Bok žene 😊
Bela, baš mi je drago zbog tebe, divno da vam se to onako potrefilo. Sad samo mirno čekati bebu, javi nam obavezno rezultate.😊
Lena89zao mi je zbog cijele situacije, mogu mislit kako ste svi skupa… šaljem zagrljaje…
Miss1502 na oba vidim crticu i mislim da je to to!!🥰 vjerujem da je užasno teško, al probaj se okupirao nečim da se ne stresiras i u miru čekaj betu 🥰
AuroraB zao mi je da nema za fet, ali 2 baštine super zvuče! Drzim fige🙏
Lelazao mi je sto ste morali odustati. Znam kako je to teško….
Ja mislim da upravo dobivam M. Lagano krvarenje (roskasto) je počelo, grčevi itd… iako bih trebala tek u nedjelju dobiti… al ok, ako dođe ranije, ranije ću u postupak…. jedan mali dio mene se nada da bi i ovo moje mogla biti implantacija, ali realno, znam da nije…😅
AuroraB blastice, ne baštine. Ajme neću ni citat vise sta mi je još mob prepravio. 😅
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Aurora joooj, toliko stanica a nista smrzlicaa, al ajde, drzim 🤞🏼 da ih necete ni trebatii.... 🙏🏼
Lela zao mi jee, kad mozes u sljedeci postupak?
Cure moje, danas 12. dan ciklusa, folikuli 15,11,10, endo 6.3, vj transfer u pon ili uto... endo bi trebala debljati? Pisali ste ciklu svaki dan? Znate li ako mi u cet bude ovulacija, je li 5. dan za FET blastice pon ili uto?
Ja AMH 13, MM Oligo
12.2019. 1. IVF -> vracena blastica, dosla M
3.2020. 2. IVF -> vracen trodnevni, dosla M
8.2020. 1. FET -> vracena blastica 1.9. 🙏🏼 9. dnt beta 225,50, 11. dnt beta 566,40 🤗
5.2021. Stigao 👶🏼❤️
1.2023. novi FET, beta ➖
3.2023. Nove konzultacije. Novi nalazi AMH 8, oligo.
5.2023. 3. IVF (imali sudar na dan transfera i nisam stigla pa su zaledili 2x blastice)
9.2023. FET, beta ➖
11.2023. FET
Lucija07, e pa upravo to... Znala sam da mogu propasti, i sva sreća da su dvije ostale, ali da sam malo neugodno iznenađena- jesam! 😐 U petak smo imali 7 lijepo oplođenih koje su se dobro dijelile od ukupno 12 zrelih (inače aspirirano 18 oocita). Embriologica je rekla da vraćamo dvije blastociste i da su ostale propale. Ja pitam: "Propale? Znači nemam za smrzavanje?" Ona je rekla da nemam, da su se prestale dijeliti ako se dobro sjećam jer sam bila malo u šoku tad. Moje doktorice nije bilo, kao ni embriologice od prošlog tjedna...
Kaj je tu je, sva sreća da je sad i tako ispalo, da smo uopće došli do transfera.
Cure, očito je pravilo da pravila nema! 🙂
Ruska1986, kamoli sreće da mi se ponovi tvoj scenarij!! Malo mi je lakše dok sam pročitala što si ti napisala...
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Kiki89, Tuma pisale smo u isto vrijeme pa vas nisam spomenula u poruci.. 🙂
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
Kiki89, ja nisam pila ciklu jer mi se dobro debljao endo pa nisam htjela ni da bude predebelo kad su pisale cure da ne smije biti niti predebelo... 12. dan UZV 9mm, tako da tu nemam iskustva.
Transfer mi je bio 5. dan od aspiracije (aspiracija je nulti dan), a 6. od ovulacije...
Miss 1502 ja vidim na oba crtice! Sad se pokusaj smiriti i budi pozitivna krenulo je kako treba!
AuroraB to se i meni desilo na zadnjem, bas sam pisala da mi je jako cudno ispalo od 12 oplodjenih zrelih ja sam dobila samo 2 blaste na kraju.. Dr su mi rekli da ne znaju razlog tome. Alii, zelim ti od srca da ti smrzlici i ne trebaju!! 🥰
Lela,Lena89 drzite se. ❤️
Kiki989
Poslali su mi recrpt za tablete, nije jos szigao, duphaston da uzimam, pa kada dobijem odmah na uzv da se vidi jel cista otisla, ako je nadam se da možemo ponovno u postupak 😁
Jel ima neka iskustva sa lijekom od Ramiza Orman, da je možda i muž koristo i da mu se popravio spermiogram+
Aurora super, onda to pada u utorak sta mi vise odgovara jer mi se dr. tek u pon vraca s godisnjeg..
Lela pa super, onda cete brzo u nove pobjede 💪🏼
Ja AMH 13, MM Oligo
12.2019. 1. IVF -> vracena blastica, dosla M
3.2020. 2. IVF -> vracen trodnevni, dosla M
8.2020. 1. FET -> vracena blastica 1.9. 🙏🏼 9. dnt beta 225,50, 11. dnt beta 566,40 🤗
5.2021. Stigao 👶🏼❤️
1.2023. novi FET, beta ➖
3.2023. Nove konzultacije. Novi nalazi AMH 8, oligo.
5.2023. 3. IVF (imali sudar na dan transfera i nisam stigla pa su zaledili 2x blastice)
9.2023. FET, beta ➖
11.2023. FET
Ja san ih izvadila 19, oplodilo se 12 a na transferu bile samo 2, savrsene.. Ali isti nista za smrznuti.. Meni je isto vas cudno bilo da je od toga se svelo samo na 2. Doduse, bila je jos i treca ali u jako losem stanju. Al ne zalim se, naravno! I te dvije su bile dovoljne 😉
Super da su bile dovoljne💓💓, no nazalost ako ne uspije nekom zalosno je s toliko stanica ne imati bas nista za FET nego ici ispočetka…
Ono mislis si tooolike stanice,tu je i hiper i punkcija i oporavak pa to sve ponovno prolaziti nije bas super🤨🤷♀️…
Ma slazem se! Ja sam isto racunala a tim da cemo bar nesto zamrznuti, ali ocito ne.. Naravno da bi bilo puno lakse da se zamrznu pa da ne moramo opet prolazit kroz sve to, ali sta je, tu je! Meni je isto tako cudno bilo da mi je beta na 12 dnt bila 1897, a da nisu duplici.. 🤷🏻♀️ Kako god bilo, te dvije su upalile i sada cekamo 10.09.za drugi uvz, gdje bi se trebalo vec i srce cuti 🙂🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Lucija07, e pa upravo to… Znala sam da mogu propasti, i sva sreća da su dvije ostale, ali da sam malo neugodno iznenađena- jesam! 😐 U petak smo imali 7 lijepo oplođenih koje su se dobro dijelile od ukupno 12 zrelih (inače aspirirano 18 oocita). Embriologica je rekla da vraćamo dvije blastociste i da su ostale propale. Ja pitam: "Propale? Znači nemam za smrzavanje?" Ona je rekla da nemam, da su se prestale dijeliti ako se dobro sjećam jer sam bila malo u šoku tad. Moje doktorice nije bilo, kao ni embriologice od prošlog tjedna…
Kaj je tu je, sva sreća da je sad i tako ispalo, da smo uopće došli do transfera.
Cure, očito je pravilo da pravila nema! 🙂Ruska1986, kamoli sreće da mi se ponovi tvoj scenarij!! Malo mi je lakše dok sam pročitala što si ti napisala…
Ma da, cudno je sta tako ispadne, ali eto! Drzim fige svima koji su u iscekivanju, bilo bete, bilo transfera, bilo postupka opcenito!!!💪🏻💪🏻
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji