Pozdrav cure,
Ja sam isla prosle god na ivf (jedan prirodni i jedan smrznuti) i nije mi uspilo. Moje problem je endometrioza i nizak AMH.
Kroz godinu dana sam pila caj od vrkute i jod i danas na pregledu cokoladna cista je 17 mm, a bila je 55 mm. Znaci smanjila se. Takodjer, AMH mi se smanjio. Sad je samo 8, a ja imam 30 godina. Koliki AMH imate? Jeli koja od vas u kbc kod dr.Mrsica?
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Pozdrav cure,
Ja sam isla prosle god na ivf (jedan prirodni i jedan smrznuti) i nije mi uspilo. Moje problem je endometrioza i nizak AMH.
Kroz godinu dana sam pila caj od vrkute i jod i danas na pregledu cokoladna cista je 17 mm, a bila je 55 mm. Znaci smanjila se. Takodjer, AMH mi se smanjio. Sad je samo 8, a ja imam 30 godina. Koliki AMH imate? Jeli koja od vas u kbc kod dr.Mrsica?
Eh da je bar amh mjerilo uspjeha.. Moj je skoro 25 pa se vec godinama mucim s neuspješnim postupcima... Bitno je da imas folikula i mlada si, no da nemas vremena na gubljenje ali s tim amh je jos velika mogućnost trudnice.. Osobno poznam cure koje su s amh 3 vec rodikw a ja svojih 25 amh se jos muci tako da.... Pravilo je da pravila nema.. 2 transfera je nista sto bi ja rekla,rijetko kome tako brzo uspije, ima slucajeva naravno ali Nazalost cesce treba vise postupaka, transfera. ja sam ih vec imala 10 ili 11 iskreno ni ne znam🤔🤷♀️ morala bi broja a trudim se to zaboraviti(transfera) a rezultat svega 2 spontana..
Pozdrav cure,
Eh da je bar amh mjerilo uspjeha.. Moj je skoro 25 pa se vec godinama mucim s neuspješnim postupcima… Bitno je da imas folikula i mlada si, no da nemas vremena na gubljenje ali s tim amh je jos velika mogućnost trudnice.. Osobno poznam cure koje su s amh 3 vec rodikw a ja svojih 25 amh se jos muci tako da…. Pravilo je da pravila nema.. 2 transfera je nista sto bi ja rekla,rijetko kome tako brzo uspije, ima slucajeva naravno ali Nazalost cesce treba vise postupaka, transfera. ja sam ih vec imala 10 ili 11 iskreno ni ne znam🤔🤷♀️ morala bi broja a trudim se to zaboraviti(transfera) a rezultat svega 2 spontana..
Koji je tvoj problem?
Malo me plase s niskim AMH. Mislim se dali ici u dr.Mrsica ili u Zagreb u Lučingera. Volila bi da mi se jave zene s iskustvima kod njih dvojice.
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Maja555 ja sam kod Lučingera, meni je skroz u redu, pristupačan, ekipa mu je super, a biologica je ta koja je ustvari teta čarobnica Aspiracija jajnih stanica se kod njega radi bez anestezije, i evo ja je već dva puta preživila. Znam dosta parova koji su kod njega dobili po nekoliko djece te sam se zbog toga i ja odlučila za njega.
Pozz i sretno!
39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙
Cure da li koja zna točno kada se vraća Lučinger??
28. dan ciklusa će mi biti 01.09. Ciklusi su mi inaće 30-36 dana pa se molim da će i sada tako biti.
39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙
Pozdrav cure,
Eh da je bar amh mjerilo uspjeha.. Moj je skoro 25 pa se vec godinama mucim s neuspješnim postupcima… Bitno je da imas folikula i mlada si, no da nemas vremena na gubljenje ali s tim amh je jos velika mogućnost trudnice.. Osobno poznam cure koje su s amh 3 vec rodikw a ja svojih 25 amh se jos muci tako da…. Pravilo je da pravila nema.. 2 transfera je nista sto bi ja rekla,rijetko kome tako brzo uspije, ima slucajeva naravno ali Nazalost cesce treba vise postupaka, transfera. ja sam ih vec imala 10 ili 11 iskreno ni ne znam🤔🤷♀️ morala bi broja a trudim se to zaboraviti(transfera) a rezultat svega 2 spontana..
Koji je tvoj problem?
Malo me plase s niskim AMH. Mislim se dali ici u dr.Mrsica ili u Zagreb u Lučingera. Volila bi da mi se jave zene s iskustvima kod njih dvojice.
Ja idem kod Lucija... Imala sam 12 stanica sve su mi zamrznuli jer sam imala hiper pa, sad cekam da se vrati s godišnjeg da idem na FET, imamo za 3 transfera po 2 embrija u skamki.. Vjerovala ili ne najgore je ovo-mi uopce nemamo problem, kod mene sve super, 101 pretragu sam vec napravila, muzev spg super i eto...
Cure da li koja zna točno kada se vraća Lučinger??
28. dan ciklusa će mi biti 01.09.Ciklusi su mi inaće 30-36 dana pa se molim da će i sada tako biti.
01.09.se vraca a ha molim Boga da mi me ga ne dodje do vikenda, da, se uspijem utrpat za FET inace moram cekat 10 mjesec 🤤
11dpt - beta mi je 10
Sta to sad znaci?! Jel neko sa sigurnoscu zna?
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
11dpt - beta mi je 10
Sta to sad znaci?! Jel neko sa sigurnoscu zna?
Buduci da ti je test jucer bio tamniji a danas svjetliji znaci da ti je beta u opadaju, to ti je bila vjerojatno biokemijska, imala sam takvu situaciju 2 puta slicno su mi izgledali testovi..
Beta u T mora rasti i test tamni ti a ne svijetliti, ako svijetli znaci da opada vrijednost hcg-a.
Niska je za 11 dan.. Zao mi je ali i to je dobar znak..
Javi u kliniku mozda ces morati ponoviti betu no Buduci da i sama kazes da imas krvarenje vjerojatno ce i menga uskoro no terapija ju sprijecava... Isto tako je meni bilo kad je bila biokemijska...
Drage cure jako sam tužna kad čujem za druge osobe trudne ja bi vrlo rado ali neide.ne zbog togo što sam ljubomorna. Već što bi i ja to zaova mi trudna a svekrva stalno to priča o njenoj trudnoći nema ni malo osjećaja prema meni srce mi se slamlja i suze mi idu. I teško mi je.al niko nepita kako je meni samo moj muž i ja znamo kako je to prolazit kroz postupak i vi drage cure. Dok jedna dan joj kažem da mi to više nepriča 😔😔😔
Azospermia
Sortiraj odgovore
Najstariji