Nada86, barem imate smrzliće… drugi puta dođeš bez brige na transfer, začas preleti mjesec dana
Ja ću npr. morati sve ispočetka, a imam još uvijek bolove od prve aspiracije (ne mogu normalno mokriti ujutro, nego lijepo moram stati u kadu jer kad sjednem me sve prereže tako da vidim zvjezdice!!) I takva sam poslana na transfer, plus mi je propalo 5 blastica pa nemam ništa ni za smrznuti.
Treba mi par dana da mi se malo slegnu dojmovi oko svega…
Cure, dok ste gledale transfer na ekranu, jel se sjećate kakvi su vam bili jajnici? Moji su bili krcati kao sa folikulama… Baš imam osjećaj da kod mene nije to sve dobro prošlo… 🤔 A s druge strane nebi htjela biti pekmez😊😁
Meni kad su izvadili tih 19 folikula, cure u sobi su mi rekle da sam vjerovatno otisla u hiper i da mi vjerovatno nece raditi transfer 5 dan dok mi se organizam malo ne smiri… To mi je rekla cura koja je bila samnom i na aspiraciji i na transferu i kojoj je to bio,,mislim, 6 postupak. U jednom od njih je imala situaciju kao i ja pa su joj odgodili transfer(ako se ne varam, rekla je 3 tjedna, al nemojte me drzati za rijec, bila sam osamucena jos). Meni je ipak bio transfer 5 dan, sa 2 embrija i nista za zamrzavanje.. Sad, da li sam ja mozda ipak otisla u hiper, da li je to uopce povezano, ne znam… Al mozda ako imas takve bolove, mozda i je povezano… Mozds su te ipak trebali ostaviti malo da se oporavis pa onda raditi transfer? Stvarno ne znam, ali eto, da podijelim i svoje iskustvo
Da ni meni nisu htjeli raditi transfer jer sam otisla u hiper...jajnici su mi bili uvecani i bolilo me.. Dobila sam 12 stanica a 6 je zamrznuto u 3 slamke po 2 embrija i sad cekam FET.. Posao je jedan ciklus a Nazalost mozda ce i drugi jer m trebam dobiti sad svaki cas a lucinger je na go do 01.08.
Nada86, barem imate smrzliće… drugi puta dođeš bez brige na transfer, začas preleti mjesec dana
Ja ću npr. morati sve ispočetka, a imam još uvijek bolove od prve aspiracije (ne mogu normalno mokriti ujutro, nego lijepo moram stati u kadu jer kad sjednem me sve prereže tako da vidim zvjezdice!!) I takva sam poslana na transfer, plus mi je propalo 5 blastica pa nemam ništa ni za smrznuti.
Treba mi par dana da mi se malo slegnu dojmovi oko svega…
Cure, dok ste gledale transfer na ekranu, jel se sjećate kakvi su vam bili jajnici? Moji su bili krcati kao sa folikulama… Baš imam osjećaj da kod mene nije to sve dobro prošlo… 🤔 A s druge strane nebi htjela biti pekmez😊😁
Meni kad su izvadili tih 19 folikula, cure u sobi su mi rekle da sam vjerovatno otisla u hiper i da mi vjerovatno nece raditi transfer 5 dan dok mi se organizam malo ne smiri… To mi je rekla cura koja je bila samnom i na aspiraciji i na transferu i kojoj je to bio,,mislim, 6 postupak. U jednom od njih je imala situaciju kao i ja pa su joj odgodili transfer(ako se ne varam, rekla je 3 tjedna, al nemojte me drzati za rijec, bila sam osamucena jos). Meni je ipak bio transfer 5 dan, sa 2 embrija i nista za zamrzavanje.. Sad, da li sam ja mozda ipak otisla u hiper, da li je to uopce povezano, ne znam… Al mozda ako imas takve bolove, mozda i je povezano… Mozds su te ipak trebali ostaviti malo da se oporavis pa onda raditi transfer? Stvarno ne znam, ali eto, da podijelim i svoje iskustvo
Da ni meni nisu htjeli raditi transfer jer sam otisla u hiper…jajnici su mi bili uvecani i bolilo me.. Dobila sam 12 stanica a 6 je zamrznuto u 3 slamke po 2 embrija i sad cekam FET.. Posao je jedan ciklus a Nazalost mozda ce i drugi jer m trebam dobiti sad svaki cas a lucinger je na go do 01.08.
Do 01.09.je na go. Krivo sam napisala..
Spomenula sam jučer doktorici na transferu svoje bolove, ona je rekla da nisam njezin pacijent pa da ne zna sada kako su stvari kod mene tekle, međutim da odluku o transferu donose moja doktorica i embriolog i sa su one odlučile da je to tako u redu jer inače ne bi bila sad na transferu 🤷♀️🧘♀️ A ja ću im vjerovati i od sad na dalje se nadati najboljem💕
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Cure, znate koji priv lab radi betu subotom u Zg?
Stiže nam curica 💓
I ak nam dr. da uputnicu za betu, je li to odmah uputnica da se ponovi za 2 dana ili se moraju 2 uputnice uzeti?
Stiže nam curica 💓
Cure, znate koji priv lab radi betu subotom u Zg?
Synlab, 150 kn
I ak nam dr. da uputnicu za betu, je li to odmah uputnica da se ponovi za 2 dana ili se moraju 2 uputnice uzeti?
Jedna uputnica i ako beta nije negativna, onda se slj.dan javis doktorici i ona automatski izdaje d1 uputnicu na god.dana a kad se prijavis u bolnicu u kojoj hoces onda ti dokfor izdaje interne uputnice za kontrole...
Ne znam to valjda ovisi gdje ju vadite.. Ja npr sam od sestre kod svog ginekologa odmah dobila upitnicu za betu na kojoj je pisalo X 2, i dok sam isla vadit prvu betu vratili su mi ju i s tom istom sam isla drugi put, kad je beta bila pozitivna..
Nada86 zao mi je zbog minusa na testicu. Znam kako se osjecas, ja sam isto saznala da mi je frendica trudna, a ima deckica od godinu dana, ona je nezaposlena, muz ugovor na određeno i sad razmisljaju o pobacaju, a meni se srce slama kad to slusam. Tu nema pomoci, jednostavno netko mora proci tezi put do cilja, nazalost mi u MPO vodama ga moramo prolaziti, ali sto je put tezi, to je cilj slađi..
AuroraB drzim fige da ovaj transfer bude dobitan i da ne moras razmisljati o novim stimulacijama, 🍀🍀🍀🤞🤞🤞🤞.
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Lucija ti i ja smo zajedno u iscekivanju, ja sam jucer dobila i sad cekam iducu u 9.mj., nikad se nisam veselila mengi kao sada 😅.
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Sortiraj odgovore
Najstariji