... našeg malog usnulog princa... Ali od tada se više niko ne usuđuje ništa pitati, čak šta više pokušavaju sakriti tuđe trudnoće od mene...
Ma znate šta, svako nosi svoj križ, svakakvih priča ima i i na izgled najsretnija obitelj ima svoje muke. Ja sam kroz sve ovo naučila biti zahvalna na mom mužu koji je najdivnija osoba na svijetu za mene i na mojoj obitelji koja je uvijek uz mene. Borim se dalje jer mi ništa drugo nema smisla... ljubim vas sve i želim puno sreće
Nas su isto svi prije pitali kada ćemo i šta čekamo i zabadali nos. Nismo nikad ništa rekli.. prije dvije godine sam ostala trudna nakon 4. IVF i našoj sreći nije bilo kraja. U 26. tjednu sam dobila prijevremene bolove i beba se rodila, nažalost premala da bi imala snage za život… Od tada me svaki neuspjeh puno vise boli, zato šta znam šta znači radovati se i osjetiti bebu i na kraju je i upoznati… našeg malog usnulog princa… Ali od tada se više niko ne usuđuje ništa pitati, čak šta više pokušavaju sakriti tuđe trudnoće od mene…
Ma znate šta, svako nosi svoj križ, svakakvih priča ima i i na izgled najsretnija obitelj ima svoje muke. Ja sam kroz sve ovo naučila biti zahvalna na mom mužu koji je najdivnija osoba na svijetu za mene i na mojoj obitelji koja je uvijek uz mene. Borim se dalje jer mi ništa drugo nema smisla… ljubim vas sve i želim puno sreće
Jako slična je i moja priča, isto u 26tom tjednu. Nadam se da ce biti bolje.
Baš mi je žao zbog tebe😔😔a ja ti nikad nisam bila trudna al nadam se da ću biti jednog dana i da će mi uspjeti u 10 mj. To će mi biti 2 ivf pozz puno ti sreće❤❤
Azospermia
Sortiraj odgovore
Najstariji