Bog cure, nova sam na forumu ali sam već pisala na drugoj temi. Drago mi je da sam i ovu temu otkrila. Danas mi je 10 dpt blastice, imali smo FET. Sinoć sam imala malo smeđarenje (bez svježe krvi) a danas menstrualne grčeve. Jutros sam mislila raditi test ali mi se jako piškilo da nisam uspila pa ću sutra. Imam osjećaj da ću svaki čas procuriti iako mi još nije vrijeme 😔
Nadam se da ima nađe da je pozitivno
Ja sam 11 dnt radila kucni test, bio pozitivan…moje su bile petodnevne, jedna se absorbirala, druga raste ko luda 💓
Smeđarenje implatacija… Moja je bila tek 17-ti dan nakon transfera, ukakila se haha 🤪 grcenje imala od utrogestana i širenja, hoce to… Samo polako, miruj…
Hvala ti, nadam se da je implementacija 🙏
Koliko si ti trudna? Oprosti nisam sve uspila pohvatati...
Bog cure, nova sam na forumu ali sam već pisala na drugoj temi. Drago mi je da sam i ovu temu otkrila. Danas mi je 10 dpt blastice, imali smo FET. Sinoć sam imala malo smeđarenje (bez svježe krvi) a danas menstrualne grčeve. Jutros sam mislila raditi test ali mi se jako piškilo da nisam uspila pa ću sutra. Imam osjećaj da ću svaki čas procuriti iako mi još nije vrijeme 😔
Naravno da ima nade, drzim fige da nam sutra javis plus 🤞🤞🤞🤞🍀🍀🍀!!!
Hvala, puno mi znači vaša podrška 🙏
Raspisale ste se od sinoć 🙂 Miss1502, sigurno je implantacijsko, držimo ti palčeve! Javi se poslije 17h 🤘
Ja sam bila na transferu jutros, vraćene su mi dvije blastociste, ali nemamo smrzlića nakon svih onih stanica!! 😶
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Ja sam 11 dnt radila kucni test, bio pozitivan…moje su bile petodnevne, jedna se absorbirala, druga raste ko luda 💓
Smeđarenje implatacija… Moja je bila tek 17-ti dan nakon transfera, ukakila se haha 🤪 grcenje imala od utrogestana i širenja, hoce to… Samo polako, miruj…
Hvala ti, nadam se da je implementacija 🙏
Koliko si ti trudna? Oprosti nisam sve uspila pohvatati…
Evo me 8+2,projurilo vrijeme 😄
AuroraB,
odlično. Sada si i ti čekalica. 😁 Žao mi da nema smrzlića.
Stiže nam curica 💓
Ovako je meni objašnjeno, dakle kod uzimanja utrogestana prokrvljenost dolje je jako velika sto izaziva pucanje kapilara i stvara smeđi iscjedak. Dakle krvarenje uopce ne mora biti iz maternice nego moze biti i iz rodnice, grlića.... Što znaci da je kod ivf trudnoca tesko procijeniti da li se radi o impl. krvarenju ili ne. Ali vec to znamo da taj je taj utrogestan odnosno povisene doze progesterona pravi mali zafrkant i kad se uzima nijednom simptomu ne treba vjerovat dok se ne napravi beta.
Ovako je meni objašnjeno, dakle kod uzimanja utrogestana prokrvljenost dolje je jako velika sto izaziva pucanje kapilara i stvara smeđi iscjedak. Dakle krvarenje uopce ne mora biti iz maternice nego moze biti i iz rodnice, grlića…. Što znaci da je kod ivf trudnoca tesko procijeniti da li se radi o impl. krvarenju ili ne. Ali vec to znamo da taj je taj utrogestan odnosno povisene doze progesterona pravi mali zafrkant i kad se uzima nijednom simptomu ne treba vjerovat dok se ne napravi beta.
Tako jeeee👍
Ovako je meni objašnjeno, dakle kod uzimanja utrogestana prokrvljenost dolje je jako velika sto izaziva pucanje kapilara i stvara smeđi iscjedak. Dakle krvarenje uopce ne mora biti iz maternice nego moze biti i iz rodnice, grlića…. Što znaci da je kod ivf trudnoca tesko procijeniti da li se radi o impl. krvarenju ili ne. Ali vec to znamo da taj je taj utrogestan odnosno povisene doze progesterona pravi mali zafrkant i kad se uzima nijednom simptomu ne treba vjerovat dok se ne napravi beta.
Slazem se,ali eto ne mozes a da se ne ponadas i da te ne usreci blagi plusic ili bilo kakav simptom! Definitivno je tek beta mjerodavna ..ne znam jel mi rano vadit betu prekosutra tj 12dpt?
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Slazem se,ali eto ne mozes a da se ne ponadas i da te ne usreci blagi plusic ili bilo kakav simptom! Definitivno je tek beta mjerodavna ..ne znam jel mi rano vadit betu prekosutra tj 12dpt?
A za nestrpljivost preporučujem kineske trakice jako jeftine i meni su se pokazale jako pouzdane. Svakako jednostavnije od praćenja simptoma jer ustvari sve je simptom a i nista nije simptom😂
Cure,
mora li biti impl. krvarenja uvijek ili ima trudnih i bez njega?
Ja nisam krvarila niti jedan dan, a sad sam skoro 7 t trudna
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji