https://ibb.co/bmRFp7V
Evo test iz mullera od sada,vidi se blijeda druga linija…
Vidi se vidi, a tebi su trodnevni vraceni…
Onda kupi jos te iste testove i prati svaki dan crticu do bete… Odmaraj i mozda bi trebala povećati dozu progesterona i od tog hoce krvarenje…
Da,uzela sam vec vise komada …a uzimam vec 8 komada na dan pa ne znam da li trebam jos vise…2x4
Ali nazvat cu sutra humanu i savjetovat se s njima
Mozda trebas piti i duphaston uz vaginalno utrogestan... Tako sam ja jednom morala...
Lena zao mi je i zelim vam brz oporavak
Missi drzim palceve da je implantacijsko
Aurora zao mi je da nema smrzlica,ali nadam se da ti nece ni trebat da ce se mrva uhvatit
Nada javi za test sutra, nadam se da ce bit plusic 🙏
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
https://ibb.co/bmRFp7V
Evo test iz mullera od sada,vidi se blijeda druga linija…
Vidi se vidi, a tebi su trodnevni vraceni…
Onda kupi jos te iste testove i prati svaki dan crticu do bete… Odmaraj i mozda bi trebala povećati dozu progesterona i od tog hoce krvarenje…
Da,uzela sam vec vise komada …a uzimam vec 8 komada na dan pa ne znam da li trebam jos vise…2x4
Ali nazvat cu sutra humanu i savjetovat se s njima
Meni krvari od viska utrogestana pa sad jednu turu pijem oralno i bome mi je mišica odahnula a i krvarenje stalo... Al sa doktorom vidi, ja sam na pregled morala doci, nece napamet dati savjet jer svako ima svoje... Meni vracene petodnevne, prvi kucni pokazao tek 11 dan nakon transfera a tvoje su jos mlađe ribice... Prva beta tek 17 dan nakon transfera, tako da razumijem nestrpljivost ali polako, nesmijes imat stres zbog ribice 💓💓
Avama <3 Sad se opusti i uživaj u trudnoćiVMzaboravi što je bilo, popij antibiotik i jedi puno sezonskog voća i povrća da ojačaš imunitet, iskoristi ovo ljetno vrijeme za odmor i taman kad dođe red na tebe, budeš zdrava i opuštena!
Ja sam bila danas na aspiraciji, izvađeno je 18 oocita, dobila 12 dobrih js (4 nezrele, 1 prevelika i 1 loša). Dobila sam opću anesteziju, zaspala u sekundi (ničeg se ne sjećam niti sam išta osjetila tokom aspiracije), probudila sam se u sobi s jakim bolovima i mučninom, ali sam imala super cimericu koja mi je pomoglaBolovi mi nisu popuštali, pa sam dobila još lijek u infuziji i onda mi se stanje smirilo. Evo curke, to vam je moje iskustvo!
Pa kako od tolikih stanica i tuluma u labu niti jedan smrzlić?
Jesu ti sta objasnili?
Drzim fige da smrzlici nece ni trebati no zao mi je da uz tolike stanice nema nista za 'svaki slucaj' 🤔
Samo kratko da se javim, držim svima 🤞
Mi nažalost smo morali odustati od postupka, na UZV su mi pronasli cistu na lijevom jajniku, folikul bio samo jedan 8,3 mm, dpktorica kaže nedovoljna veličina, prestala sam sa inekcija, inače sam pikala se sa Gonal f i Catrotide..,
Samo kratko da se javim, držim svima 🤞
Mi nažalost smo morali odustati od postupka, na UZV su mi pronasli cistu na lijevom jajniku, folikul bio samo jedan 8,3 mm, dpktorica kaže nedovoljna veličina, prestala sam sa inekcija, inače sam pikala se sa Gonal f i Catrotide..,
Zao mi je da ste morali odustati, nadam se da ces cim prije moc krenut u nove pobjede
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Ja san ih izvadila 19, oplodilo se 12 a na transferu bile samo 2, savrsene.. Ali isti nista za smrznuti.. Meni je isto vas cudno bilo da je od toga se svelo samo na 2. Doduse, bila je jos i treca ali u jako losem stanju. Al ne zalim se, naravno! I te dvije su bile dovoljne 😉
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Ja san ih izvadila 19, oplodilo se 12 a na transferu bile samo 2, savrsene.. Ali isti nista za smrznuti.. Meni je isto vas cudno bilo da je od toga se svelo samo na 2. Doduse, bila je jos i treca ali u jako losem stanju. Al ne zalim se, naravno! I te dvije su bile dovoljne 😉
Super da su bile dovoljne💓💓, no nazalost ako ne uspije nekom zalosno je s toliko stanica ne imati bas nista za FET nego ici ispočetka...
Ono mislis si tooolike stanice,tu je i hiper i punkcija i oporavak pa to sve ponovno prolaziti nije bas super🤨🤷♀️...
Bok žene 😊
Bela, baš mi je drago zbog tebe, divno da vam se to onako potrefilo. Sad samo mirno čekati bebu, javi nam obavezno rezultate.😊
Lena89 zao mi je zbog cijele situacije, mogu mislit kako ste svi skupa... šaljem zagrljaje...
Miss1502 na oba vidim crticu i mislim da je to to!!🥰 vjerujem da je užasno teško, al probaj se okupirao nečim da se ne stresiras i u miru čekaj betu 🥰
AuroraB zao mi je da nema za fet, ali 2 baštine super zvuče! Drzim fige🙏
Lela zao mi je sto ste morali odustati. Znam kako je to teško....
Ja mislim da upravo dobivam M. Lagano krvarenje (roskasto) je počelo, grčevi itd... iako bih trebala tek u nedjelju dobiti... al ok, ako dođe ranije, ranije ću u postupak.... jedan mali dio mene se nada da bi i ovo moje mogla biti implantacija, ali realno, znam da nije...😅
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Bok žene 😊
Bela, baš mi je drago zbog tebe, divno da vam se to onako potrefilo. Sad samo mirno čekati bebu, javi nam obavezno rezultate.😊
Lena89zao mi je zbog cijele situacije, mogu mislit kako ste svi skupa… šaljem zagrljaje…
Miss1502 na oba vidim crticu i mislim da je to to!!🥰 vjerujem da je užasno teško, al probaj se okupirao nečim da se ne stresiras i u miru čekaj betu 🥰
AuroraB zao mi je da nema za fet, ali 2 baštine super zvuče! Drzim fige🙏
Lelazao mi je sto ste morali odustati. Znam kako je to teško….
Ja mislim da upravo dobivam M. Lagano krvarenje (roskasto) je počelo, grčevi itd… iako bih trebala tek u nedjelju dobiti… al ok, ako dođe ranije, ranije ću u postupak…. jedan mali dio mene se nada da bi i ovo moje mogla biti implantacija, ali realno, znam da nije…😅
Bela betu sam mislila. Autocorect.... iako nadajmo se i bebu!!😊
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji